Rekry: ICT-projektijohtamisen ammattilainen

Tahdotko omalla toiminnallasi edistää hyvinvoivempaa projektityöskentelyä? Kuuluuko arvoihisi ihmislähtöisyys ja se, että projektitiimiläiset pääsevät hyödyntämään vahvuuksiaan ja kehittymään heille tärkeissä taidoissa?

Kaipaatko työpaikallesi matalampaa hierarkiaa ja läpinäkyvämpää toimintaa? Toivotko voivasi vaikuttaa työhösi ja työyhteisöösi, ja odotatko toiveidesi tulevan kuulluiksi?

Nämä voimme luvata sinulle Kumuralla.

Tervetuloa tekemään merkityksellisiä projekteja

Meitä kumuralaisia on tällä hetkellä viitisenkymmentä ja joukkomme kasvaa jatkuvasti, koska tunneälykäs ja ihmislähtöinen johtamistapamme projekteissa on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Meillä Kumuralla johdetaan valtavasti erilaisia projekteja, sillä asiakkaidemme toimialat vaihtelevat laidasta laitaan. Haluamme tarjota näihin tärkeisiin projekteihin kokeneet ja työhönsä sitoutuneet projektijohtamisen ammattilaiset. Asiakkaidemme käytössä on yksittäisen projektiammattilaisen lisäksi sparrauksen kautta kaikkien osaajiemme taidot, joten tarvitsemme myös lisää osaamista joukkoomme.

Meillä Kumuralla johdetaan valtavasti erilaisia projekteja.

Meille työllistyessäsi tavoitteesi onkin sisäistää kumuralainen projektijohtamistapa, soveltaa sitä omaan asiakasprojektiisi ja johtaa sen avulla oma projektisi onnistuneeseen lopputulokseen. Käytännössä kumuralainen johtamistapa tarkoittaa Kumuran työkalujen, kuten fiilismittarin, hyödyntämistä ja ihmisläheisellä johtamistavalla huolehtimista siitä, että kaikilla projektisi tiimiläisillä on hyvä olla ja projektin merkitys selkeänä mielessä.

Kokemuksemme mukaan merkitykselliset projektit onnistuvat, joten panostamme siihen, että jokainen projektitiimiläinen kokee mielekkyyttä työssään ja tietää, miksi projekti on olemassa.

Työskentelisitkö mieluummin itseyrittävänä kumppanina?

Etsimme myös oman yrityksensä kautta työskenteleviä kumppaneita. Kumppanimme pääsevät soveltuvin osin osaksi yhteisöämme, esimerkiksi sparrauskulttuurimme kautta.

Kuulostaako sinun paikaltasi?

Testaa lyhyellä juttuhetkellä Mikko-botin kanssa, sopisimmeko sinulle. 👇 Mikko-botille voit myös jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kattava perehdytys ja kumuralainen kaveri auttavat alkuun

Tahdomme tehdä aloituksestasi mahdollisimman jouhevan: toimitamme sinulle työvälineet hyvissä ajoin ja varaamme aikaa perehdytykseen. Toimarimme Mikon pitämän perehdytyksen lisäksi pääset juttelemaan työntekijäkokemuksesta Merjan kanssa, asiakaskokemuksesta Mikan kanssa, myynnin toimintatavoista Arin kanssa ja markkinoinnin toiminnasta Sinikan kanssa.

Sinulle nimetyn kumuralaisen kaverin kanssa pääset sparraamaan kumuralaista projektityöskentelyn tyyliä heti projektisi alusta alkaen. Säännölliset keskusteluhetket lähihenkilösi kanssa varmistavat, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja kehittää sitä toivomaasi suuntaan.

Kumuralaiset heimot kokoavat samanlaisissa projekteissa työskentelevät yhteen

Työskentelet sitten etänä tai toimistollamme Espoossa, Tampereella tai Jyväskylässä pääset monin eri tavoin osaksi yhteisöämme: Pari kertaa vuodessa kokoonnumme koko porukalla viettämään aikaa yhdessä, oppimaan uutta ja suunnittelemaan tulevaa. Lisäksi vietämme yhdessä kesähetken ja pikkujoulut paikkakuntakohtaisemmin, ja kolmesti viikossa paikalle pääsevät hörppäävät virtuaalikahvit yhdessä.

Työskentelet etänä tai toimistolla, pääset monin tavoin osaksi yhteisöämme.

Meillä toimii kumuralaisia heimoja, eli samankaltaisten projektien parissa työskentelevien projektiammattilaisten ryhmiä, jotka kokoontuvat yhteen sopimallaan tahdilla auttamaan toisiaan ja ratkomaan projektien haasteita. Kumura-akatemiassamme kouluttaudumme yhdessä konsultoivan projektipäällikön tarvitsemien taitojen parissa. Kouluttautuminen on mahdollista myös ulkopuolisten organisaatioiden tarjonnan kautta.

Panostamme hyvinvointiisi monipuolisesti

Tarjoamme käyttöösi ergonomiabudjetin, jolla saat myös etäkonttorin työolosuhteet hyviksi. Lisäksi tuemme hyvinvointiasi lounas- ja virkistyseduilla. Työterveyden puolella olemme laajan palvelukokonaisuuden piirissä, ja pidämme myös yhteisiä taukojumppahetkiä.

Tätä odotamme sinulta

Näin haet

Jos et sitä vielä tehnyt, juttele Mikko-botin kanssa hetki ja jätä yhteystietosi ja muutama muu tieto alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Kumuralaisiin voit tutustua jo nyt Kumuralaisissa tarinoissa. Siellä muun muassa Päivi kertoo aloituksensa hyvästä perehdytyksestä, Milla mahdollisuudesta työskennellä asiakkaan edustajana ja Ilona saamastaan tuesta Kumuralla aloittaessaan.

Voit myös tutustua meihin työpaikkana.

Kuulumisia

5 keinoa projektipäällikön lataamiseen

Kumuralle tullessaan Jaanalla puski pintaan harvinainen tunne: tähän joukkoon hän haluaa kuulua. Artikkelissaan Jaana kertoo Kumuran elävästä elämästä esimerkkejä siitä, miten projektipäällikön hyvinvointia voi tukea.

Lue lisää