Nosta projekti­osaaminen seuraavalle tasolle

Projektin onnistumisessa tiimin kyvykkyyden lisäksi yksilöiden osaamisella voi olla ratkaiseva vaikutus. Projektit ovat tiimityötä ja jokaisella roolilla on merkitystä – kaikki projekteihin osallistuvat ihmiset ovat sydäntämme lähellä, aina asiantuntijoista projektin omistajaan. Me autamme sinua, tiimiäsi ja organisaatiotasi onnistumaan. 

Asiakkaitamme yhdistää halu kehittää projekti­osaamistaan

Tyypillisiä haasteita, joihin asiakkaamme ovat etsineet kanssamme ratkaisua, ovat esimerkiksi:

 • Meiltä puuttuu käytännön projektiosaamista tai Projektimme ovat yhä haastavampia ja siksi tarvitsemme syventävää valmennusta. 
 • Haluamme panostaa projektitoiminnan urapolkuihimme, jotta ihmisemme haluavat pysyä meillä ja olemme myös kiinnostava työnantaja markkinoiden parhaille osaajille. 
 • Haluamme pärjätä paremmin kilpailutuksissa, joten haluamme sertifioida projektipäällikkömme. 
 • Projektipäällikkömme eivät aina saa tarvitsemaansa apua projektien omistajilta tai ohjausryhmiltä. Omistajan tai ohjausryhmän jäsenen rooli ei ole organisaatiossamme selkeä. 
 • Haluamme projektejamme johdettavan ihmislähtöisemmin, jotta ihmisemme voisivat paremmin työssään.  
 • Haluamme vahvistaa merkityksellisyyden kokemusta projektityössämme, jotta projekteillamme olisi mahdollisimman hyvät onnistumisen edellytykset. 

Autamme ihmisiäsi onnistumaan projekteissa

Projektien johtaminen on ihmisten johtamista. Siksi projektivalmentajamme lähestyvät projektijohtamista ihmislähtöisesti.

 • Autamme sinua löytämään parhaan osaamisen kehittämisen ratkaisun toimintaympäristön, kohderyhmän, lähtötason ja tarpeet huomioiden.  
 • Autamme sinua tarvittaessa kirkastamaan liiketoiminnan tavoitteet, jotta ymmärrät täsmällisemmin, minkälaista projektiosaamista organisaatiossasi tarvitaan. 
 • Selvitämme kanssasi halutun muutoksen projektitoiminnassa – mitä uutta pitää oppia, jotta tavoitteet saavutetaan? 
 • Avullamme mahdollistat kaikille projekteihisi osallistuville onnistumisen omissa rooleissaan. Valmennamme kaikkia rooleja aloittelijasta sertifioituihin ammattilaisiin.  
 • Paneudumme kanssasi merkityksellisyyttä korostavaan ja tunneälykkääseen johtamistapaan. 
 • Annamme sinulle käytännön vinkkejä projektin merkityksen kirkastamiseen. Saat myös apua tiimisi motivoinnissa ja sitouttamisessa yhteiseen tekemiseen. 

Juuri sinulle sopiva työskentelytapa

Avoimet
valmennukset

Kaikille avoimista valmennuksista löydät laajan kattauksen eri tasoisia ja sisältöisiä valmennuksia ja tietoiskuja projektiosaamisesi kehittämiseen. Tule yksin tai yhdessä tiimisi kanssa.

Yrityskohtaiset
valmennukset

Tarvittaessa räätälöimme tarpeisiinne juuri oikeanlaisen valmennuskokonaisuuden. Kirkastamme liiketoimintanne vaatimat projektiosaamisen tarpeet, huomioimme osallistujien lähtötason ja asetamme kanssasi osaamistavoitteet.

Yksilön ja pienryhmän
sparraus

Kaipaatko henkilökohtaista sparrausta itsellesi tai tiimillesi? Esimerkiksi muutostilanteissa autamme kirkastamaan oman roolin organisaation projektitoiminnassa, tunnistamaan omat vahvuudet ja kehitystarpeet sekä luomaan tavoitteellisen kehityspolun. 

Projektin taustajoukoilla on merkitystä

Onnistuakseen tehtävässään, jokainen projektiryhmä tarvitsee vahvan taustatuen. Sitoutunut projektin omistaja, toimiva ohjausryhmä ja hyvin hoidettu projektisalkku kaikki yhdessä muodostavat hyvän projektikulttuurin ja siten hyvät lähtökohdat kaikkien projektien onnistumiselle.

Siksi autamme myös projektien taustajoukkoja onnistumaan tehtävissään.


Sadat organisaatiot ja tuhannet yksilöt ovat jo 30 vuoden ajan luottaneet asiantuntijoihimme projektiosaamistaan vahvistaessaan.

Saisimmeko auttaa myös sinua?


Palveluksessasi!

Olemme täällä sinua ja projektejasi varten. Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme olla sinulle avuksi.