Syventävä projektipäällikkö-valmennus

Valmennuksen jälkeen olet valmis johtamaan vaativampia, ainutlaatuisia ja myös aiemmista ympäristöistäsi poikkeavia projekteja. Saat taidot projektin koko elinkaarelle ja varmistat niiden siirtymisen projekteihisi case-esimerkkien ja käytännön harjoitusten avulla.

Syventävästä projektipäällikkövalmennuksesta saat taidot, joita vaativampien projektien johtaminen vaatii. Näitä ovat esimerkiksi

Syventävä projektipäällikkövalmennus sopii sinulle, kun olet työskennellyt projektien johtamisen tehtävissä jo muutaman vuoden. Tämä projektikoulutus on sinulle antoisa myös, jos toimit projektitoiminnan menetelmien kehittämisestä vastaavana projektiammattilaisena.

Saat valmiudet johtaa vaativampia projekteja läpi niiden elinkaaren

Käytyäsi Syventävän projektipäällikkövalmennuksen olet valmis johtamaan vaativampia projekteja: opit valmennuksessa menetelmiä, joilla johdat erityyppisiä projekteja erilaisissa ympäristöissä. Saat nostettua projektijohtamiskykysi seuraavalle tasolle, minkä ansiosta olet valmis ottamaan ainutlaatuisempia projekteja johdettavaksesi.

Valmennuksessa omaksut koko projektin elinkaaren vaiheissa tarvitsemasi projektiosaamisen.

Koska projektien toteuttaminen on yhteispeliä, opit Syventävässä projektipäällikkövalmennuksessa myös organisoimaan ja ymmärtämään projekteissa toimivien tiimiläistesi rooleja sekä heidän tehtäviään ja vastuitaan. Pystyt hallitsemaan kommunikointia ja johtamaan vuorovaikutusta projektin osapuolien ja sidosryhmien välillä.

Case-esimerkit ja ryhmätyöt siirtävät oppimasi projektitaidot suoraan käytäntöön

Jotta tunnistat parhaita työtapoja ja pystyt kehittämään niitä, Syventävä projektipäällikkövalmennus sisältää case-esimerkkejä ja yhteisiä harjoituksia muiden valmennettavien projektiammattilaisten kanssa. Lisäksi käytännönläheiset lähiopetuspäivät ja niitä pohjustavat itsenäiset tehtävät varmistavat, että saat Syventävästä projektipäällikkövalmennuksesta kaiken hyödyn irti.

Lähiopetuspäivien ryhmätyötehtävät pohjautuvat osallistujien omiin projekteihin. Tätä kautta saat siirrettyä oppimasi menetelmät ja niiden hyödyt suoraan organisaatiosi käytäntöihin.

Mukana projektijohtamisen kansainväliset määrittelyt

Yhtenä osana valmennuksessa ovat projektijohtamisen perustana olevat kansainväliset määrittelyt. Syventävän projektipäällikkövalmennuksen jälkeen hallitset IPMA-, PMI- ja ISO-standardien sisältöjä.

”Erittäin kattava koulutus, jossa sai kerrata vanhaa ja oppia paljon uutta.” – Nanne Pursiainen, SYNLAB Suomi Oy

Projektikoulutus IPMA B- ja IPMA C -sertifiointiin

Syventävänä koulutuksena tämä projektipäällikkövalmennus antaa sinulle pohjatietoja IPMA B- ja IPMA C -sertifioinnin suorittamiseen. Jos etsit valmennusta juuri IPMA C -sertifiointi mielessäsi, tutustu IPMA C -sertifioinnin valmennuksiimme.


Varmista paikkasi valmennuksessa!

Löydät tulevat valmennusajankohdat koulutuskalenteristamme. Voit myös tilata tämän tai minkä tahansa muun koulutuksemme omalle organisaatiollesi räätälöitynä ottamalla yhteyttä asiakasvastaaviimme.