Tilaa verkostokirjeemme

Tule tekemään kanssamme merkityksellisiä projekteja

Asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa ja lukemattomien onnistuneiden projektien myötä kysyntä kumuralaisille ICT-projektijohtamisen ammattilaisille on jatkuva. Siksi etsimme jatkuvasti myös uusia kumuralaisia työkavereiksemme – joko työsuhteeseen tai oman yrityksensä kautta.

Tilaamalla verkostokirjeemme saat kuulla avoimista toimeksiannoistamme. Lähetämme kirjeen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa, eikä sen tilaaminen sido sinua mihinkään.

Tilaa verkostokirjeemme sähköpostiisi

Millaista työ Kumuran alihankkijana on?

Yhteistyö Kumuran kanssa kannattaa, sillä eräskin kumppanimme, Juha-Pekka Sainio, kertoi ”tulleensa kotiin” päästyään työskentelemään Kumuran kautta sosiaali- ja terveysalan projekteissa. JP on arvostanut alihankkijuutta Kumuran kanssa myös siksi, että yhteistyö on ollut suoraviivaista ja helppoa, minkä lisäksi hän on saanut tukea ja sparrausta kumuralaisilta tarpeidensa mukaan.

Liity sinäkin JP:n kaltaisten tyytyväisten Kumuran kumppaneiden joukkoon tilaamalla kirje sähköpostiisi tästä alta.

Kiinnostaisiko sinua tietää, millaista on olla osa työyhteisöämme? Lue lisää kumuralaisten tarinoista.

Mikko Saastamoinen

Kuulumisia

Vaatimusmäärittely pelastaa projektit – ja joulun

Mitä yhteistä joululla on projektien ja kehityshankkeiden kanssa? Niihin kaikkiin kohdistuu paljon odotuksia. Vaatimusmäärittelyn ja vaatimustenhallinnan opit auttavat sujuvoittamaan niin joulun valmistelua kuin projektien tavoitteiden täyttymistä. Lue, kuinka!

Lue lisää

Merkityksellinen ICT-projekti voi paremmin

Onnistuneita ICT-projekteja yhdistää tuoreen kyselyn mukaan hyvä vuorovaikutus ja yhteishenki sekä työn arvostus. Yhdessä selkeän päämäärän kanssa ne synnyttävät merkityksellisyyden kokemusta. 

Lue lisää

Kuka sparraa projektipäällikköä?

Kun asiat näyttävät menevän pieleen, keneltä kysyt apua? Kenen puoleen käännyt, kun tarvitset apua esimerkiksi projektikyselyn tekemiseen, vinkkejä riskien kartoittamiseksi tai motivoidaksesi tiimin jäseniä? Toisen projektipäällikön, totta kai!

Lue lisää