IPMA C -sertifiointivalmennus

Kokeneita projektipäälliköitä IPMA C -sertifiointiin valmistava kattava, joka sisältää monipuoliset menetelmä- ja laskentaharjoitukset sekä harjoituskokeen. PRY:n kumppanina voimme tarjota kokonaispaketin, jossa on sekä valmennus että sertifiointi. Kumuran IPMA C -valmennukselle on myönnetty IPMA REG -sertifiointi ensimmäisenä Suomessa.

IPMA C -sertifiointivalmennus on 2,5 päivän mittainen IPMA C -sertifiointiin valmistava valmennus, joka on suunnattu kokeneille projektipäälliköille. Osallistujat oppivat projektinhallinnan keskeisimmät menetelmät IPMA:n Individual Competence Baseline (ICB) 4.0 -jäsentelyn avulla. Valmennuksessa osallistujanne

  • saavat tukea sertifiointiin rekisteröitymisessä
  • käyvät läpi IPMA C -sertifioinnin vaatimat projektinhallinnan menetelmät
  • oppivat aikataulun ja resurssien hallinnan menetelmät ja niiden käytännön soveltamisen sekä kiinnittämään huomiota niiden soveltamiseen oikeissa projektitilanteissa
  • käyvät läpi läpi harjoituskokeen mallivastauksineen kokeneen valmentajamme opastuksella.

IPMA C -sertifiointivalmennuksen kulku

IPMA C -sertifiointivalmennus valmennusprosessi Kumuralla

Valmennusryhmän koko ja IPMA C -sertifiointivalmennuksen hinta

Valmennusryhmän optimikoko on 10–12 osallistujaa, maksimikoko 16 henkilöä. Hinta 2,5 päivää kestävälle valmennukselle on 7 800 euroa.

Miksi valitsisitte IPMA C -sertifiointivalmennuksen juuri Kumuralta?

IPMA REG -sertifioitu valmennus

Kumuran IPMA C -sertifiointivalmennus on IPMA:n itsensä sertifioima valmennus, josta meillä on osoituksena IPMA REG -merkki. Saimme tämän ensimmäisenä Suomessa.

Harjoituskoe kertoo osaamisen tason

Sertifioitumiseen valmistavat monipuoliset menetelmä- ja laskentaharjoitukset projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheista. Valmennuspäivien harjoitusten lisäksi osallistujat saavat tehtäviä omatoimiseen harjoitteluun ja kertaukseen sekä harjoituskokeen, jolla testata oppimansa. Harjoituskokeen perusteella osallistujanne tietää, mitä osa-alueita hänen täytyy vielä kerrata ennen sertifiointikoetta.

Howspace-ympäristö oppimisen tukena

Käytämme harjoituksissa Howspace-ympäristöä, josta materiaalit ovat saatavilla jo ennen valmennusta. Howspace helpottaa myös sertifiointikokeeseen valmistautumisen viimeistelyä kokoamalla valmentajan luento-osuudet, harjoitukset ja vertaisoppimisen tulokset samaan paikkaan.

IPMA C sertifioitu projektipäällikkö -sertifikaatti

Toimimme Suomessa Projektiammattilaiset ry:n (PRY) kumppanina ja tarjoamme asiakkaillemme kokonaispaketin, joka sisältää sekä IPMA C -sertifiointivalmennuksen että sertifioinnin.

IPMA C -sertifikaatti on Suomen suosituin ammattiprojektipäällikön sertifikaatti. Sertifiointi on voimassa viisi vuotta sertifikaatin myöntämisestä.

IPMA C -sertifikaatin kelpoisuusvaatimukset

  • Hakija on toiminut projektinjohtamisroolissa organisaationsa tyypillisissä projekteissa ja pystyy johtamaan niitä.
  • Hakijalla on vähintään kolmen vuoden kokemus normaalien projektien johtamisesta edellisen kuuden vuoden ajalla tai
  • Hakijalla on vähintään kolmen vuoden kokemus vastuullisessa projektinjohdollisessa roolissa projektipäällikön apuna vaativissa projekteissa edellisen kuuden vuoden ajalta.
  • Perustellusta syystä näytön aikajännettä voidaan laajentaa neljällä vuodella, eli yhteensä kymmeneen vuoteen.

Vastuullisella yleisjohdollisessa roolilla tarkoitetaan roolia, jossa hakija on projektitoiminnan puitteissa toiminut henkilöiden työnjohdollisena esihenkilönä. Tämän tulee näkyä esimerkiksi projektiorganisaatiokuvassa niin, että henkilön alaisuudessa on johdettavia henkilöitä. Pelkkien asioiden hallinta ei kata asetettua vaatimusta.

IPMA C -sertifikaatin suoritusaika ja hinta

Sertifiointi tulee suorittaa yhden vuoden kuluessa sertifiointivalmennukseen osallistumisesta. Aika lasketaan valmennuksen ensimmäisestä päivästä.

IPMA C -sertifioitumisen hinta on 2 200 euroa/sertifioituja 1.6.2023 alkaen. Laskutus tapahtuu sertifikaatin myöntämisen yhteydessä. Hylätystä kokeesta veloitetaan 500 euroa – kokeen saa kuitenkin uusia kerran tällä hinnalla.


Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Voit myös soittaa asiakkuustiimillemme:

Juuso Äikäs, +358 50 520 2882
Marcus Ahlroth, +358 40 758 3680