Rekry: ICT-projektijohtamisen ammattilainen

Tahdotko omalla toiminnallasi edistää hyvinvoivempaa projektityöskentelyä? Kuuluvatko arvoihisi ihmislähtöisyys ja se, että projektitiimiläiset pääsevät hyödyntämään vahvuuksiaan ja kehittymään heille tärkeissä taidoissa?  

Kaipaatko työpaikallesi matalampaa hierarkiaa ja läpinäkyvämpää toimintakulttuuria? Toivotko voivasi vaikuttaa työhösi ja työyhteisöösi, ja odotatko toiveidesi tulevan kuulluiksi?  

Nämä voimme luvata sinulle Kumuralla.  

Tervetuloa johtamaan inhimillisiä projekteja

Meitä kumuralaisia on tällä hetkellä viitisenkymmentä ja joukkomme kasvaa jatkuvasti, koska inhimillinen johtamistapamme projekteissa on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Meillä Kumuralla johdetaan valtavasti erilaisia projekteja, sillä asiakkaidemme toimialat vaihtelevat laidasta laitaan. Haluamme tarjota näihin tärkeisiin projekteihin kokeneet ja työhönsä sitoutuneet projektijohtamisen ammattilaiset. Asiakkaidemme käytössä on yksittäisen projektiammattilaisen rinnalla sparrauskulttuurimme kautta kaikkien projektiosaajiemme taidot, joita haluamme tämän haun kautta täydentää. 

Meillä Kumuralla johdetaan valtavasti erilaisia projekteja.

Meille työllistyessäsi tavoitteesi onkin sisäistää kumuralainen projektijohtamistapa, soveltaa sitä omaan asiakasprojektiisi ja johtaa sen avulla oma projektisi onnistuneeseen lopputulokseen. Käytännössä kumuralainen johtamistapa tarkoittaa Kumuran työkalujen, kuten fiilismittarin, hyödyntämistä ja ihmisläheisellä johtamistavalla huolehtimista siitä, että projektisi tiimiläisillä on hyvä olla ja projektin merkitys selkeänä mielessä.  

Kokemuksemme mukaan merkitykselliset projektit onnistuvat, joten panostamme siihen, että jokainen projektitiimiläinen kokee mielekkyyttä työssään ja tietää, miksi projekti on olemassa.  

Työskentelisitkö mieluummin itseyrittävänä verkostolaisena?

Etsimme myös oman yrityksensä kautta työskenteleviä verkostolaisia. Verkostolaisemme pääsevät soveltuvin osin osaksi yhteisöämme, esimerkiksi sparrauskulttuurimme kautta. 

Kuulostaako sinun paikaltasi?

Testaa lyhyellä juttuhetkellä Mikko-botin kanssa, sopisimmeko sinulle. 👇 Mikko-botille voit myös jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kattava perehdytys ja kumuralainen kaveri auttavat alkuun

Tahdomme tehdä aloituksestasi mahdollisimman jouhevan: toimitamme sinulle työvälineet hyvissä ajoin ja varaamme aikaa perehdytykseen. Perehdytyksessä pääset juttelemaan toimarimme Mikon kanssa Kumuran strategiasta, työntekijäkokemuksesta Merjan kanssa, asiakaskokemuksesta Mikan kanssa, myynnin toimintatavoista Halen kanssa ja markkinoinnin toiminnasta Sinikan kanssa.  

Sinulle nimetyn kumuralaisen kaverin kanssa pääset sparraamaan kumuralaista projektityöskentelyn tyyliä heti projektisi alusta alkaen. Säännölliset keskusteluhetket lähihenkilösi kanssa varmistavat, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja kehittää sitä toivomaasi suuntaan.  

Kumuralaiset heimot kokoavat samanlaisissa projekteissa työskentelevät yhteen

Työskentelet sitten etänä tai toimistollamme Espoossa, Tampereella tai Jyväskylässä pääset monin eri tavoin osaksi yhteisöämme:

Työskentelet etänä tai toimistolla, pääset monin tavoin osaksi yhteisöämme.

Meillä toimii kumuralaisia heimoja, eli samankaltaisten projektien parissa työskentelevien projektiammattilaisten ryhmiä, jotka kokoontuvat yhteen sopimallaan tahdilla auttamaan toisiaan ja sparraamaan projektiensa haasteista. Kumura-akatemiassamme kouluttaudumme yhdessä konsultoivan projektiammattilaisen tarvitsemien taitojen parissa, minkä lisäksi kumuralaisilla on mahdollisuudet osallistua asiakastarjoamassamme oleviin kaikille avoimiin projektivalmennuksiin.  

Panostamme hyvinvointiisi monipuolisesti

Tarjoamme käyttöösi ergonomiabudjetin, jolla saat myös etäkonttorin työolosuhteet hyviksi. Hyvinvointiasi tuemme lounasedulla, jonka rinnalle tarjoamme vuosittain myös hierontaan ja hammashoitoon käyvää virkistysetua. Työterveyden puolella olemme laajan palvelukokonaisuuden piirissä, ja lisäksi pidämme yhteisiä taukojumppahetkiä.  

Tätä odotamme sinulta

Lisäksi arvostamme, jos

Näin haet

Jos et sitä vielä tehnyt, juttele Mikko-botin kanssa hetki ja jätä yhteystietosi ja muutama muu tieto alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Kumuralaisiin voit tutustua jo nyt Kumuralaisissa tarinoissa. Siellä muun muassa Päivi kertoo aloituksensa hyvästä perehdytyksestä, Milla mahdollisuudesta työskennellä asiakkaan edustajana ja Ilona saamastaan tuesta Kumuralla aloittaessaan.

Voit myös tutustua meihin työpaikkana.

Kuulumisia

Nähdään 2023 Projektipäivillä!

Olemme mukana vuoden 2023 Projektipäivillä pääyhteistyökumppanina! Tuomme lauteille vakuuttavan asiantuntijajoukon puhumaan inhimillisyydestä vastuullisuuden muotona. Järjestämme myös kaikille avoimet Virtuaalijatkot 26.10.! Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Toiminnan inhimillisyys konkretisoituu arkisissa päätöksissä

Vaikka emme olisikaan täysin yhtä mieltä siitä, mitä inhimillisyys tarkoittaa, se on totta, että sen poissaolo heikentää toiminnan kannattavuutta ja henkilöstön hyvinvointia. Lue valmentavan projektitoiminnan inhimillistäjän Millan artikkelista, kuinka johtoryhmä hallitus ja omistajat tukevat inhimillisyyttä päätöksenteon kautta.

Lue lisää

Projektiammattilaisen hyvinvointi on vastuullisen projektitoiminnan ytimessä

Vastuullisuus on noussut ilahduttavasti globaaliin keskusteluun sekä sitä kautta myös projektitoimintaan kuuluvaksi teemaksi. Aihetta on jo joitain vuosia käsitelty melko aktiivisesti niin lehdissä kuin verkossakin. Internetissä alan johtavat yhteisöt ovat julkaisseet kirjoituksia aiheeseen liittyen, aiheen ympärillä järjestetään myös webinaareja, valmennuksia sekä tapahtumia.

Lue lisää