Kumura työpaikkana

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ja projektitoiminnan kehittämisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa.

Juttele Mikko-botin kanssa ja testaa, sopisimmeko toisillemme 👇

Kumura_ict-projektijohtaminen

Kumura on projekti­ammattilaisten kotipesä

Tule tekemään kanssamme työtä, jolla on merkitystä! Asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa ja lukemattomien onnistuneiden projektien myötä kysyntä kumuralaisille ICT-projektijohtamisen ammattilaisille on jatkuva. Myös halu johtaa projekteja merkityksellisyyden kokemuksen kautta on laajassa nousussa, minkä vuoksi rekrytoimme myös projektitoiminnan ja -kulttuurin kehittämisen ammattilaisia.

Meillä sinua odottaa kokeneiden työkaverien yhteisö. Kumuralaisia yhdistää halu keskinäiseen sparraukseen: oman kokemuksen ja osaamisen jakaminen tiimimme muille jäsenille, sekä vastaavasti oppiminen muilta. Toimiessaan asiakasprojekteissa kumuralaisilla on käytettävissään koko yhteisömme osaaminen ja kokemus. Meillä kollegaa autetaan aina, kun apua pyydetään. Tämä näkyy positiivisesti myös asiakkaillemme, kun yksittäisen konsultin taustatukena toimii koko yhteisömme.

Meitä kumuralaisia on viitisenkymmentä eri puolella Suomea. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Jyväskylässä, mutta suuri osa meistä työskentelee kukin oman elämäntilanteensa mukaan myös muilla paikkakunnilla. Kotipaikkasi fyysisellä sijainnilla ei siis ole merkitystä.

Tutustu kumuralaisten tarinoihin heidän omin sanoinsa kerrottuna.

Kumura_ict-projektijohtaminen

Panostamme työnhakija­kokemukseen

Haluamme tuottaa työnhakijalle lisäarvoa, vaikka prosessi ei johtaisikaan rekrytointiin. Annamme hakijoille rehellistä palautetta ja vinkkejä jatkoon riippumatta rekrytointipäätöksestämme.

Viestimme työnhakijalle aktiivisesti hakuprosessin etenemisestä ja tiedotamme prosessin seuraavista vaiheista, jolloin emme jätä hakijaa epätietoisuuden tilaan. Avoimuus ja läpinäkyvyys on tärkeää, jotta hakija tietää oman tilanteensa avoinna olevan paikan suhteen.

ICT-Projektisalkunhallinta

Haemme myös kumppaneita

Haluamme riveihimme projektitoiminnan ammattilaisia joko työntekijöinä tai oman yrityksensä kautta työskentelevinä kumppaneina. Oman henkilöstömme ohella kumppaneidemme hyvinvointi on meille tärkeää, joten otamme heidät soveltuvin osin osaksi yhteisöämme. Näin kumppanimme pääsevät hyödyntämään esimerkiksi yhteisömme sparrausta. Pyrimme myös tukemaan muilla tavoin heidän ammatillista kehittymistään ja hankkimaan asiakasprojekteja, jotka tukevat heidän omia toiveitaan urakehityksensä suhteen. Moni itseyrittävä freelancer arvostaa näitä asioita. Toki näemme taustalla mahdollisuuden myös siihen, että kumppanimme siirtyy ajan myötä kumuralaiseksi.

Mitä tarjoamme?

Sen lisäksi, että tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut kattavasta terveydenhuollosta virike- ja lounasetuihin sekä ergonomisiin työvälineisiin, tarjoamme pitkän linjan projektijohtamisen ja projektitoiminnan kehittämisen ammattilaiselle paikan, jossa kehittyä edelleen. Lupaamme myös välittää sinusta ja hyvinvoinnistasi sekä arvostaa tekemääsi työtä. Meillä hyvät työntekijäkokemukset ovatkin arvojemme keskiössä.

Koska keskinäinen tuki ja sparraus on meillä arvojen ja kehittymisen perustana, kokoonnumme muutaman kerran vuodessa viettämään aikaa yhdessä, oppimaan uutta ja suunnittelemaan tulevaa.

Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat julkiset organisaatiot ja kiinnostavimmat yritykset. Ammattilaisemme työskentelevät hyvin erilaisten ja vaativien projektien parissa. Siksi arvostammekin kaikissa hakijoissa juuri laajaa kokemusta eri toimialoilta ja erityyppisistä projekteista. Meillä sinua odottaakin kokeneet kollegat, joiden kanssa uuden oppiminen ei koskaan lopu.

Kumura on projektiammattilaisten kotipesä

Toimarimme Mikko Saastamoinen bloggasi taannoin siitä, miksi meillä viihdytään ja mitkä asiat Kumuralle työnantajana ovat tärkeitä sekä rekrytoinneissa että työsuhteessa. Tutustu Mikon ajatuksiin blogissamme.

Kuulumisia

Olisiko sinunkin aika katsoa Peiliin ja opiskella ihmisten johtamista?

”Odotan jo innolla, että pääsen soveltamaan käytäntöön saamiani vinkkejä eri tyylejä edustavien ihmisten kohtaamiseen”, Ilona kertoo vuorovaikutusvalmennuksesta saamastaan annista. Lue lisää, miten vuorovaikutustaitojen opiskelu parantaa projektien onnistumista ja tuloksia!

Lue lisää