Ketterän kehittämisen perusteet

Valmennus auttaa sinua ymmärtämään, mitä ketteryys ja ketterä kehittäminen tarkoittavat. Opit ketterän kehittämisen toimintamalleja ja saat valmiudet toimia ketterää projektiympäristöä käyttävien asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Ketterän kehittämisen perusteet on valmennus sinulle, joka haluat

On tehtävänäsi siis ketteröittää organisaationne kehitystoimintaa tai muovata uusia toimintatapoja, tuotteita tai palveluita, on tämä valmennus sinulle! Ketterän kehittämisen perusteet antaa sinulle myös valmiudet toimia ympäristössä, jossa asiakkaasi edellyttävät ketterästi toteutettua kehittämistä tai jossa projektin kumppanit ja toimittajat toimivat ketterästi.

Ota Scrumin ja Kanbanin perusteet haltuun!

Ketterän kehittämisen perusteissa opit, mitä hyötyä ketteryydellä saavutetaan – saat taitoihisi ketteriä periaatteita ja sen työkaluja hyödyntääksesi niitä projekteissa ja muussa toiminnassa. Valmennuksessa käymme läpi erilaisten ketterän toiminnan viitekehyksiä (Scrum, Kanban).

Tämän ketterien taitojen perusvalmennuksen jälkeen tiedät, millaisiin tilanteisiin ja projekteihin Scrum- ja Kanban-toimintamallit soveltuvat. Toimintamallien periaatteet sisäistämällä saat hyvät valmiudet toimia erilaisissa projektiympäristöissä ja varmistat, että sinulla ja sidosryhmilläsi on yhteneväinen ymmärrys siitä, millaisella menetelmälle olette projektia tekemässä.

Osallistujien kehitystöihin perustuvat harjoitukset vievät opitun käytäntöön

Valmennuksen aikana teemme ryhmätöitä, joilla sovellat oppimasi menetelmät heti käytäntöön. Ryhmätyöt perustuvat osallistujien todellisiin kehitystöihin, minkä ansiosta näet ketteryyden mahdollisuudet ja osaat soveltaa niitä johtamis- ja asiantuntijatyössä.

Ketterän kehittämisen perusvalmennus sopii sinulle myös, jos olet jo hetken työskennellyt ketterästi johdettavien projektien parissa: valmennuksessa voit syventää kokemuksesi pohjalta jo karttunutta tietoa. Lähtötasovaatimusta ei kuitenkaan ole, sillä valmennuksessa käydään läpi peruskäsitteistö ja menetelmät.


Varmista paikkasi valmennuksessa!

Löydät tulevat valmennusajankohdat koulutuskalenteristamme. Voit myös tilata tämän tai minkä tahansa muun koulutuksemme omalle organisaatiollesi räätälöitynä ottamalla yhteyttä asiakasvastaaviimme.