Koska projektien kuuluu onnistua

Autamme asiakkaitamme ulkoistettuina projektipäälliköinä sekä kehittämällä heidän projektitoimintaansa ja -kulttuuria. Lähestymme projekteja inhimillisellä ja yhteistyötä korostavalla otteella, sillä se tukee projektienne hyötyjen realisoitumista ja muutoksen juurtumista toimintaan.

Projektisi onnistuvat, kun valitset meidät

Olemme projektijohtamisen kokonaisvaltainen asiantuntijatalo, joka yhdistää perinteisiin menetelmiin tekoälyn ja inhimillisyyden hyötyjä. Ammattilaisillamme on taustallaan 15+ vuoden kokemus projektinjohtamisesta tai valmennus-/konsultointitehtävistä.

Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat julkiset organisaatiot ja yksityiset yritykset, joille projektien onnistuminen on kriittistä. Asiantuntijoillamme on taustallaan koko kumuralaisen yhteisön tuki, eli asiakkaamme saavat käyttöönsä kaiken Kumuralle kertyneen osaamisen.

Autamme ja valmennamme asiakkaitamme kohti parempaa projektikulttuuria ja parempia toimintamalleja juuri asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Valmennuspalvelumme ovat taattua Suomen Projekti-Instituutin laatua, jonka kanssa fuusioiduimme vuonna 2023. IT-projektipäällikköinä lähestymme projekteja hyötyjen realisoitumista tukevalla ihmisläheisellä otteella.

Vuosien saatossa olemme dokumentoineet ja kehittäneet toimintamallejamme ja työkalujamme, kuten Suomen käytetyintä projektimallia, ABC Projektijohtamismallia.

Kumura_ICT-projektijohtaminen_jana14

Kumura lukuina

  • Valmennustoimintaa vuodesta 1990, IT-projektien johtamista vuodesta 2006
  • Yhteensä noin 50 projektiammattilaista, joilla yhteensä 500+ vuotta kokemusta
  • 500+ onnistuneesti johdettua IT-projektia ympäri Suomen
  • 10 000 toteutettua valmennusta, joissa 100 000 osallistujaa, 550+ organisaatiolle 10+ maassa
  • Liikevaihto vuonna 2023 5,3 M€

Välitämme ihmisistä ja projekteista

Merkitykselliset projektit luovat hyvinvointia

Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja inhimillisyyttä korostavalla otteella.

Onnistumisen takana ovat osaavat ja sitoutuneet ihmiset. Välitämme ihmisistä ja korostamme työn merkityksellisyyttä. Alan ammattilaisia meille houkuttelevat lisäksi mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit sekä kokeneiden työkaverien yhteisö, jossa keskinäinen sparraus on olennainen osa kulttuuria.

Meillä ihmiset ovat keskiössä, niin kumuralaiset kuin asiakkaidemme henkilötkin. Jokainen meistä haluaa tehdä merkityksellistä työtä. Meille onkin tärkeää kirkastaa vastaus kysymykseen Miksi tämä projekti on olemassa?. Varmistamme myös, että jokainen projektiin osallistuva henkilö tunnistaa oman roolinsa projektin onnistumisen kannalta ja samalla projektin merkityksen koko organisaation kannalta.

Merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten!

Tervetuloa verkostoon!

Itseyrittävänä projektiammattilaisena saat taustallesi kumuralaisen yhteisön tuen.

Oman henkilöstömme ohella tärkeä osa kumuralaisten projektiammattilaisten yhteisöä ovat oman yrityksensä kautta työskentelevät verkostolaiset. Meidän kanssamme pääset työskentelemään kiinnostaviin projekteihin erilaisilla toimialoilla.

Tilaa verkostokirjeemme ja saat tiedon avoimista toimeksiannoistamme kätevästi sähköpostiisi. Voit peruuttaa kirjeen tilauksen helposti koska vain.

Tutustu palveluihimme

IT-projektinjohto

Autamme asiakkaitamme onnistumaan ICT-projekteissa. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä sinunkin projektisi kuuluu onnistua.

Projektitoiminnan kehittäminen

Jokainen käynnistetty projekti ansaitsee onnistumisen edellytykset. Siksi yksittäisten projektien lisäksi autamme asiakkaitamme myös kehittämään organisaation projektitoimintaa.