Rekry: ICT-Projektijohtamisen ammattilainen

Miksi hakisit?

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. Haluamme riveihimme hyviä tyyppejä, joko työntekijöinä tai alihankkijoina.

Meillä sinua odottaa kokeneiden työkaverien yhteisö. Kumuralaisia yhdistää halu keskinäiseen sparraukseen: oman kokemuksen ja osaamisen jakaminen tiimimme muille jäsenille, sekä vastaavasti oppiminen muilta.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Meitä kumuralaisia on kuitenkin ympäri Suomea ja meillä on erinomaiset puitteet etätyöskentelyyn.

Ketä etsimme

Sinä olet kokenut (>5v) ICT projektijohtamisen ammattilainen. Olet toiminut projektipäällikön, hankepäällikön, Product Ownerin tai Scrum Masterin rooleissa.

Arvostamme myös seuraavia asioita:

✔ Olet toiminut ICT-projekteissa sekä toimittajan että tilaajan rooleissa

✔ Sinulla on kokemusta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilla, mahdollisesti useammalta eri toimialalla

✔ Olet johtanut monenlaisia ICT-projekteja

✔ Yhteistyö toimittajien kanssa on sinulle tuttua

✔ Sinulta löytyy projektijohtamisen sertifikaatteja

Näin haet

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!Kuulumisia

Ohjausryhmä on olemassa projektia varten

Millainen ohjausryhmän kokoonpanon tulisi olla? Mikä on ohjausryhmän puheenjohtajan rooli? Mikä on ohjausryhmän ja projektipäällikön suhde? Vastaukset näihin kysymyksiin ja vinkkejä jokaiseen kohtaan löydät tästä blogista.

Lue lisää

Kesäpäivä-live, vol2 / Varjolan tila

Maanantaina firman Teamsiin alkoi tupsahdella valokuvia helteisestä Helsingistä Kumuran Helsingin kesäpäiviltä samalla kun muun Suomen jengi silmäili hermostuneesti sääennustetta nouseeko myrsky vai pääsemmekö koskenlaskuun. Lue tästä miten kävi!

Lue lisää

Rekry: Modernin myynnin ammattilainen

Jos olet jo kokenut asiantuntija- ja ratkaisumyynnin ammattilainen ja haluat syventää jo hankittua osaamistasi relevantilla työnkuvalla, lue miksi sinun kannattaisi tulla meille työkaveriksi!

ICT muutosprojekti
Lue lisää