Podcast: Merkitykselliset projektit onnistuvat

Työn merkityksellisyyden ja ihmisten sitoutumisen merkitys projekteissa

Projektien parissa ammatikseen työskenteleville kokemus työn merkityksellisyydestä syntyy suurelta osin juuri projekteissa. Merkityksellinen työ motivoi ja lisää hyvinvointia. Merkitykselliseksi koetuilla projekteilla on myös parhaimmat onnistumisen edellytykset. Mutta mistä merkityksellinen projektityö oikein muodostuu ja miten voimme tähän vaikuttaa?

Webinaarin tallenne on nyt saatavilla myös podcastina. Ota tallenne kuunteluun vaikkapa lenkkipolulla ja uppoudu merkityksellisten projektien maailmaan.

Paneelimuotoisessa webinaarissamme aiheesta keskustelivat

Mikko Parikka

Mikko Parikka, Adeptus

Mikko on Suomen tunnetuin tunnetaito-valmentaja, jonka yksi teeseistä on ”Pehmeä on uusi kova”. Mikon intohimona on pureutua työyhteisöjen tunne- ja asenneperäisiin oikosulkuihin.
Mikko listattiin keväällä 2018 Suomen viidenkymmenen vaikutusvaltaisimman LinkedIn Social Selling vaikuttajan joukkoon.

Sami Kettunen

Sami Kettunen, Ceili

Sami on pitkän linjan ICT-vaikuttaja, Kauppalehden blogisti ja Ceili Oy:n toimitusjohtaja. Sami on tunnettu ihmislähtöisenä johtajana, jonka toiminnassa organisaation yhteishenki ja asiakaslähtöinen toimintakulttuuri korostuvat.

Merja Galler

Merja Galler, Kumura

Merja on Kumuran projektikulttuurien lähettiläs ja merkityksellisen työn puolestapuhuja. Merja toimii projektijohtamisen ja vuorovaikutustaitojen asiantuntijana ja hänellä laaja kokemus projektitoiminnan kehittämisestä

Kuuntele podcast