ICT muutosprojekti

IT-projektipäällikkö palveluna

Kun haluat varmistaa resurssien ja osaamisen optimoinnin ja parantaa samalla organisaatiosi projektiosaamista, kokeneet projektiammattilaisemme ovat apunasi. Avullamme onnistut niin ICT-transformaatioissa, ohjelmistouudistuksissa kuin digitaalisten palveluidesi kehittämisessä!

ICT-projektijohto

ICT-projektinjohto­palvelu

Kun tarvitset osa-aikaista, väliaikaista tai jatkuvaa ICT-projektinjohto-osaamista täydentämään omaa organisaatiotasi, yli 50 kokenutta ammattilaistamme ovat apunasi. Olemme tottuneet ottamaan eri alojen asiakkaidemme suuria ja vaativia projekteja nopeasti haltuun ja tarvittaessa hyppäämme jopa liikkuvaan junaan.

Kaikilla ammattilaisillamme on 10–30 vuoden kokemus ICT- ja transformaatiprojektien johtotehtävistä eri toimialoilta. Toimimme tarvittaessa kiinteästi, ketterästi tai hybridisti. Yhteensä projektiammattilaisillamme on lähes sata tunnetuinta sertifikaattia (esim. SAFe, Scrum Master, ITIL, IPMA C, Prince2).

Jokainen ICT-projekti on kuitenkin erilainen, samoin jokainen projektijohtaja on yksilö. Joukostamme löydämme varmasti myös sinun projektisi erityisvaatimukset täyttävän ammattilaisen johtamaan projektisi menestyksekkäästi maaliin.

Kumura_ICT-projektijohtaminen_jana10

Palvelemme ICT-projektisi kaikissa vaiheissa

  • Määrittely: Määrittelemme kanssasi selkeän tavoitteen, roolitukset ja odotukset.
  • Startti: Varmistamme tiimiläisten sitoutumisen ja yhteisen käsityksen projektin merkityksestä.
  • Eteneminen: Seuraamme etenemistä mitaten myös projektin fiilistä, ja reagoimme matalalla kynnyksellä muutoksiin.
  • Ryhdikäs päättäminen: Tuotosten läpikäynti ja raporttimme sisältävät myös saatuja oppeja ja kehitysideoita.

Teillekö ulkoinen ICT-projektijohtaja?

Kun käsillä on projekti, joka vaatii ammattimaista projektijohtajaa, on vaihtoehtona joko palkata ulkopuolinen ammattilainen tai johtaa projekti sisäisin voimin. Tämä opas auttaa sinua valitsemaan oikean vaihtoehdon ja tarvittaessa onnistumaan ulkostuksessa.


ICT-Projektisalkunhallinta

ICT-projektinjohto palveluna optimoi resurssejasi

Yksittäisen projektin johtamisen lisäksi ICT-projektinjohtopalvelun hyödyntäminen kasvattaa koko organisaatiosi projektiosaamista, sillä ammattilaisemme tuovat mukanaan vuosien saatossa kertyneen laajan kokemuksensa.

Projektinjohtopalvelun käyttäminen mahdollistaa myös sen, että omat osaajasi voivat keskittyä ydinvahvuuksiinsa ja toimia näin organisaatiosi näkökulmasta tuottavammissa tehtävissä.

Liikkuvaankin junaan hypätessään ICT-projektien ammattilaisemme saavat tiimiläiset puhaltamaan nopeasti yhteen hiileen, sillä merkityksen korostaminen ja ihmisläheinen näkökulma tukevat perinteisiä projektimenetelmiä.

Mihin rooliin etsit projekti­ammattilaista?

Kokeneet ja sertifioidut ammattilaisemme toimivat projektipäällikköroolin lisäksi muissakin vastuullisissa ICT-projektien tehtävissä. He hallitsevat niin ketterät kuin kiinteät menetelmät kuin erilaiset hybdirimallit.

Osaajamme ovat toimineet asiakkaidemme ulkoistettuina projektiasiantuntijoina mm. seuraavissa rooleissa:

  • Projektipäällikkö tai projektijohtaja
  • Hankepäällikkö
  • Scrum Master ja/tai Agile Coach
  • Product Owner
  • Business Analyst
  • Usein toimimme myös avainhenkilöiden sparraajina projektin alussa tai läpi projektin.
ICT-projektijohto

Uusia näkökulmia ja uutta osaamista koko Kumura-yhteisön tuella

Nimetyn asiantuntijan lisäksi käytössäsi on koko Kumura-yhteisön tuki, jolla tuomme projektiisi laajan kokemuksemme eri toimialoilta, teknologioista, tietojärjestelmistä ja projektien muista osa-alueista.

Projektin omistajana pääset sparraamaan asioita Kumuran projektijohtamisen ammattilaisen kanssa ja saat samalla uusia näkökulmia käsillä olevan muutoksen suunnitteluun.

Projektin myötä koko projektiryhmä saa aimo annoksen uutta oppia, jota voitte hyödyntää projektitoiminnassanne ja tulevaisuuden projekteissanne.

Kumura_ICT-projektijohtaminen_jana10

Välitämme ihmisistä ja projekteista

Kumuralaiset projektiammattilaiset ovat tiimipelureita, jotka lähestyvät projekteja merkityksellisyyttä korostavalla ja ihmisläheisellä otteella. Me uskomme ihmisläheiseen ja tunneälykkääseen projektijohtamiseen ja siksi erilaiset sparrailutuokiot ja tunnetaitovalmennukset ovat osa sisäistä kehitystämme. Olemme havainneet, että merkitykselliset projektit onnistuvat paremmin ja merkitys syntyy monilta osin juuri ihmisläheisen johtamisen ansiosta.

Johdamme kanssasi muutosta

Jokaisen uuden järjestelmän on tarkoitus muuttaa käytäntöjä, siis ihmisten toimintaa. Mitä isompi hankinta, sen suurempi muutos. Me autamme sinua onnistumaan järjestelmäuudistuksessasi.


Olemme luotsanneet jo satoja ICT-projekteja kymmenissä julkisissa ja yksityisissä organisaatioissa onnistuneesti maaliin. Saisimmeko tarjota ihmisläheisen ja merkityksellisyyttä korostavan projektiammattilaisen myös sinun käyttöösi?