Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen ja kehittämisen välineenä

Käytännönläheinen strategisen muutoksen johtamisen valmennus, joka antaa kokonaiskuvan ohjelmajohtamisen menetelmistä ja hyvistä käytännöistä. Valmennuksen kesto on tarpeidenne mukaan 1 tai 2 päivää. Sopii muutoksen omistajille ja sitä johtaville, ohjelmajohtajille sekä PMO-rooleille.

Tässä strategisen muutoksen johtamisen valmennuksessa osallistujanne saavat käytännönläheisen kokonaiskuvan ohjelmajohtamisen periaatteista, menetelmistä ja hyvistä käytännöistä. Näillä taidoilla he kykenevät toteuttamaan merkittävää muutosta useasta projektista koostuvan ohjelman alla. Ohjelma (program) on yksittäisiä tai erillisiä projekteja parempi vaihtoehto silloin, kun tavoiteltu strateginen muutos on huomattavan laaja.

Valmennuksen jälkeen osallistujanne ymmärtävät kehitysohjelmien erityispiirteet ja tuntevat keskeiset periaatteet kehitysohjelman läpiviennissä ideasta tai tarpeesta toteutuneisiin liiketoimintahyötyihin asti. Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen ja kehittämisen välineenä sopii muutoksen omistajille ja sitä johtaville, ohjelmajohtajille sekä PMO-rooleille.

Ohjelmajohtamisen valmennuksen kesto ja hinta

Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen ja kehittämisen välineenä -valmennus voi olla kestoltaan yksi- tai kaksipäiväinen riippuen organisaationne tarpeista. Ennen valmennusta valmentajamme käymme kanssanne keskustelun, jossa täsmennämme yhdessä valmennuksen tavoitteet ja sovimme valmennuksen sisällön.

1 päivän kestävän ohjelmajohtamisen valmennuksen hinta on 4 700 euroa, 2 päivää kestävän 7 200 euroa.

Kuka Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen ja kehittämisen välineenä -valmennuksesta hyötyy?

Ohjelmajohtaminen strategisen muutoksen välineenä on kattava tietopaketti kaikille, jotka ovat vastuussa organisaatiosi strategisen muutoksen toteuttamisesta. Näitä henkilöitä ovat muun muassa

  • organisaationne johdossa työskentelevät, eli muutoksen omistajat
  • muutosjohtajat
  • ohjelmapäälliköt ja -johtajat
  • ohjelman vastuuhenkilöt
  • projektitoimistossa eli PMO-roolissa työskentelevät ja projektisalkun raportoinnista vastaavat.


Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Voit myös soittaa asiakkuustiimillemme:

Juuso Äikäs, +358 50 520 2882
Marcus Ahlroth, +358 40 758 3680