Hei freelancer, joka toimit IT-projektihallinnan parissa! Kumura TRIBE on verkosto, joka tarjoaa sinulle mahtavan tilaisuuden toimia esimerkiksi itsenäisenä projektipäällikkönä, Product Ownerina tai Scrum Masterina samalla kun saat kaipaamaasi sparrausta ja tukea kumuralaiselta yhteisöltä. Kumppanuus kanssamme avaa sinulle mahdollisuuden osallistua monipuolisesti erilaisiin projekteihin ja julkisiin kilpailutuksiin, joiden kautta voit kehittää osaamistasi ja laajentaa kokemustasi.

Kumura TRIBE tuo jatkuvasti tarjolle uusia projekteja, ja saat myös mahdollisuuden osallistua etuhintaan avoimiin projektitoiminnan valmennuksiimme. Kun kuulut Kumura TRIBEen, myymme ja markkinoimme osaamistasi puolestasi, jotta sinä voit keskittyä projekteihin. Tarjoamme osaamistasi vain niihin asiakasprojekteihin, jotka sinua kiinnostavat.

Saamamme palautteen mukaan yhteistyö Kumura TRIBEn kanssa on suoraviivaista ja helppoa. Me välitämme sinusta ja haluamme tukea ammatillisen kehityksesi lisäksi hyvinvointiasi. Verkostopäällikkömme Joni Ojala ja kumuralainen yhteisö ovat tukenasi, kun sitä tarvitset.

Kun työskentelet Kumura TRIBEn kautta, hyödyt alan tuntemuksestamme sekä asiakaskontakteistamme ja saat arvokasta tietoa projektiammattilaisen työn kehityssuunnista. Liity Kumura TRIBEen ja nappaa parhaat toimeksiannot itsellesi!