Kumura työpaikkana

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ja projektitoiminnan kehittämisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihtyä ja kehittyä ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa.

Juttele Mikko-botin kanssa ja testaa, sopisimmeko toisillemme 👇

Kumura_ict-projektijohtaminen

Kumura on projekti­ammattilaisten kotipesä

Tule tekemään kanssamme työtä, jolla on merkitystä! Asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa ja lukemattomien onnistuneiden projektien myötä kysyntä kumuralaisille ICT-projektijohtamisen ammattilaisille on jatkuva. Myös halu johtaa projekteja merkityksellisyyden kokemuksen kautta on laajassa nousussa, minkä vuoksi rekrytoimme myös projektitoiminnan ja -kulttuurin kehittämisen ammattilaisia.

Meillä sinua odottaa kokeneiden työkaverien yhteisö. Kumuralaisia yhdistää halu keskinäiseen sparraukseen: oman kokemuksen ja osaamisen jakaminen tiimimme muille jäsenille, sekä vastaavasti oppiminen muilta. Toimiessaan asiakasprojekteissa kumuralaisilla on käytettävissään koko yhteisömme osaaminen ja kokemus. Meillä kollegaa autetaan aina, kun apua pyydetään. Tämä näkyy positiivisesti myös asiakkaillemme, kun yksittäisen konsultin taustatukena toimii koko yhteisömme.

Meitä kumuralaisia on viitisenkymmentä eri puolella Suomea. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä ja Tampereella, minkä lisäksi suuri osa meistä työskentelee kukin oman elämäntilanteensa mukaan myös muilla paikkakunnilla. Kotipaikkasi fyysisellä sijainnilla ei siis ole merkitystä.

Tutustu kumuralaisten tarinoihin heidän omin sanoinsa kerrottuna.

Kumura_ict-projektijohtaminen

Panostamme työnhakija­kokemukseen

Viestimme sinulle aktiivisesti hakuprosessin etenemisestä ja tiedotamme prosessin seuraavista vaiheista, jotta et jää epätietoisuuden tilaan. Avoimuus ja läpinäkyvyys on tärkeää, jotta tiedät tilanteesi avoinna olevan paikan suhteen.

Haluamme tuottaa työnhakijalle lisäarvoa, vaikka prosessi ei johtaisikaan rekrytointiin. Annamme hakijoille rehellistä palautetta ja vinkkejä jatkoon riippumatta rekrytointipäätöksestämme.

ICT-Projektisalkunhallinta

Haemme myös verkostolaisia

Haluamme riveihimme projektitoiminnan ammattilaisia joko työntekijöinä tai oman yrityksensä kautta työskentelevinä verkostolaisina. Oman henkilöstömme ohella verkostoomme kuuluvien hyvinvointi on meille tärkeää, joten otamme heidät soveltuvin osin osaksi yhteisöämme. Näin verkostolaisemme pääsevät hyödyntämään esimerkiksi yhteisömme sparrausta. Pyrimme myös tukemaan muilla tavoin heidän ammatillista kehittymistään ja hankkimaan asiakasprojekteja, jotka tukevat heidän omia toiveitaan urakehityksensä suhteen. Moni itseyrittävä projektitoiminnan ammattilainen arvostaa näitä asioita. Toki näemme taustalla mahdollisuuden myös siihen, että verkostosta siirrytään ajan myötä työsuhteeseen kumuralaiseksi.

Mitä tarjoamme?

Sen lisäksi, että tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut kattavasta terveydenhuollosta virike- ja lounasetuihin sekä ergonomisiin työvälineisiin, tarjoamme pitkän linjan projektijohtamisen ja projektitoiminnan kehittämisen ammattilaiselle paikan, jossa kehittyä edelleen. Lupaamme myös välittää sinusta ja hyvinvoinnistasi sekä arvostaa tekemääsi työtä. Meillä hyvät työntekijäkokemukset ovatkin arvojemme keskiössä.

Koska keskinäinen tuki ja sparraus on meillä arvojen ja kehittymisen perustana, kokoonnumme muutaman kerran vuodessa viettämään aikaa yhdessä, oppimaan uutta ja suunnittelemaan tulevaa.

Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat julkiset organisaatiot ja kiinnostavimmat yritykset. Ammattilaisemme työskentelevät hyvin erilaisten ja vaativien projektien parissa. Siksi arvostammekin kaikissa hakijoissa laajaa kokemusta eri toimialoilta ja erityyppisistä projekteista. Meillä sinua odottavat kokeneet kollegat, joiden kanssa uuden oppiminen ei koskaan lopu.

Kumura on projektiammattilaisten kotipesä

Toimarimme Mikko Saastamoinen bloggasi taannoin siitä, miksi meillä viihdytään ja mitkä asiat Kumuralle työnantajana ovat tärkeitä sekä rekrytoinneissa että työsuhteessa. Tutustu Mikon ajatuksiin blogissamme.

Kuulumisia

Nähdään 2023 Projektipäivillä!

Olemme mukana vuoden 2023 Projektipäivillä pääyhteistyökumppanina! Tuomme lauteille vakuuttavan asiantuntijajoukon puhumaan inhimillisyydestä vastuullisuuden muotona. Järjestämme myös kaikille avoimet Virtuaalijatkot 26.10.! Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Toiminnan inhimillisyys konkretisoituu arkisissa päätöksissä

Vaikka emme olisikaan täysin yhtä mieltä siitä, mitä inhimillisyys tarkoittaa, se on totta, että sen poissaolo heikentää toiminnan kannattavuutta ja henkilöstön hyvinvointia. Lue valmentavan projektitoiminnan inhimillistäjän Millan artikkelista, kuinka johtoryhmä hallitus ja omistajat tukevat inhimillisyyttä päätöksenteon kautta.

Lue lisää

Projektiammattilaisen hyvinvointi on vastuullisen projektitoiminnan ytimessä

Vastuullisuus on noussut ilahduttavasti globaaliin keskusteluun sekä sitä kautta myös projektitoimintaan kuuluvaksi teemaksi. Aihetta on jo joitain vuosia käsitelty melko aktiivisesti niin lehdissä kuin verkossakin. Internetissä alan johtavat yhteisöt ovat julkaisseet kirjoituksia aiheeseen liittyen, aiheen ympärillä järjestetään myös webinaareja, valmennuksia sekä tapahtumia.

Lue lisää