Interim Head of Group PMO

Tehtävänkuvaus: Interim Head of Group PMO

Toivoisin yhteydenottoja mieluummin sähköpostitse niin pian kuin mahdollista, deadline ei ole vielä tiedossa.

kts. toimi näin alla.

Tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi kansainväliseen organisaatioon.

Etsimme nyt vetäjää Konsernin Projektinhallintatoimistoon (PMO), joka vastaa strategisten tavoitteiden ja projektien saumattomasta yhteensovittamisesta sekä konsernin kehitysportfolion läpinäkyvyyden luomisesta.

Tehtävässäsi johdat PMO-toimintoa, jonka keskeisenä tehtävänä on varmistaa projektien standardointi ja tehokkuus organisaatiossamme. Toimit yhteyshenkilönä liiketoimintaryhmien ja projektisidosryhmien välillä, edistäen tehokasta viestintää ja yhteistyötä. Vastaat myös strategiaprosessin ja kehitys portfolioiden tukemisesta ja ohjaamisesta konsernin tasolla.

Päävastuullasi on projektinhallinnan standardien, menetelmien ja parhaiden käytäntöjen luominen ja ylläpitäminen. Johdat projektisalkun hallintaa, mukaan lukien priorisointi, resurssien allokaatio ja riskien hallinta. Valvot projektien suorituskykyä ja raportoit niiden tuloksista, mukaan lukien budjetti-, aikataulu- ja laatumetriikat.

Etsimme sinua, jolla on vankka kokemus PMO:n perustamisesta ja johtamisesta suurissa, kansainvälisissä organisaatioissa. Sinulla on erinomaiset johtajuus- ja henkilöstöhallintataidot sekä kyky vaatia päätöksiä ja tukea päätöksentekoa kehityshankkeiden priorisoinnissa.

Odotamme sinulta myös erinomaista ymmärrystä projektinhallinnan periaatteista, menetelmistä ja työkaluista, strategista ajattelua ja liiketoimintaosaamista. Lisäksi arvostamme tehokkaita viestintä- ja sidosryhmien hallintataitoja, analyyttistä ja ongelmanratkaisukykyä sekä muutosjohtamisen asiantuntemusta.

Toimi näin

  • Täytä tämän nettisivun lomake, jolla kerrot olevasi kiinnostunut tästä roolista.
  • Asiakashaastatteluun kutsuttavilta asiantuntijoilta edellytetään Kumuran ilmeellä oleva yksisivuinen CV. Saat ladattua CV-pohjan itsellesi tästä (PPTX). Muista nimetä CV-tiedosto uudelleen.
  • Lomakkeen täyttämällä tilaat itsellesi myös verkostokirjeen, josta kuulet Kumura TRIBEn avautuvista toimeksiannoista. Jos et myöhemmin haluakaan kuulla toimeksiannoista, voit peruuttaa kirjeen tilauksen helposti.

Olen pikimmiten yhteydessä toimeksiannosta. Palataan!

Terveisin
Joni Ojala
joni.ojala@kumura.fi
Kumuran kumppaniverkostot

Ilmoita kiinnostuksesi tehtävään täyttämällä tämä lomake