Johdon workshop

Workshop strategisen projektijohtamisesta ja projektisalkun johtamisesta, jonka sisällöt pohjautuvat oman organisaationne toimintatapoihin, työkaluihin ja projekteihin. Sopii organisaationne ylimmälle johdolle.

Täysin organisaationne tarpeisiin räätälöityvä yksipäiväinen strategisen projektijohtamisen ja projektisalkun johtamisen workshop. Kokenut valmentajamme perehdyttää osallistujianne tarkemmin projektitoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen sekä eri asioiden merkitykseen ja prioriteetteihin oman organisaationne tai asiakkaidenne kannalta.

Workshopissa osallistujanne muodostavat valmentajamme tukemana yhteisen näkemyksen projektisalkkunne johtamisesta ja projektikulttuurinne nykytilasta. Osallistujanne tunnistavat myös kehittämistarpeita ja keinoja, joilla kehitätte toimintaanne systemaattisesti eteenpäin.

Valmentajamme liittää workshopin sisällöt nykyisiin toimintatapoihinne, ohjeistuksiinne, työkaluihinne sekä projektienne sisältöihin. Valmennuspäivän tuloksena saatte sekä koko valmennusryhmän että pienryhmien työskentelyn perusteella konkreettisia aineksia kehittämistiekartan (roadmap) elementeiksi sekä näkemyksen kehittämistyönne järkevästä etenemistavasta.

Johdon workshopin hinta, kesto ja osallistujamäärä

Yksipäiväisen johdon valmennuksen hinta on 5 200 euroa. Suosittelemme valmennusryhmän kooksi noin kahdeksan hengen ryhmää. Maksimikoko workshopille on 12 henkilöä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Voit myös soittaa asiakkuustiimillemme:

Juuso Äikäs, +358 50 520 2882
Marcus Ahlroth, +358 40 758 3680