Valmentajat ja konsultit

Alta löydät projektitoiminnan kehittäjimme yhteystiedot. Muiden henkilöidemme tietoja näet Yhteystiedot-sivulta.

Ollaan yhteydessä!

Markku Aarni

Konsultointijohtaja, CECC
markku.aarni@kumura.fi
+358 50 065 5396

Olipa kyseessä valmennuksessa opiskeltavat asiat tai johtoryhmän toimintatapojen kehittäminen kohti parempaa projektisalkunhallintaa, Markun ohjenuorana asiakastyössä on ”miten saada paremmat tulokset tehokkaasti”. Markulla on korkein kansainvälinen projektijohtamisen konsulttisertifikaatti: IPMA® Level A: Certified Executive Consultant and Coach in project management (CECC).

LinkedIn profiili

Virpi Elers

Johtava konsultti
virpi.elers@kumura.fi
+358 50 301 7549

Virpillä on taustallaan pitkä kokemus projektityöstä. Nykyisin Virpin työviikot muodostuvat asiakasyritysten valmentamisen ja projektitoiminnan käytäntöjen kehittämisen lisäksi projektihallinnan ohjelmistojen valinnan, käyttöönoton ja käytön tuesta.

LinkedIn profiili

Jussi Harmanen

Valmentaja, konsultti
jussi.harmanen@kumura.fi
+358 40 083 6933

Jussilla on laaja käytännön kokemus projektityöstä ja ketterästä kehittämisestä eri rooleissa sekä niiden valmentamisesta. Jussi on kehittänyt, räätälöinyt ja optimoinut kehittämisen johtamisen käytäntöjä sekä fasilitoinut muutoksen toteutumista. Jussin työpäivät täyttyvät edellä mainittujen lisäksi kehittämisen johtamisen ammattilaisten tai sellaisiksi haluavien mentoroinneista ja tukemisesta arjessa.

LinkedIn profiili

Matti Haukka

Valmentaja, konsultti
matti.haukka@kumura.fi
+358 50 050 6004

Matti omaa yli 30 vuoden kokemuksen projekti-, salkku- ja ohjelmajohtamisen valmentamisesta ja kehittämisestä. Viime vuosina hän on ollut mukana perustamassa asiakkaidemme muutos- ja investointiohjelmia ja kehittänyt ohjelmajohtamisen käytäntöjä. Hän on kansainvälisesti arvostettu alan asiantuntija ja koulutti useiden vuosien ajan salkku- ja ohjelmajohtamista IPMA:n valmennuksissa.

LinkedIn profiili

Kari Kärkkäinen

Valmentaja, konsultti
kari.karkkainen@kumura.fi
+358 41 546 6867

Karilla on pitkä kokemus projekti- ja ohjelmajohtamisesta sekä projektitoiminnan kehittämisestä kaikissa eri projektirooleissa. Hänellä on laaja kokemus PMO:n vastuualueista, valmentamisesta ja sparraamisesta. Häntä kiinnostaa erityisesti jatkuva projektitoiminnan kehittäminen yhteistyössä valmentavalla otteella ja oppien jakaminen.

LinkedIn profiili

Teppo Nurminen

Valmentaja, konsultti
teppo.nurminen@kumura.fi
+358 40 550 4806

Tepolla on laaja kokemus projektijohtamisesta sekä tuotekehityksen ja projektitoiminnan kehittämisestä kansainvälisissä ympäristöissä. Häntä kiinnostavat strategian ja ihmisten johtamisen kysymykset niin projekteissa kuin työelämässä yleensäkin.

LinkedIn profiili

Mika Purola

Valmentaja, konsultti
mika.purola@kumura.fi
+358 40 662 5224

Mika on kokenut projektipäällikkö, joka on valmentanut vuosia projektijohtamista, ihmisten johtamista ja ketteriä menetelmiä lukuisissa organisaatiossa Suomessa ja Euroopassa. Valmentajana Mika on innostava ja ihmisläheinen. Hän on sertifioitu Scrum Master, Scrum Product Owner sekä Prince2 ja Prince2 Agile Practitioner. Mika on valittu vuoden Peili™-kouluttajaksi 2020.

LinkedIn profiili

Milla Ranta

Valmentaja, konsultti
milla.ranta@kumura.fi
+358 40 080 2727

Milla on kestävyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä vaaliva projektitoiminnan kehittämisen ammattilainen, joka pitää johtamisen inhimillisyyttä edellytyksenä toiminnan jatkuvuudelle ja yhtenä vastuullisen toiminnan tukipilarina. Milla uskoo merkityksellisyyttä korostavan projektikulttuurin mahdollistavan kestävän kasvun ympäristön, jossa ihmisten on mahdollista voimaantua työstään ja projektit onnistuvat paremmin.

LinkedIn profiili

Ilona Särkelä

Konsultoiva projektipäällikkö
ilona.sarkela@kumura.fi
+358 40 352 8450

Ilonalla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan ja IT:n kehitystehtävistä ja -projekteista. Vaatimusmäärittelyjä ja vaatimustenhallintaa hän on tehnyt sekä ketterissä että vesiputousmallin projekteissa. Ilonalle tuttuja rooleja ovat muun muassa projektipäällikkö, product owner ja business analyst / määrittelijä.

LinkedIn profiili