Tuloksellinen projektityöskentely

Projektinjohtamiseen ja erilaisiin projektityötapoihin perehdyttävä valmennus, jonka jälkeen osallistujanne ovat valmiita työskentelemään projektitiimin aktiivisina jäseninä. Sopii projektien parissa työskentelyä aloitteleville.

Tuloksellinen projektityöskentely -valmennuksen jälkeen osallistujanne tietävät, mitä projektinjohtaminen tarkoittaa ja millaisissa tilanteissa projektityötapojen käyttämisessä on hyötyä. Osallistujanne ovat myös valmiita työskentelemään erilaisissa projekteissa aktiivisesti ja aikaansaavasti.

Tuloksellinen projektityöskentely -valmennuksen kesto ja hinta

Yksipäiväisen valmennuksen hinta on 4 100 euroa.

Miksi valitsisitte projektityöskentelyn valmennuksen juuri Kumuralta?

Tekoäly projektitiiminne jäseneksi

Valmennuksen harjoituksissa osallistujat käyttävät generatiivista tekoälyä sparrauskaverina uusien näkökulmien löytämiseksi, suunnitelmien laadun parantamiseksi ja niiden sisällön rikastuttamiseksi. Samalla he oppivat, kuinka he voivat hyödyntää tekoälyä tämänhetkisten ja tulevien työtehtäviensä apuna.

Howspace-ympäristö oppimisen tukena

Valmentajamme kutsuu jokaisen osallistujanne tekoälyavusteiseen Howspace-oppimisympäristöön, jossa osallistujanne saavat valmennuksen materiaalit, tekevät harjoitukset ja pääsevät käymään keskustelua vertaisoppimisen mahdollistamiseksi.

Räätälöity juuri teidän tarpeisiinne

Valmennus räätälöidään täysin teidän tarpeisiinne: ennen valmennusta käymme kanssanne keskustelun, jossa täsmennämme yhdessä valmennuksen tavoitteet ja sovimme valmennuksen sisällön.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Voit myös soittaa asiakkuustiimillemme:

Juuso Äikäs, +358 50 520 2882
Marcus Ahlroth, +358 40 758 3680