Tekoäly projektityössä

Konkreettisia harjoituksia sisältävä valmennus, jonka käytyään osallistujanne osaavat nopeuttaa työtään, laatia laadukkaampia viestintäsuunnitelmia sekä hallita ja tunnistaa paremmin projektien riskejä. Sopii kaikille projektien parissa työskenteleville. Valmennuksessa hyödynnetään Howspace-oppimisympäristöä.

Kolmen tunnin käytännönläheinen tietoisku, jonka konkreettisilla harjoituksilla pääsette alkuun tekoälyn hyödyntämisessä projektienne johtamisessa ja toteuttamisessa. Harjoituksien jälkeen osallistujanne osaavat hyödyntää tekoälyä muun muassa

  • työnsä tehostamisessa ja työnteon nopeuttamisessa
  • laadukkaampien viestintäsuunnitelmien teossa
  • projektiensa riskien tehokkaammassa tunnistamisessa ja hallitsemisessa.

Tekoälyn hyödyntämisellä säästynyt aika ja tehostunut tiedonkulku parantavat resurssien käyttöä. Tekoälyn hyödyntäminen mahdollistaa myös paremman vuorovaikutuksen sidosryhmien kanssa ja projektitiimin kesken, mikä johtaa tuloksellisempaan yhteistyöhön ja vaikuttaa osaltaan myös riskien hallintaan ja niiden eskaloitumisen estämiseen.

Tekoäly projektityössä -valmennuksen kesto ja hinta

Kolmen tunnin tietoiskun hinta on 2 400 euroa.

Miksi valitsisitte Tekoäly projektityössä -valmennuksen juuri Kumuralta?

Konkreettisia harjoituksia, ei pelkkää teoriaa

Valmennuksen aikana osallistujanne pääsevät itse testaamaan tekoälyn promptaamista ja saavat valmentajamme tukemana käytännön kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä.

Howspace-ympäristö oppimisen tukena

Käytämme valmennuksessa Howspace-ympäristöä materiaalien ja harjoitusten tuloksien jakamisessa, mikä parantaa vertaisoppimista.

Räätälöity juuri teidän tarpeisiinne

Valmennus räätälöidään täysin teidän tarpeisiinne: ennen valmennusta käymme kanssanne keskustelun, jossa täsmennämme yhdessä valmennuksen tavoitteet ja sovimme valmennuksen sisällön.


Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Voit myös soittaa asiakkuustiimillemme:

Juuso Äikäs, +358 50 520 2882
Marcus Ahlroth, +358 40 758 3680