Rekry: ICT-Projektijohtamisen ammattilainen

Miksi hakisit?

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. Haluamme riveihimme hyviä tyyppejä, joko työntekijöinä tai alihankkijoina.

Meillä sinua odottaa kokeneiden työkaverien yhteisö. Kumuralaisia yhdistää halu keskinäiseen sparraukseen: oman kokemuksen ja osaamisen jakaminen tiimimme muille jäsenille, sekä vastaavasti oppiminen muilta.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Meitä kumuralaisia on kuitenkin ympäri Suomea ja meillä on erinomaiset puitteet etätyöskentelyyn.

Ketä etsimme

Sinä olet kokenut (>5v) ICT projektijohtamisen ammattilainen. Olet toiminut projektipäällikön, hankepäällikön, Product Ownerin tai Scrum Masterin rooleissa.

Arvostamme myös seuraavia asioita:

✔ Olet toiminut ICT-projekteissa sekä toimittajan että tilaajan rooleissa

✔ Sinulla on kokemusta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilla, mahdollisesti useammalta eri toimialalla

✔ Olet johtanut monenlaisia ICT-projekteja

✔ Yhteistyö toimittajien kanssa on sinulle tuttua

✔ Sinulta löytyy projektijohtamisen sertifikaatteja

Näin haet

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!Kuulumisia

3PMO tärpit ja parhaat palat

9.6. järjestetyssä 3PMO-tapahtumassa oli tuttuun tapaan painavaa asiaa ja kutkuttavan kiinnostavia keskustelija. Paikan päällä ollut tiimimme listasi yhteisesti parhaat tärpit tilaisuudesta. Kannattaa lukea!

3PMO
Lue lisää

Paras kutsu ikinä!

Ilona kertoo, että toimarimme Mikko Sastamoisen avoin verkostoitumiskutsu oli iloinen yllätys, joka sai kiinnostuksen välittömästi heräämään. Lue tästä Ilonan stoori!

Ilona Särkelä
Lue lisää