Välitämme ihmisistä ja projekteista

Autamme asiakkaitamme onnistumaan projektitoiminnassa. Toimimme asiakkaidemme ulkoistettuina projektijohtajina. Lisäksi autamme valmentamalla, kouluttamalla ja konsultoimalla asiakkaitamme kehittämään omaa projektitoimintaansa.

Projektien ammattilainen

Asiakkaitamme ovat suuret organisaatiot, joilla projektitoiminnassa onnistuminen on menestymisen keskiössä.

Meiltä saat käyttöösi on Suomen eturivin projektitoiminnan valmentajat ja konsultit, jotka auttavat organisaationne projektikulttuurin kehittämisessä ja projektitoiminnan tehostamisessa. Sparraamme ja valmennamme henkilökuntaasi käytännönläheisesti kansainvälisiin standardeihin pohjautuen. Tarvittaessa autamme sinua laittamaan organisaationne projektin- ja salkunjohtomallit kuntoon jo yli 80 maahan ja yli 100 yritykseen toimittamamme ABC Projektijohtamismallin avulla.

Kun puolestaan tarvitset osa-aikaista, väliaikaista tai jatkuvaa projektinjohtajaa käärimään hihat ja ottamaan vastuun IT-projektisi johtamisesta, ovat kokeneet projektijohtajamme apunasi

Meillä työskentelee n. 50 tunnetaitavaa ja merkityksellisyyttä korostavaa projektijohtamisen ammattilaista eri puolilla Suomea.

Kumura otti kasvuloikan kesällä 2020, kun projektijohtamisen asiantuntijayritykset tamperelainen Pasaati, helsinkilänen Digioiva ja jyväskyläläinen Kumura yhdistivät voimansa.

1.1.2023 fuusioiduimme Adapro-nimellä tunnetun Suomen Projekti-Instituutin kanssa. Lue koko uutinen fuusiostamme täältä.

Kumura_ICT-projektijohtaminen_jana14

Kumura lukuina

Tyytyväisten asiakkaiden ja hyvinvoivan henkilökuntamme ansiosta olemme hyvässä kasvutahdissa. Uusia kumuralaisia aloittaa asiakkaidemme projektien johtotehtävissä ja projektitoiminnan kehittäjinä ja valmentajina säännöllisin väliajoin. Tällä hetkellä lukumme näyttävät seuraavilta:

  • Kotipesä noin 50:lle projektijohtamisen ja projektitoiminnan kehittämisen asiantuntijalle. Yhteinen projektikokemuksemme on huimat +500 vuotta.
  • Satoja onnistuneesti johdettuja IT-projekteja
  • Yli 10 000 toteutettua valmennusta, joissa yhteensä yli 100 000 osallistujaa.
  • Perustettu vuonna 2006, valmennuksia ja konsultointia vuodesta 1990.
  • Liikevaihto noin 5 miljoonaa euroa.

Merkitykselliset projektit onnistuvat paremmin

Merkitykselliset projektit luovat hyvinvointia

Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja inhimillisyyttä korostavalla otteella.

Onnistumisen takana ovat osaavat ja sitoutuneet ihmiset. Välitämme ihmisistä ja korostamme työn merkityksellisyyttä. Alan ammattilaisia meille houkuttelevat lisäksi mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit sekä kokeneiden työkaverien yhteisö, jossa keskinäinen sparraus on olennainen osa kulttuuria.

Meillä ihmiset ovat keskiössä, niin kumuralaiset kuin asiakkaidemme henkilötkin. Jokainen meistä haluaa tehdä merkityksellistä työtä. Meille onkin tärkeää kirkastaa vastaus kysymykseen Miksi tämä projekti on olemassa?. Varmistamme myös, että jokainen projektiin osallistuva henkilö tunnistaa oman roolinsa projektin onnistumisen kannalta ja samalla projektin merkityksen koko organisaation kannalta.

Merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten!

Työntekijäkokemus keskiössä

Panostamme sekä työnhakija- että työntekijäkokemukseen.

Kysyimme henkilöstöltämme, mikä on tärkeintä hyvinvointimme kannalta. Vastauksissa korostuivat työn merkityksellisyys, autonomia, ammatillinen kehittyminen ja vertaistuki. Nämä ohjaavat tekemistämme ja seuraamme säännöllisesti ihmistemme fiilistä ja hyvinvointia.

Etsimme jatkuvasti uusia ICT-projektijohtamisen ammattilaisia työkavereiksemme ja työnhakijakokemus on meille tärkeä asia. Vaikka kaikki kontaktit eivät aina johdakaan rekrytointiin, annamme kaikille hakijoille avointa palautetta ja vinkkejä jatkoon. Pidämme sinua myös aktiivisesti ajan tasalla prosessin etenemisestä.

Tutustu palveluihimme

IT-projektinjohto

Autamme asiakkaitamme onnistumaan ICT-projekteissa. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä sinunkin projektisi kuuluu onnistua.

Projektitoiminnan kehittäminen

Jokainen käynnistetty projekti ansaitsee onnistumisen edellytykset. Siksi yksittäisten projektien lisäksi autamme asiakkaitamme myös kehittämään organisaation projektitoimintaa.