Podcast: Mistä merkityksellisyys syntyy?

Merkitykselliset projektit onnistuvat

Projektien parissa ammatikseen työskenteleville kokemus työn merkityksellisyydestä syntyy suurelta osin juuri projekteissa. Merkityksellinen työ motivoi ja lisää hyvinvointia. Merkitykselliseksi koetuilla projekteilla on myös parhaimmat onnistumisen edellytykset. Mutta miksi näin on ja miten voimme siihen vaikuttaa? Paneelikeskustelu käytiin Projektipäivillä 2021.

Paneelikeskustelun tallenne on nyt saatavilla myös podcastina. Ota tallenne kuunteluun vaikkapa lenkkipolulla ja uppoudu merkityksellisten projektien maailmaan.

Paneelimuotoisessa puheenvuorossamme aiheesta keskustelivat

Mikko Parikka

Mikko Parikka, Adeptus

Mikko Parikan tunneälyvalmennukset ovat nousseet yritysmaailmassa käsitteeksi kun puhutaan ihmiskeskeisestä ja tuottavasta työyhteisön kehittämisestä. Mikko onkin vetänyt myös aikaisemmilla Projektipäivillä salin täyteen kuulijoita. Mikon ihmiskeskeiset tunneälyvalmennukset eivät ole pehmeää hyssyttelyä, vaan hyvin tavoitteellista itsensä ja sitä kautta koko tiimin kehittämistä tuottavien tunteiden avulla.

Jaakko Sahimaa

Jaakko Sahimaa on elävä ja oivalluttava organisaatiopsykologi ja työyhteisövalmentaja. Jaakko on intohimoinen merkityksellisyyden metsästäjä ja määrätietoinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, jonka missiona on tehdä suomalaisesta työelämästä entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää.

Merja Galler

Merja Galler, Kumura

Merja on Kumuran projektikulttuurin lähettiläs ja merkityksellisen työn puolestapuhuja. Merjan aseista riisuvan lempeä lähestymistapa projektityöhön ja sen merkityksellisyyteen koskettaa jäyhintäkin kuulijaa. Merja toimii Kumuran johtavana projektijohtamisen ja vuorovaikutustaitojen asiantuntijana ja työyhteisömme hyvinvoinnin varmistajana.

Kuuntele podcast