Välitämme ihmisistä ja projekteista

Autamme asiakkaitamme onnistumaan ICT-projekteissa. Kokeneet projektijohtamisen ammattilaisemme ovat luotsanneet asiakkaidemme kanssa jo satoja erilaisia vaativia ICT-projekteja onnistuneesti maaliin.

ICT-projektien ammattilainen

Asiakkaitamme ovat ICT-transformaatiota läpikäyvät ja digitaalisia palveluitaan kehittävät julkiset ja yksityisomisteiset organisaatiot. Autamme asiakkaitamme onnistumaan näissä projekteissa, ja kokeneet ammattilaisemme ovatkin johtaneet jo satoja erilaisia vaativia ICT-projekteja onnistuneesti maaliin. Me kumuralaiset toimimme asiakkaidemme organisaatioissa erilaisissa projektijohtamisen tehtävissä ja asiantuntijarooleissa. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti eri puolilla Suomea.

Kumura otti kasvuloikan kesällä 2020, kun projektijohtamisen asiantuntijayritykset tamperelainen Pasaati, helsinkilänen Digioiva ja jyväskyläläinen Kumura yhdistivät voimansa.

Helmikuussa 2022 puolestaan yhdistimme voimamme Suomen Projekti-Instituutin kanssa. Paremmin Adapro-nimellä tunnetun Projekti-Instituutin ydinosaamista on projektiosaamisen ja -toiminnan kehittäminen. 1.1.2023 fuusioidumme ja jatkamme yhdessä Kumura Oy:n nimellä. Lue koko uutinen fuusiostamme täältä.

Kumura_ICT-projektijohtaminen_jana14

Kumura lukuina

Tyytyväisten asiakkaiden ja hyvinvoivan henkilökuntamme ansiosta olemme hyvässä kasvutahdissa. Uusia kumuralaisia aloittaa asiakkaidemme ICT-projektien johtotehtävissä säännöllisin väliajoin. Tällä hetkellä lukumme näyttävät seuraavilta:

  • Kotipesä yli 50:lle ICT-projektijohtamisen ja projektitoiminnan kehittämisen asiantuntijalle
  • Kokemusta ICT-projektinjohtotehtävistä yhteensä yli 400 vuotta
  • Satoja onnistuneesti johdettuja ICT-projekteja
  • Perustettu 2006
  • Liikevaihto 2,6 milj. € (2021) (Adapro yhdistymisen myötä yhteinen liikevaihtotavoitteemme 2022 on n. 5 milj. €)
  • Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2010

Merkitykselliset projektit onnistuvat paremmin

Merkitykselliset projektit luovat hyvinvointia

Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella.

Onnistumisen takana ovat osaavat ja sitoutuneet ihmiset. Välitämme ihmisistä ja korostamme työn merkityksellisyyttä. Alan ammattilaisia meille houkuttelevat lisäksi mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit sekä kokeneiden työkaverien yhteisö, jossa keskinäinen sparraus on olennainen osa kulttuuria.

Meillä ihmiset ovat keskiössä, niin me reilu kolmekymmentä kumuralaista kuin kaikki asiakasprojektiemme osallistujatkin. Jokainen meistä haluaa tehdä merkityksellistä työtä. Meille onkin tärkeää kirkastaa vastaus kysymykseen ”Miksi tämä projekti on olemassa?”. Varmistamme myös, että jokainen projektiin osallistuva henkilö tunnistaa oman roolinsa projektin onnistumisen kannalta ja samalla projektin merkityksen koko organisaation kannalta.

Merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten!

Työntekijäkokemus keskiössä

Panostamme sekä työnhakija- että työntekijäkokemukseen.

Kysyimme henkilöstöltämme, mikä on tärkeintä hyvinvointimme kannalta. Vastauksissa korostuivat työn merkityksellisyys, autonomia, ammatillinen kehittyminen ja vertaistuki. Nämä ohjaavat tekemistämme ja seuraamme säännöllisesti ihmistemme fiilistä ja hyvinvointia.

Etsimme jatkuvasti uusia ICT-projektijohtamisen ammattilaisia työkavereiksemme ja työnhakijakokemus on meille tärkeä asia. Vaikka kaikki kontaktit eivät aina johdakaan rekrytointiin, annamme kaikille hakijoille avointa palautetta ja vinkkejä jatkoon. Pidämme sinua myös aktiivisesti ajan tasalla prosessin etenemisestä.

Tutustu palveluihimme

ICT-projektinjohto

Autamme asiakkaitamme onnistumaan ICT-projekteissa. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä sinunkin projektisi kuuluu onnistua.

Projektitoiminnan kehittäminen

Jokainen käynnistetty projekti ansaitsee onnistumisen edellytykset. Siksi yksittäisten projektien lisäksi autamme asiakkaitamme myös kehittämään organisaation projektitoimintaa.