Liity mukaan Kumuran verkostoon

Tule tekemään kanssamme inhimillisiä projekteja

Asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa ja lukemattomien onnistuneiden projektien myötä kysyntä kumuralaisille ICT-projektijohtamisen ammattilaisille on jatkuva. Siksi etsimme koko ajan uusia kumuralaisia työkavereiksemme – myös verkostolaisina oman yrityksensä kautta.

Liittymällä verkostoomme saat mahdollisuuden työskennellä sinua kiinnostavissa projekteissa kumuralaisen yhteisön tukemana.

Liity verkostoomme

Millaista työ Kumuran verkostolaisena on?

Yhteistyö Kumuran kanssa kannattaa! Esimerkiksi kumppanimme Juha-Pekka Sainio kertoi ”tulleensa kotiin” päästyään työskentelemään Kumuran kautta sosiaali- ja terveysalan projekteissa. JP:n mukaan yhteistyö Kumuran kanssa on ollut suoraviivaista ja helppoa.

Liity sinäkin JP:n kaltaisten tyytyväisten Kumuran verkostolaisten joukkoon juttelemalla yllä Mikko-botin kanssa!

Kiinnostaisiko sinua tietää tarkemmin, millaista on työskennellä Kumuran verkostolaisena? Lue JP:n haastattelu kokonaisuudessaan.

Kirjoitus on julkaistu alun perin syksyllä 2021. Tekstiä on päivitetty kesällä 2023.

Joni Ojala

Kuulumisia

Kokemuksia tekoälystä projektipäällikön työkaluna

Millaisia käyttötapoja projektipäällikkömme Päivi on löytänyt tekoälylle projektityössä? Missä tekoäly on erityinen valttikortti? Lue Päivin ajatukset tästä kirjoitukses

Lue lisää

Helpotusta muutoskylläisyyteen muutosportfolion johtamisella

Milloin muutosta on liikaa? Silloin, kun ämpäri valuu yli. Muutosjohtamistakin valmentaja ja siinä konsultoiva Virpi Elers kertoo, kuinka muutosportfolio parantaa muutoksessa onnistumista muutoskylläisyyttä ehkäisemällä.

Lue lisää

Yksilön muutosmatka osana laajaa muutosohjelmaa

Niin pienen kuin isonkin muutoksen onnistuminen on loppujen lopuksi kiinni ihmisistä. Muutoksen johtaminen myös yksilön tasolla auttaa sitouttamaan ihmiset tavoiteltuun muutokseen ja saamaan aikaan pysyvän toiminnan muuttamisen.

Lue lisää