Asiakastoimitus-projektien perusteet

Valmennuksen jälkeen osaat huomioida asiakastoimitusprojektien erityisvaatimukset ja varmistaa hyvän asiakaskokemuksen, joka kannustaa asiakasta valitsemaan organisaatiosi toimittajaksi uudelleen. Valmennuksen hintaan sisältyy Certified Project Practitioner™ -sertifiointi.

Asiakastoimitusprojektien perusteet on valmennus asiakastoimituksen projekteissa jo työskenteleville projektipäälliköille tai niiden parissa projektiuraansa aloitteleville. Tässä valmennuksessa

Valmennuksen hinta sisältää myös Certified Project Practitioner™ -sertifioinnin.

Valmennuksesta hyötyvät myös asiakastoimituksia johtavien projektipäälliköiden esihenkilöt ja asiakasrajapinnassa toimivat myyjät. Jos toimit pääosin organisaatiosi sisäisissä projekteissa ja kehitysprojekteissa, suosittelemme sinulle Projektityön perusteet -valmennusta.

Varmista tulevaisuuden toimeksiannot onnistuneella asiakaskokemuksella

Projektien erilaiset menetelmät ovat hyvä tapa organisoida ja hallita työtä. Asiakastoimitusprojektien perusteet -valmennuksessa opitkin johtamaan projekteja suunnitelmallisesti ja systemaattisesti, mikä varmista aikataulujen, kustannusten ja työmäärien pysymisen suunnitelluissa puitteissa. Tämä saa organisaatiosi asiakasprojektit onnistumaan paremmin, mikä puolestaan lisää asiakastyytyväisyyttä ja asiakkaiden paluuta organisaatiosi palveluiden pariin.

Valmennukseen osallistumalla osaat huomioida juuri asiakastoimitusten erityisvaatimukset projektien suunnittelussa sekä toteutuksen johtamisessa ja seurannassa. Ymmärrät myös asiakastoimitusprojektien erilaisten projektiroolien vastuita, mikä parantaa vuorovaikutustasi asiakkaiden kanssa. Toimiva viestintä vahvistaa projektin onnistumisen edellytyksiä ja resurssien suunnitelman mukaista käyttöä. Nämäkin lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

Asiakastoimitusprojektien perusteet -valmennus sisältää Certified Project Practitioner™ -sertifioinnin

Samaan hintaan Asiakastoimitusprojektien perusteet -valmennuksen kanssa kanssa kuuluu Certified Project Practitioner eli CPP-sertifiointi. Certified Project Practitioner -sertifikaatti on osoitus projektijohtamisen perusosaamisesta.

Certified Project Practitioner -sertifiointi sisältää 30 kysymystä, joihin vastaamiseen sinulla on 30 minuuttia aikaa. CPP-sertifioinnin voit suorittaa joko suomeksi tai englanniksi. Pääset suorittamaan sertifioinnin valmennuksen jälkeen verkossa ilman erillistä hakuprosessia, ja läpäistyäsi sertifiointitestin onnistuneesti saat heti käyttöösi sähköisen sertifikaatin ja osaamismerkin.

Valmistaa myös IPMA D -sertifiointiin

Projektityön perusteet -valmennuksesta opit pohjatietoja myös Projektiammattilaiset ry:n eli PRY:n IPMA D -sertifiointia varten. D-tason IPMA-sertifikaattiin ei vaadita aiempaa kokemusta projektipäällikkönä.


Varmista paikkasi valmennuksessa!

Löydät tulevat valmennusajankohdat koulutuskalenteristamme. Voit myös tilata tämän tai minkä tahansa muun koulutuksemme omalle organisaatiollesi räätälöitynä ottamalla yhteyttä asiakasvastaaviimme.