Projekti­toiminnan kehittäminen

Jokainen käynnistetty projekti ansaitsee onnistumisen edellytykset. Siksi yksittäisten projektien lisäksi autamme asiakkaitamme kehittämään myös organisaation projektinhallintaa ja -kulttuuria.

Ammattimainen projektinhallinta varmistaa onnistumisen edellytykset

Asiakkaamme työskentelevät erilaisten projektien parissa. Tärkeintä projektin onnistuneelle loppuun viemiselle on sen hyvä suunnittelu ja organisointi. Projektilla on aina määritelty aikataulu ja tavoite ja se etenee yleensä välitavoitteiden kautta vaiheittain kohti päämäärää.

Olemme Suomen suurin projektitoiminnan kehittämisen ja ICT-projektien johtamisen asiantuntijaorganisaatio

Helmikuussa 2022 yhdistimme voimamme Adapron kanssa. Yhdessä muodostamme Suomen suurimman projektitoiminnan kehittämisen ja ICT-projektien johtamisen asiantuntijaorganisaation.

Projektinhallinta on opeteltavissa oleva taito ja projektinhallintaan on olemassa erilaisia menetelmiä.

Projektinhallinta tehdään yleensä erilaisia menetelmiä käyttäen ja niitä on tarjolla useita erilaisia. Menetelmät jaotellaan yleensä ketteriin ja perinteisiin menetelmiin. Perinteisissä projektinhallintamenetelmissä projektin suunnitelma ja lopputulos määritellään tarkasti ennen projektin aloittamista. 

Tarpeidesi mukainen kehityspolku

Toteutamme yhdessä Adapron asiantuntijoiden kanssa juuri organisaatiosi tarpeita vastaavan kokonaisuuden projektiosaamisen kehittämiseen. Laadimme myös osaamissuunnitelmia ja urapolkuja projektijohtamisen eri alueille

Projektiosaamisen kehittäminen

Alla olevat linkit johtavat Adapron sivuille.

Sertifioinnit ja niiden valmennukset

Arviointipalvelut

Jos haluat varmistaa, että kehityspanoksesi osuu oikeaan kohtaan, arviointipalveluistamme löydät sopivan ratkaisun:

Käynnistyspalvelut

Kun haluat kehittää täysin uuden tavan toimia, voimme auttaa Sinua erityyppisillä käynnistyspalveluilla.

Projektijohtamismallit

Räätälöitävät projektijohtamismallimme sisältävät sekä yksittäisen projektin johtamisen että projektisalkun johtamisen määrittelyt. Niillä saat järjestykseen niin strategisen projektijohtamisen kuin asiakastoimitusprojektitkin.

Kehittämisen johtaminen

Kun koko kehittämisarkkitehtuuri tarvitsee uudistumista, kannattaa tutustua AgiLean-konseptiimme, jossa yhdistyy monipuolisesti kehittämisen eri näkökulmat.