Liity mukaan Kumuran verkostoon

Tule tekemään kanssamme inhimillisiä projekteja

Asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa ja lukemattomien onnistuneiden projektien myötä kysyntä kumuralaisille ICT-projektijohtamisen ammattilaisille on jatkuva. Siksi etsimme koko ajan uusia kumuralaisia työkavereiksemme – myös verkostolaisina oman yrityksensä kautta.

Liittymällä verkostoomme saat mahdollisuuden työskennellä sinua kiinnostavissa projekteissa kumuralaisen yhteisön tukemana.

Liity verkostoomme

Millaista työ Kumuran verkostolaisena on?

Yhteistyö Kumuran kanssa kannattaa! Esimerkiksi kumppanimme Juha-Pekka Sainio kertoi ”tulleensa kotiin” päästyään työskentelemään Kumuran kautta sosiaali- ja terveysalan projekteissa. JP:n mukaan yhteistyö Kumuran kanssa on ollut suoraviivaista ja helppoa.

Liity sinäkin JP:n kaltaisten tyytyväisten Kumuran verkostolaisten joukkoon juttelemalla yllä Mikko-botin kanssa!

Kiinnostaisiko sinua tietää tarkemmin, millaista on työskennellä Kumuran verkostolaisena? Lue JP:n haastattelu kokonaisuudessaan.

Kirjoitus on julkaistu alun perin syksyllä 2021. Tekstiä on päivitetty kesällä 2023.

Joni Ojala

Kuulumisia

Yksilön muutosmatka osana laajaa muutosohjelmaa

Niin pienen kuin isonkin muutoksen onnistuminen on loppujen lopuksi kiinni ihmisistä. Muutoksen johtaminen myös yksilön tasolla auttaa sitouttamaan ihmiset tavoiteltuun muutokseen ja saamaan aikaan pysyvän toiminnan muuttamisen.

Lue lisää

Verkostolaiseksi

Työskenteletkö oman yrityksesi kautta ja tahdot osaksi projektiammattilaisten yhteisöä, jonka kautta pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Hae verkostoomme!

Lue lisää