ICT muutosprojekti

Rekry: Modernin myynnin ammattilainen

Välitämme ihmisistä ja projekteista

Olemme ICT-projektijohtamisen asiantuntijayritys ja autamme asiakkaitamme onnistumaan omissa ICT-projekteissa ja projektitoiminnassaan. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten. Kumuralla työskentelee vakuuttava joukko projektiammattilaisia, joita yhdistää kyvykkyys johtaa onnistuneesti haastaviakin ICT-projekteja. 

Olemme hyvässä kasvuvauhdissa ja tässä myynti on keskeisessä roolissa. Meille uudet sekä nykyiset asiakkaat ovat yhtä tärkeitä kohderyhmiä. Haemme nyt joukkoomme lisävahvistusta myynnin ja markkinoinnin ammattilaistemme rinnalle. 

Jos olet asiantuntija- ja ratkaisumyynnin osaaja, ja sinulla on näkemystä modernista myynnin ja markkinoinnin yhteispelistä ja erilaisten myynti- ja markkinointiteknologioiden hyödyntämisestä, lue eteenpäin. 

Työtehtäväsi meillä

Tehtävät voivat muotoutua oman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella, mutta aihioina ovat mm. alla olevat: 

Mitä odotamme sinulta

Tunnet modernin myyntityön terminologian ja työkalut. Sinulle on luontevaa suunnitella tekemistä yhdessä markkinoinnin kanssa, sillä teemme tiimityötä myynnin, yrityksen johdon ja markkinoinnin kesken. Kaikkea ohjaavat yhteiset tavoitteet ja tulokset. Kokemusta olet toivottavati jo kartuttanut asiantuntijapalveluiden myymisestä B2B-asiakkaille. Työotteeltasi olet rivakka ja aikaansaava ja sopivasti itseohjautuva.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Meillä ihmiset eivät viihdy siksi, että tarjolla olisi ison talon etuja tai muita tuttuja fraaseja. Meillä viihdytään, koska meillä ihmiset ovat aidosti keskiössä. Niin me reilu parikymmentä kumuralaista kuin kaikki asiakasprojektiemme osallistujatkin omissa organisaatioissaan. Työstä ja tuloksista maksetaan asianmukainen korvaus. Ergonomiasta, työvälineistä ja jaksamisesta huolehditaan. Lisäksi tarjolla on lounas- ja virike-etu sekä kattavat työterveyspalvelut. Mutta nämähän ovat niitä itsestäänselvyyksiä, eikö? 

Tässä tehtävässä olennaista edellä mainittujen lisäksi on se, että sovit porukkaan ja tiimidynamiikka toimii. Tukenasi tällä matkalla ovat pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä me kaikki kumuralaiset, jotka sparraamme toisiamme. 

Hakuohje

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi osoitteella mikko.saastamoinen@kumura.fi JA ari.vatto@kumura.fi 

Hakemuksessa kiinnitämme huomiota mm. näihin asioihin: 

Koska kesäloma alkaa juuri, emme laita tähän ilmoitukseen tiettyä deadlinea. Laita hakemus sisään heti, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman pian.  

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Ari Vättö
Kumura

Kuulumisia

Kesäpäivä-live, vol2 / Varjolan tila

Maanantaina firman Teamsiin alkoi tupsahdella valokuvia helteisestä Helsingistä Kumuran Helsingin kesäpäiviltä samalla kun muun Suomen jengi silmäili hermostuneesti sääennustetta nouseeko myrsky vai pääsemmekö koskenlaskuun. Lue tästä miten kävi!

Lue lisää

Kaikki paitsi purjehdus on turhaa

”Kokoonnumme Katajanokalla, varautukaa aurinkoon ja meriseikkailuun”, ohjeisti Simo meitä etukäteen. Odotukset olivat korkealla, emmekä joutuneet pettymään. Lue Ilonan juttu kumuralaisten yhteisestä kesäpäivästä Helsingissä.

Kumuralaisia purjeveneessä
Lue lisää

Kurkistus asiakkaan puolelle houkutteli

Milla Ruotsi työskenteli aikaisemmin järjestelmätoimittajan leivissä suuressa organisaatiossa Tiedolla, mutta kiinnostus kurkistaa asiakkaan puolelle pöytää sai Millan siirtymään Kumuran tiimiin nelisen vuotta sitten. Lue Millan stoorista, miksi asiakkaan puolella pöytää on kiinnostavaa työskennellä.

Lue lisää