Projekti­toiminnan ja -osaamisen kehittäminen

Jokainen käynnistetty projekti ansaitsee onnistumisen edellytykset. Siksi yksittäisten projektien lisäksi autamme asiakkaitamme kehittämään myös organisaation projektinhallintaa ja -kulttuuria.

Hyvällä projektinhallinnalla varmistat onnistumisen edellytykset

Onnistuneissa projekteissa projektimallit ovat selkeitä, jokainen ryhmän jäsen tunnistaa projektin merkityksen ja työskentelee yhteistä tavoitetta kohti. Kun jokainen yksilö – kumppanin tai oman henkilökunnan edustaja – onnistuu omassa roolissaan projektissa, on sen onnistuminen varmistettu. Autamme asiakkaitamme kehittämään niin koko organisaatioiden projektitoimintaa kuin yksilöiden projektiosaamista.

Projektitoiminnan kehittäminen

Projektitoiminnan jatkuva kehittäminen on viisasta etenkin organisaatioissa, joissa on jatkuvasti käynnissä paljon projekteja. Projektitoiminta on tehokasta kun käytössä on yhteiset pelisäännöt eli yhtenäinen projektijohtamismalli.

Kun projektit asetetaan, suunnitellaan, raportoidaan ja arvioidaan yhtenäisten käytäntöjen mukaisesti, niistä tulee myös keskenään vertailukelpoisia. Tämä puolestaan tukee priorisointia, resurssienhallintaa ja tulevien kehitystoimenpiteiden suunnittelua.

Autamme sinua kehittämän organisaatiosi projektitoimintaa:

Projektiosaamisen kehittäminen

Yhdenmukaisten projektijohtamismallien lisäksi projektin onnistumisessa yksilöiden osaamisella on ratkaiseva vaikutus. Projektit ovat tiimityötä ja jokaisella roolilla on merkitystä. Siksi autamme ihmisiänne onnistumaan omissa rooleissaan omista lähtökohdistaan.

Autamme henkilöstöäsi onnistumaan omissa rooleissaan entistä paremmin

  • Kaikille avoimista valmennuksista löydät laajan kattauksen eri tasoisia ja sisältöisiä valmennuksia ja tietoiskuja projektiosaamisen kehittämiseen.
  • Tarvittaessa räätälöimme tarpeisiinne juuri oikeanlaisen valmennuskokonaisuuden.
  • Yksilön ja pienryhmän sparrauksissa autamme kirkastamaan kunkin oman roolin organisaation projektitoiminnassa, tunnistamaan omat vahvuudet ja kehitystarpeet sekä luomaan tavoitteellisen kehityspolun. 

Lue lisää projektiosaamisen kehittämisen palveluistamme.

Haluatko vaihtaa ajatuksia organisaatiosi projektitoiminnan ja -osaamisen kehittämisen tarpeista?
Olemme täällä sitä varten!