ICT muutosprojekti

ICT-projektinjohto

Autamme asiakkaitamme onnistumaan ICT-projekteissa. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten.

ICT-projektijohto

ICT-projektinjohto

Kun tarvitset osa-aikaista, väliaikaista tai jatkuvaa projektinjohto-osaamista täydentämään omaa organisaatiotasi, kokeneet projektiammattilaisemme ovat apunasi. Olemme tottuneet ottamaan eri alojen asiakkaidemme suuria ja vaativia projekteja nopeasti haltuun ja tarvittaessa hyppäämme mukaan jo liikkuvaan junaan.

Kaikilla ammattilaisillamme on noin 10–30 vuoden kokemus erilaisista ICT-kehitys ja -transformaatioprojektien johtotehtävistä monilta eri toimialoilta. Ammattilaisillamme on yhteensä lähes sata tunnetuinta sertifikaattia (esim. SAFe, Scrum Master, ITIL, IPMA C, Prince2 jne.)

Kumuralaiset projektinjohtajat ovat tiimipeluireita, jotka lähestyvät projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella. Sparraamalla ja tukemalla projektiin osallistuvia henkilöitä autamme jokaista mukana olevaa henkilöä onnistumaan omassa roolissaan ja siten edistämään yhteistä tavoitetta.

Kumura_ICT-projektijohtaminen_jana10

Uusia näkökulmia ja uutta osaamista koko Kumura-yhteisön tuella

Nimetyn asiantuntijan lisäksi käytössänne on koko Kumura-yhteisön tuki, jolla tuomme projektiinne laajan kokemuksemme eri toimialoilta, teknologioista, tietojärjestelmistä jne.

Projektin omistajana pääset sparraamaan asioita Kumuran projektijohtamisen ammattilaisen kanssa ja saat samalla myös uusia näkökulmia käsillä olevan muutoksen suunnitteluun.

Projektin myötä koko projektiryhmänne saa aimo annoksen uutta oppia, jota voitte hyödyntää projektitoiminnassanne ja tulevaisuuden projekteissa.

ICT-Projektisalkunhallinta

Hallitusti sovittuun lopputulokseen

Projektin merkitys luodaan ja sanoitetaan heti sen ensi metreillä. Merkitykselliseksi koetut projektit onnistuvat selvityksemme mukaan parhaiten. Siksi tehokas ja sitouttava startti viitoittaa koko projektin onnistumista. Projektien pelikirjamme avulla tutustumme organisaatiosi ominaispiirteisiin ja pääsemme heti kiinni projektin onnistumisen kannalta oleellisimpiin asioihin.

Projektin ammattimainen ja systemaattinen johtaminen tunnettuja projektimenetelmiä noudattaen auttaa varmistamaan, että projektin tilannekuva on tiedossamme ja päätökset perustuvat faktoihin.

Korostamme oppimista projektin aikana, eikä vasta sen jälkeen. Keräämme aktiivisesti palautetta projektin eri osapuolilta ja viemme opit käytäntöön saman tien.

Vältämme haasteet jo ennakkoon

Projektien tavoitteisiin sidottujen mittarien ja projektin riskien aktiivinen seuraaminen luovat hyvän näkymän projektin tilanteeseen. Näiden lisäksi seuraamme aktiivisesti porukan fiilistä ja projektin heikkoja signaaleja sekä reagoimme jo ennen niiden eskaloitumista. Olemme luoneet tähän myös etätyön aikana toimivia ratkaisuja. Käymme projektiin osallistuvien ihmisten kanssa keskusteluja, jotta kuulemme mahdolliset huolet ja huomiot sekä voimme tukea heitä rooleissaan.

Tarpeidesi mukainen rooli

Kokeneet ja sertifioidut ammattilaisemme toimivat projektipäällikköroolin lisäksi myös muissa vastuullisissa rooleissa ICT-projekteissa. Tällaisia rooleja voivat olla esimerkiksi Hankepäällikkö, Scrum Master, Product Owner, Business Analyst tai Arkkitehti. Usein toimimme myös avainhenkilöidenne sparraajina projektin alussa tai läpi projektin.