Yhteystiedot

Hienoa, kun tulit tutustumaan meihin!​ Projektitoiminnan kehittämisen valmentajien ja konsulttien yhteystiedot löydät omalta sivultaan.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kumura.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevassa botissa, niin palaamme sinulle pikimmiten.

Muistathan, että löydät meidät myös LinkedInistä.
Ollaan yhteydessä!

Juuso Äikäs

Myynti ja asiakkuudet
juuso.aikas@kumura.fi
+358 50 520 2882

Juuson innostus projektijohtamiseen syttyi vuosia sitten teleoperaattorin palveluksessa. Hänen päätehtävänsä on auttaa ihmisiä ja organisaatioita löytämään tapoja onnistua projekteissa paremmin, ja erityisesti kansainväliset toimeksiannot saavat Juuson innostumaan. Etsitte projektillenne johtajaa tai valmentajaa projektitoimintanne kehittämiseen, Juuso on apunanne!

LinkedIn profiili

Marcus Ahlroth

Myynti ja asiakkuudet
marcus.ahlroth@kumura.fi
+358 40 758 3680

Marcus sai projektijohtamisen oppinsa aikoinaan matkapuhelinalalla. Asiantuntijapalveluiden myynnissä Marcuksella on yli 15 vuoden kokemus. Myyntityössä hän kuuntelee asiakasta herkällä korvalla ja haluaa tarjota parhaan ratkaisun tämän haasteeseen niin projektiosaamisen vahvistamisessa kuin projektien johtamisessa.

LinkedIn profiili

Joni Ojala

Kumppaniverkostot
joni.ojala@kumura.fi
+358 40 727 0070

Joni vastaa Kumuran projektiammattilaisten ja valmentaja-konsulttien kumppaniverkostosta. Joni on kokenut projektijohtamisen ammattilainen monipuolisella ICT- ja liiketoimintakokemuksella. Joni suosii ratkaisuhakuista työskentelytapaa, jossa päästään lopputulemaan yhteisten keskusteluiden kautta. Voit hakea verkostoon tästä >>

LinkedIn profiili

Antti Hellberg

Toimitusjohtaja
antti.hellberg@kumura.fi
+358 50 386 6503

Antti on Kumuran energinen ja inspiroiva johtaja, joka suhtautuu intohimoisesti ja sydämellä myös asiakkaidemme projektien onnistumiseen. Edellä mainittujen lisäksi Antin vankka tausta ICT-projektijohtamisesta sekä kasvavan asiantuntijaorganisaation johtotehtävistä varmistavat, että ihmiset sekä Kumuralla että asiakkaidemme projekteissa voivat hyvin.

LinkedIn profiili

Mika Punta

Palvelut
mika.punta@kumura.fi
+358 50 551 4263

Mikan vastuulla on Kumuran asiakaskokemuksen sekä projektinjohtopalveluiden kehittäminen. Mika on kokenut projektinhallinnan ammattilainen, jolla on laajaa kokemusta suurten hankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä sekä projektien ja tuotekehityksen toimintamallien tehokkaasta kehittämisestä.

LinkedIn profiili

Paula Forsman

Avoimet valmennukset
paula.forsman@kumura.fi
+358 50 380 9333

Paula on vastannut projektiammattilaisten avointen valmennusten koordinoinnista yli 15 vuotta. Hän nauttii asioiden loppuunsaattamisesta ja oman työnsä merkityksen näkemisestä. Innostavana Paula pitää tehokkaampien toimintatapojen löytämistä.

LinkedIn profiili

Pasi Kivimäki

Hallituksen puheenjohtaja
pasi.kivimaki@kumura.fi
+358 40 063 5690

Pasi on tottunut työskentelemään monimutkaisissa, monikansallisissa ja usean eri toimipisteen hankkeissa. Pasi tietää, kuinka liiketoimintakriittiset hankkeet ja toimitusprojektit saadaan toteutettua onnistuneesti budjettia tai aikataulua ylittämättä. Hän on luotettava, päämäärätietoinen, innovatiivinen projekti- ja liiketoiminnan kehittäjä. Pasi on johtanut vuodesta 1997 lähtien menestyksellisesti lukuisia liiketoimintakriittisiä projekteja.

LinkedIn profiili

Sinikka Kauhanen

Markkinointi
sinikka.kauhanen@kumura.fi
+358 40 189 6266

Sinikka on systemaattinen hersyilijä, jolla on kyltymätön uteliaisuus uuden oppimiseen ja soveltamiseen. Usein yksikin sana riittää sytyttämään Sinikassa ajatuksia, jotka konkretisoituvat Kumuran markkinoinnissa.

LinkedIn profiili