Rekry: Markkinointi­suunnittelija

Välitämme ihmisistä ja projekteista

EDIT: Haku päättynyt

Olemme ICT-projektijohtamisen asiantuntijayritys ja autamme asiakkaitamme onnistumaan omissa ICT-projekteissa ja projektitoiminnassaan. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten. Kumuralla työskentelee vakuuttava joukko projektiammattilaisia, joita yhdistää kyvykkyys johtaa onnistuneesti haastaviakin ICT-projekteja.

Olemme hyvässä kasvuvauhdissa ja tässä markkinointi on keskeisessä roolissa. Meille potentiaaliset uudet kumuralaiset sekä uudet ja nykyiset asiakkaat ovat yhtä tärkeitä kohderyhmiä. Haemme nyt joukkoomme lisävahvistusta markkinoinnin ja myynnin ammattilaistemme rinnalle.

Jos olet markkinointiurasi alkuvaiheessa ja haluat syventää jo hankittua osaamistasi kertaheitolla relevantilla työnkuvalla, lue eteenpäin!

Työtehtäväsi meillä

Tehtävät voivat muotoutua oman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella, mutta aihioina ovat mm. alla olevat:

Mitä odotamme sinulta

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, mutta itsenäinen omaksumiskyky ja uusien taitojen opettelu ovat supervoimiasi. Jos et vielä osaa käyttää esim. WordPressiä, Hubspotia tai Canvaa, sinulle ei ole mikään ongelma opetalla niitä, sillä olethan nopea omaksuja ja taituroit jo nyt erilaisilla digitaalisilla työkaluilla. Jonkinlaista pohjaa markkinoinnin tai myynnin tehtävistä olisi silti hyvä olla ja relevantti opiskeluala katsotaan eduksi. Tekemistäsi ohjaa markkinoinnin tuloksellisuus ja KPI mittareista ymmärrät jo jotain, jotta pystyt kehittämään työtäsi aina tuloksellisempaan suuntaan. Työotteeltasi olet rivakka ja aikaansaava.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Meillä ihmiset eivät viihdy siksi, että tarjolla olisi ison talon etuja tai muita tuttuja fraaseja. Meillä viihdytään, koska meillä ihmiset ovat aidosti keskiössä. Niin me reilu parikymmentä kumuralaista kuin kaikki asiakasprojektiemme osallistujatkin omissa organisaatioissaan. Työstä maksetaan palkkaa, ergonomiasta, työvälineistä ja jaksamisesta huolehditaan. Lisäksi tarjolla on lounas- ja virike-etu sekä kattavat työterveyspalvelut. Mutta nämähän ovat niitä itsestäänselvyyksiä, eikö?

Tehtävä on määräaikainen jouluun saakka ja osa-aikainen, n. 50% työmäärällä.

Tässä tehtävässä pihvi on se, että jos meillä synkkaa hyvin yhteen ja osoitat lahjasi, sinulla on kaikki edellytykset kasvaa kanssamme kovatasoiseksi B2B inbound -sisältömarkkinoinnin osaajaksi, jolloin paikka tietenkin vakinaistetaan ja kokoaikaistetaan. Tukenasi tällä matkalla ovat pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä me kaikki kumuralaiset, jotka opastamme ja ohjaamme tarvittaessa, joten yksinäsi et joudu suoraan syvään päähän.

Hakuohje

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi osoitteella mikko.saastamoinen@kumura.fi JA hale.okkonen@kumura.fi

Hakemuksessa kiinnitämme huomiota mm. näihin asioihin:

Koska kesäloma pukkaa päälle, on mahdollista että jatkamme hakua heinäkuun loppuun. Jos kuitenkin olet nopea ja innokas, laita hakemus sisään heti,  sillä saatamme ehtiä kutsumaan sinut haastatteluun jo ennen lomia. Lomien vuoksi emme laita tähän ilmoitukseen tiettyä deadlinea.

Tervetuloa osaksi tiimiämme!


Kuulumisia

Yksilön muutosmatka osana laajaa muutosohjelmaa

Niin pienen kuin isonkin muutoksen onnistuminen on loppujen lopuksi kiinni ihmisistä. Muutoksen johtaminen myös yksilön tasolla auttaa sitouttamaan ihmiset tavoiteltuun muutokseen ja saamaan aikaan pysyvän toiminnan muuttamisen.

Lue lisää

Verkostolaiseksi

Työskenteletkö oman yrityksesi kautta ja tahdot osaksi projektiammattilaisten yhteisöä, jonka kautta pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Hae verkostoomme!

Lue lisää