Yhteystiedot

Hienoa, kun tulit tutustumaan meihin!​ Projektitoiminnan kehittämisen valmentajien ja konsulttien yhteystiedot löydät omalta sivultaan.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kumura.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevassa botissa, niin palaamme sinulle pikimmiten.

Muistathan, että löydät meidät myös LinkedInistä.
Ollaan yhteydessä!

Juuso Äikäs

Myynti ja asiakkuudet
juuso.aikas@kumura.fi
+358 50 520 2882

Juuson innostus projektijohtamiseen syttyi vuosia sitten teleoperaattorin palveluksessa. Hänen päätehtävänsä on auttaa ihmisiä ja organisaatiota löytämään tapoja onnistua projekteissa paremmin. Kysy Juusolta projektitoiminnan arvioinneista, projektijohtamisen malleista tai projektikoulutuksista. Erityisesti kansainväliset toimeksiannot ovat Juuson lemppareita!

LinkedIn profiili

Marcus Ahlroth

Myynti ja asiakkuudet
marcus.ahlroth@kumura.fi
+358 40 758 3680

Marcus sai projektijohtamisen oppinsa aikoinaan matkapuhelinalalla. Asiantuntijapalveluiden myynnissä Marcuksella on yli 15 vuoden kokemus. Myyntityössä hän kuuntelee asiakasta herkällä korvalla ja haluaa tarjota parhaan ratkaisun tämän haasteeseen.

LinkedIn profiili

Ari Vättö

Myynti ja asiakkuudet
ari.vatto@kumura.fi
+358 50 558 8914

Ari on kokenut myynnin, tuotekehityksen ja tuotehallinnan ammattilainen. Suurimman osan työurastaan Ari on toiminut kansainvälisessä ja monikulttuurisessa työympäristössä. Arin fokus on asiakkaidemme tarpeiden ratkaisemisessa. Hän saa asiat tapahtumaan maanläheisellä ja faktoihin perustuvalla lähestymisellä.

LinkedIn profiili

Mikko Saastamoinen

Toimitusjohtaja
mikko.saastamoinen@kumura.fi
+358 50 384 3767

Mikko on Kumuran ihmisistä ja projekteista välittävä toimitusjohtaja. Mikolla on pitkä kokemus projektipäällikkönä laajoista ICT-muutosprojekteista eri toimialoilla niin toimittajan kuin tilaajankin puolella. Mikolla on monipuolista kokemusta myös projektitoiminnan kehittäjänä ja valmentajana.

LinkedIn profiili

Pasi Kivimäki

Hallituksen puheenjohtaja
pasi.kivimaki@kumura.fi
+358 40 063 5690

Pasi on tottunut työskentelemään monimutkaisissa, monikansallisissa ja usean eri toimipisteen hankkeissa. Pasi tietää, kuinka liiketoimintakriittiset hankkeet ja toimitusprojektit saadaan toteutettua onnistuneesti budjettia tai aikataulua ylittämättä. Hän on luotettava, päämäärätietoinen, innovatiivinen projekti- ja liiketoiminnan kehittäjä. Pasi on johtanut vuodesta 1997 lähtien menestyksellisesti lukuisia liiketoimintakriittisiä projekteja.

LinkedIn profiili

Hale Okkonen

Markkinointi
hale.okkonen@kumura.fi
+358 50 527 4009

Hale on lähes 20 vuoden kokemuksella varustettu markkinoinnin moniottelija, joka saa kicksejä merkityksellisyydestä ja voimaa muutoshaasteista. Hale vastaa Kumuran markkinoinnista.

LinkedIn profiili

Mika Punta

Projektien johtaminen ja asiakaskokemus
mika.punta@kumura.fi
+358 50 551 4263

Mikan vastuulla on Kumuran asiakaskokemuksen sekä projektinjohtopalveluiden kehittäminen. Mika on kokenut projektinhallinnan ammattilainen, jolla on laajaa kokemusta suurten hankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä sekä projektien ja tuotekehityksen toimintamallien tehokkaasta kehittämisestä.

LinkedIn profiili

Paula Forsman

Avoimet valmennukset
paula.forsman@kumura.fi
+358 50 380 9333

Paula on vastannut projektiammattilaisten avointen valmennusten koordinoinnista yli 15 vuotta. Hän nauttii asioiden loppuunsaattamisesta ja oman työnsä merkityksen näkemisestä. Innostavana Paula pitää tehokkaampien toimintatapojen löytämistä.

LinkedIn profiili

Joni Ojala

Kumppaniverkostot
joni.ojala@kumura.fi
+358 40 727 0070

Joni vastaa Kumuran projektiammattilaisten ja valmentaja-konsulttien kumppaniverkostosta. Joni on kokenut projektijohtamisen ammattilainen monipuolisella ICT- ja liiketoimintakokemuksella. Joni suosii ratkaisuhakuista työskentelytapaa, jossa päästään lopputulemaan yhteisten keskusteluiden kautta.

LinkedIn profiili

Merja Galler

Henkilöstö ja työntekijäkokemus
merja.galler@kumura.fi
+358 50 577 1368

Merja on Kumuran henkilöstöhallinnon, työntekijäkokemuksen ja hyvinvoivan työkulttuurin pelinrakentaja. Merja luo ja kehittää yhdessä lähihenkilötiimin kanssa Kumuran kohtaamiskulttuuria arvostuksen ja inhimillisyyden siivittämänä.

LinkedIn profiili

Sinikka Kauhanen

Työnantajamielikuva
sinikka.kauhanen@kumura.fi
+358 40 189 6266

Sinikka on sisältömarkkinoinnin systemaattinen hersyilijä, jolla on kyltymätön uteliaisuus uuden oppimiseen ja soveltamiseen. Sinikka saattaa näkyviin kumuralaista työnantajamielikuvaa, kehittää sisäistä viestintää ja vastaa sisällöistä somessa ja verkkosivuilla. Hänen hyppysissään on myös avointen projektivalmennusten markkinointi.

LinkedIn profiili

Haluatko kumuralaiseksi?​

Projektiammattilainen
etunimi.sukunimi@kumura.fi

​Etsimme jatkuvasti uusia kollegoita joko työntekijöinä tai itseyrittävinä verkostolaisina! Tutustu meihin Meille töihin -sivulla ja testaa siellä olevalla botilla, olisimmeko sinulle sopiva kotipesä. Reagoimme kaikkiin hakemuksiin nopeasti. Kumuralaisista tarinoista voit lukea työntekijöidemme kokemuksia.​

Ollaan yhteydessä! 💚

LinkedIn profiili