Liity mukaan Kumuran kumppaniverkostoon

Tule tekemään kanssamme merkityksellisiä projekteja

Asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa ja lukemattomien onnistuneiden projektien myötä kysyntä kumuralaisille ICT-projektijohtamisen ammattilaisille on jatkuva. Siksi etsimme koko ajan uusia kumuralaisia työkavereiksemme – myös kumppaneina oman yrityksensä kautta.

Liittymällä kumppaniverkostoomme saat kuulla Kumuran avoimista toimeksiannoista. Verkostoon liittyminen ja toimeksiantoja koskevan kirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Liity kumppaniverkostoommeMillaista työ Kumuran kumppanina on?

Yhteistyö Kumuran kanssa kannattaa! Esimerkiksi kumppanimme Juha-Pekka Sainio kertoi ”tulleensa kotiin” päästyään työskentelemään Kumuran kautta sosiaali- ja terveysalan projekteissa. JP:n mukaan yhteistyö Kumuran kanssa on ollut suoraviivaista ja helppoa.

Liity sinäkin JP:n kaltaisten tyytyväisten Kumuran kumppaneiden joukkoon täyttämällä yllä oleva lomake!

Kiinnostaisiko sinua tietää tarkemmin, millaista on työskennellä Kumuran kumppanina? Lue JP:n haastattelu kokonaisuudessaan.

Mikko Saastamoinen

Kuulumisia

Jouheva aloitus Kumuralla syntyi hyvästä perehdytyksestä

Ihmiset ovat Kumuran arvojen ytimessä ja sitä pyrimme tuomaan esiin heti perehdytyksestä ja ensimmäisistä työpäivistä alkaen. Lue Päivin stoorista, millainen hänen alkutaipaleensa Kumuralla oli!

Lue lisää

Toimarimme Mikko paketoi vuoden 2021

Kumuran vuosi 2021 oli monin tavoin mielenkiintoinen. Millä tavoin? Lue artikkeli, niin saat tietää!

Mikko_Saastamoinen_ICT_projekti_ammattilainen
Lue lisää