ICT muutosprojekti

Rekry: Modernin myynnin ammattilainen

Välitämme ihmisistä ja projekteista

Olemme ICT-projektijohtamisen asiantuntijayritys ja autamme asiakkaitamme onnistumaan omissa ICT-projekteissa ja projektitoiminnassaan. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten. Kumuralla työskentelee vakuuttava joukko projektiammattilaisia, joita yhdistää kyvykkyys johtaa onnistuneesti haastaviakin ICT-projekteja.

Olemme hyvässä kasvuvauhdissa ja tässä myynti on keskeisessä roolissa. Meille uudet sekä nykyiset asiakkaat ovat yhtä tärkeitä kohderyhmiä. Haemme nyt joukkoomme lisävahvistusta myynnin ja markkinoinnin ammattilaistemme rinnalle. 

Jos olet asiantuntija- ja ratkaisumyynnin osaaja, ja sinulla on näkemystä modernista myynnin ja markkinoinnin yhteispelistä ja erilaisten myynti- ja markkinointiteknologioiden hyödyntämisestä, lue eteenpäin. Meitä kumuralaisia työskentelee eri puolilla Suomea, mutta varsinaiset konttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Sinun sijainnillasi ei ole merkitystä kunhan pystyt tarpeen vaatiessa liikkumaan eri puolilla Suomea.

Työtehtäväsi meillä

Tehtävät voivat muotoutua oman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella, mutta aihioina ovat mm. alla olevat: 

Mitä odotamme sinulta

Tunnet modernin myyntityön terminologian ja työkalut. Sinulle on luontevaa suunnitella tekemistä yhdessä markkinoinnin kanssa, sillä teemme tiimityötä myynnin, yrityksen johdon ja markkinoinnin kesken. Kaikkea ohjaavat yhteiset tavoitteet ja tulokset. Kokemusta olet toivottavati jo kartuttanut asiantuntijapalveluiden myymisestä B2B-asiakkaille. Työotteeltasi olet rivakka ja aikaansaava ja sopivasti itseohjautuva.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Meillä ihmiset eivät viihdy siksi, että tarjolla olisi ison talon etuja tai muita tuttuja fraaseja. Meillä viihdytään, koska meillä ihmiset ovat aidosti keskiössä. Niin me reilu parikymmentä kumuralaista kuin kaikki asiakasprojektiemme osallistujatkin omissa organisaatioissaan. Työstä ja tuloksista maksetaan asianmukainen korvaus. Ergonomiasta, työvälineistä ja jaksamisesta huolehditaan. Lisäksi tarjolla on lounas- ja virike-etu sekä kattavat työterveyspalvelut. Mutta nämähän ovat niitä itsestäänselvyyksiä, eikö? 

Tässä tehtävässä olennaista edellä mainittujen lisäksi on se, että sovit porukkaan ja tiimidynamiikka toimii. Tukenasi tällä matkalla ovat pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä me kaikki kumuralaiset, jotka sparraamme toisiamme. 

Hakuohje

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi osoitteella mikko.saastamoinen@kumura.fi JA ari.vatto@kumura.fi 

Hakemuksessa kiinnitämme huomiota mm. näihin asioihin: 

Laita hakemus sisään heti, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman pian. Rekrytointiprosessimme on rullaava ja mikäli löydämme juuri meille parhaan tyypin, emme jää odottelemaan ensilumia vaan sopimus voidaan tehdä nopeastikin 🙂

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Ari Vättö
Kumura

Kuulumisia

Rekry: ICT-projektijohtamisen ammattilainen

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. Haluamme riveihimme hyviä tyyppejä, joko työntekijöinä tai alihankkijoina.

Lue lisää

Avaimia merkitykselliseen projektityöhön

Merkityksellisyyden tunteen vahvistaminen paitsi taklaa osaajapulaa myös parantaa ihmisten hyvinvointia ja imua työhön. Koostimme artikkeliin kevään 2022 webinaarimme tärkeimmät pointit.

Lue lisää

Ensimmäistä kertaa yhdessä

"Olen oppinut Kumura-urallani kolme asiaa. Kaikki ne toteutuivat, kun matkasimme Kumuran ja Adapron voimin yhteisille kevätpäiville Tampereelle."

Lue lisää