Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen välineenä

Valmennus antaa sinulle käytännönläheisen kokonaiskuvan ohjelmajohtamisen käsitteistä, periaatteista, menetelmistä ja hyvistä käytännöistä. Tarvitset näitä kaikkia johtaessasi organisaatiosi merkittävän muutoksen suunnittelua ja toteuttamista.

Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen välineenä -valmennuksessa

Koska laajojen ja merkittävien, strategisten muutosten läpivieminen yksittäisinä tai erillisinä projekteina ei aina johda haluttuihin tavoitteisiin, on tehokkaampaa toteuttaa muutos ohjelmana (program). Ohjelma koostuu useasta projektista, mikä parantaa strategisen muutoksen hallittua toteuttamista. Tämä antaa merkittäviä hyötyjä tulevaisuuden projektitoimintaan.

Työkalut ohjelmajohtamisen soveltamiseen strategisessa muutoksessa

Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen välineenä -valmennus tarjoaa sinulle käytännönläheisen kokonaiskuvan ohjelmajohtamisen käsitteistä, periaatteista, menetelmistä ja hyvistä käytännöistä. Näitä kaikkia tarvitset johtaessasi organisaatiosi merkittävän muutoksen suunnittelua ja toteuttamista.

Valmennuksen jälkeen ymmärrät kehitys- ja investointiohjelmien erityispiirteet, ja hallitset keskeiset periaatteet ohjelman läpiviennissä ideasta tai tarpeesta toteutuneisiin hyötyihin asti. Oppien soveltamisen varmistavat valmennuspäivien aikana tehtävät ryhmätyöt, jotka perustuvat erilaisten ohjelmien johtamishaasteisiin.

Kuka Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen välineenä -valmennuksesta hyötyy?

Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen välineenä on kattava tietopaketti kaikille, jotka ovat vastuussa organisaatiosi strategisen muutoksen toteuttamisesta. Näitä henkilöitä ovat muun muassa

Ohjelmajohtamisen valmennus tarjoaa muutoksen suunnittelun välineitä ja toteutuksen työkaluja eri alojen kehitysohjelmissa työskenteleville. Ei siis ole väliä, millä toimialalla työskentelet – tästä valmennuksesta saat varman annin ohjelmajohtamiseen!

Varmista pohjatietojesi kattavuus projektityön peruskoulutuksella

Valmennukseen tarvitset projektityöskentelyn perusteiden tuntemuksen. Jos projektityön perustaitojesi riittävyys mietityttää, voit osallistua ensin projektityön tai asiakasprojektien johtamisen perusvalmennukseen, joita järjestetään useina eri ajankohtina.


Varmista paikkasi valmennuksessa!

Löydät tulevat valmennusajankohdat koulutuskalenteristamme. Voit myös tilata tämän tai minkä tahansa muun koulutuksemme omalle organisaatiollesi räätälöitynä ottamalla yhteyttä asiakasvastaaviimme.