Valmentajat ja konsultit

Alta löydät projektitoiminnan kehittämisen ammattilaistemme yhteystiedot. Muiden henkilöidemme tietoja näet Yhteystiedot-sivulta.

Koulutuskalenteristamme näet kaikille avoimet projektitoiminnan valmennuksemme. Muistathan, että jokainen valmennus on saatavilla myös organisaatiokohtaisena toteutuksena!

Ollaan yhteydessä!

Markku Aarni

Johtava konsultti, CECC
markku.aarni@kumura.fi
+358 50 065 5396

Olipa kyseessä valmennuksessa opiskeltavat asiat tai johtoryhmän toimintatapojen kehittäminen kohti parempaa projektisalkunhallintaa, Markun ohjenuorana asiakastyössä on ”miten saada paremmat tulokset tehokkaasti”. Markulla on korkein kansainvälinen projektijohtamisen konsulttisertifikaatti: IPMA® Level A: Certified Executive Consultant and Coach in project management (CECC).

LinkedIn profiili

Virpi Elers

Johtava konsultti
virpi.elers@kumura.fi
+358 50 301 7549

Virpillä on taustallaan pitkä kokemus projektityöstä. Nykyisin Virpin työviikot muodostuvat asiakasyritysten valmentamisen ja projektitoiminnan käytäntöjen kehittämisen lisäksi projektihallinnan ohjelmistojen valinnan, käyttöönoton ja käytön tuesta.

LinkedIn profiili

Kari Kärkkäinen

Valmentaja, konsultti
kari.karkkainen@kumura.fi
+358 41 546 6867

Karilla on pitkä kokemus projekti- ja ohjelmajohtamisesta sekä projektitoiminnan kehittämisestä kaikissa eri projektirooleissa. Hänellä on laaja kokemus PMO:n vastuualueista, valmentamisesta ja sparraamisesta. Häntä kiinnostaa erityisesti jatkuva projektitoiminnan kehittäminen yhteistyössä valmentavalla otteella ja oppien jakaminen.

LinkedIn profiili

Mika Purola

Valmentaja, konsultti
mika.purola@kumura.fi
+358 40 662 5224

Mika on kokenut projektipäällikkö, joka on valmentanut vuosia projektijohtamista, ihmisten johtamista ja ketteriä menetelmiä lukuisissa organisaatiossa Suomessa ja Euroopassa. Valmentajana Mika on innostava ja ihmisläheinen. Hän on sertifioitu Scrum Master, Scrum Product Owner sekä Prince2 ja Prince2 Agile Practitioner, joka on valittu myös vuoden Peili™-kouluttajaksi 2020. Viime vuosina Mika on meritoitunut projektityön tekoälyvalmennusten ja -osaamisen tienraivaaja.

LinkedIn profiili