Rekry: Ketterän johtamisen kehittäjä

Haluatko omalla toiminnallasi edistää hyvinvoivempaa projektityötä ja arvoa tuottavaa johtamista? Kuuluuko arvoihisi ihmisläheisyys ja omaatko halun kehittää asiakkaiden arvostamaa valmennustapaa edelleen?

Kaipaatko työpaikallesi matalampaa hierarkiaa ja läpinäkyvämpää toimintaa? Toivotko voivasi vaikuttaa työhösi ja työyhteisöösi, ja odotatko toiveidesi tulevan kuulluiksi?

Nämä voimme luvata sinulle Kumuralla.

Tervetuloa edistämään ketterämpää johtamista

Kumuran ja Adapron fuusion jälkeen meitä kumuralaisia tulee olemaan viitisenkymmentä. Etsimme joukkoomme projektitoiminnan valmentamisesta ja kehittämisestä innostuvia henkilöitä, joilla ihmislähtöisyys ja merkityksellisyys ovat sydäntä lähellä – niin kuin meilläkin on.

Meillä pääset vaikuttamaan omien työtapojemme ja palveluidemme kehitykseen, sekä jakamaan kehitystyömme hedelmiä myös asiakkaiden kanssa. Tällä hetkellä etsimme erityisesti ketterän johtamisen ja ketterien menetelmien soveltamisosaamista omaavia henkilöitä. Jatka silti lukemista, vaikkei ketteryys olisikaan ydinosaamistasi.

Vaikkei ketteryys olisikaan ydinosaamistasi, jatka lukemista.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisia projektitoimintaan liittyviä konsultointi- ja valmennustoimeksiantoja asiakkaillemme sekä tietysti oman toimintamme ja palveluidemme kehitykseen osallistumista. Asiakastyötä teemme sekä etänä että asiakkaiden tiloissa. Meille työllistyessäsi tavoitteesi on ottaa haltuun asiakkaidemme mitatusti arvostama toimintatapa projektitoiminnan kehittämisessä ja kehittää sitä eteenpäin omalla osaamisellasi.

Työ Kumuralla on joustavaa ja tarjoaa vaihtelua sekä kehitysmahdollisuuksia. Asiakasyrityksiemme toimialat vaihtelevat laidasta laitaan ja työtä pystyt tekemään paikkariippumattomasti etänä tai halutessasi toimistoillamme Espoossa, Tampereella tai Jyväskylässä. Osa valmennuksista on lähivalmennuksia esimerkiksi asiakkaiden tiloissa, joten auto ja ajokortti helpottavat liikkumistasi.

Voit työskennellä etänä tai toimistoillamme Espoossa, Tampereella tai Jyväskylässä.

Kokemuksemme mukaan merkitykselliset projektit onnistuvat, joten haluamme auttaa myös asiakkaitamme tunnistamaan projektiensa merkityksellisyyden ja luoda heidän projektitiimeilleen mielekkään työn kokemusta.

Työskentelisitkö mieluummin itseyrittävänä kumppanina?

Etsimme myös oman yrityksensä kautta työskenteleviä kumppaneita. Kumppanimme pääsevät soveltuvin osin osaksi yhteisöämme, esimerkiksi sparrauskulttuurimme kautta.

Kuulostaako sinun paikaltasi?

Testaa lyhyellä juttuhetkellä Mikko-botin kanssa, sopisimmeko sinulle. 👇 Mikko-botille voit myös jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kattava perehdytys auttaa sinut alkuun

Tahdomme tehdä aloituksestasi mahdollisimman jouhevan: toimitamme sinulle työvälineet hyvissä ajoin ja varaamme aikaa perehdytykseen. Liiketoimintavastaavamme perehdyttävät sinut toimintamme eri osa-alueisiin: Markun kanssa juttelet konsultoinnista, Paulan kanssa avoimista valmennuksista ja Marcuksen kanssa sertifioinneista. Mika kertoo sinulle Kumuran asiakaskokemuksesta, Merja työntekijäkokemuksesta ja Sinikka markkinoinnista. Juuso ja Ari varmistavat, että tiedät, kuinka myyntimme toimii.

Keskusteluyhteys ei tietenkään pääty perehdytykseen, vaan säännölliset keskustelut lähihenkilösi kanssa pitävät huolen, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja kehittää sitä toivomaasi suuntaan.

Osaksi sparrailevaa yhteisöämme

Vuoden 2022 alussa yhdistimme voimamme Adapron kanssa, ja vuoden 2023 alussa fuusioidumme yhteen Kumura-nimen alle. Saat siis ympärillesi virtuaalisesti ja kasvotusten tapaavan, monipuolisen työyhteisön täynnä projektijohtamisen ammattilaisia, jotka ovat tukenasi tilanteessa kuin tilanteessa. Yhdessä muodostammekin Suomen johtavan projektitoiminnan kehittämiseen ja ICT-projektien johtamiseen keskittyvän asiantuntijaorganisaation, joten joukossamme pääset taatusti kasvattamaan osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Työskentelet sitten etänä tai toimistoillamme pääset monin eri tavoin osaksi yhteisöämme. Pidämme viikoittain yhteyttä sekä asiapitoisen että rennompien kuulumisten vaihdon parissa. Pari kertaa vuodessa kokoonnumme koko porukalla viettämään aikaa yhdessä, oppimaan uutta ja suunnittelemaan tulevaa. Lisäksi vietämme yhdessä kesähetken ja pikkujoulut paikkakuntakohtaisemmin, ja kolmesti viikossa paikalle pääsevät hörppäävät virtuaalikahvit yhdessä.

Panostamme hyvinvointiisi monipuolisesti

Tarjoamme käyttöösi ergonomiabudjetin, jolla saat myös etäkonttorin työolosuhteet hyviksi. Hyvinvointiasi tuemme myös lounasedulla, jonka rinnalle tarjoamme vuosittain hierontaankin käyvää virkistysetua. Lisäksi pidämme yhteisiä taukojumppahetkiä, ja työterveyden puolella olemme laajan palvelukokonaisuuden piirissä.

Tätä odotamme sinulta

Näin haet

Jos et sitä vielä tehnyt, juttele Mikko-botin kanssa hetki ja jätä yhteystietosi ja muutama muu tieto alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Kumuralaisiin voit tutustua jo nyt Kumuralaisissa tarinoissa. Siellä muun muassa Päivi kertoo aloituksensa hyvästä perehdytyksestä ja Ilona saamastaan tuesta Kumuralla aloittaessaan.

Voit myös tutustua meihin työpaikkana.

Mikko Saastamoinen

Kuulumisia

Vuoden 2022 Projektipäivien parhaat palat

Projektipäivät toivat taas mukanaan monta ajatusta, oppia ja kohtaamista. Tämä artikkeli kokoaa kohokohtia paikalla olleilta kumuralaisilta, ja tarjoaa linkin esitysmateriaaleihin.

Lue lisää

Kumura ja Suomen Projekti-Instituutti fuusioituvat

Kumura Oy ja Adapro-nimellä toimiva Suomen Projekti-Instituutti Oy yhdistyvät 1.1.2023 alkaen muodostaen Suomen johtavan projektitoiminnan kehittämiseen ja ICT-projektien johtamiseen keskittyvän asiantuntijaorganisaation. Jatkossa toimimme yhteisellä nimellä Kumura Oy.

Lue lisää

Rekry: ICT-projektijohtamisen ammattilainen

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. Haluamme riveihimme merkityksellisyydestä innostuvia, joko työntekijöinä tai kumppaneina.

Lue lisää