Kumura työpaikkana

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ja projektitoiminnan kehittämisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihtyä ja kehittyä ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa.

Kumura_ict-projektijohtaminen

Kumura on projekti­ammattilaisten kotipesä

Kumuralaisia yhdistää halu keskinäiseen sparraukseen: oman kokemuksen ja osaamisen jakaminen tiimimme muille jäsenille sekä vastaavasti oppiminen muilta. Toimiessaan asiakasprojekteissa kumuralaisilla on käytettävissään koko yhteisömme osaaminen ja kokemus. Meillä kollegaa autetaan aina, kun apua pyydetään. Tämä näkyy positiivisesti myös asiakkaillemme, kun yksittäisen konsultin taustatukena toimii koko yhteisömme.

Meitä kumuralaisia on viitisenkymmentä eri puolella Suomea. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä ja Tampereella, minkä lisäksi meitä työskentelee kukin oman elämäntilanteensa mukaan myös muilla paikkakunnilla.

Tutustu kumuralaisten tarinoihin heidän omin sanoinsa kerrottuna.

Kumura_ict-projektijohtaminen

Haemme verkostolaisia

Oman henkilöstömme ohella tärkeä osa kumuralaisten projektiammattilaisten yhteisöä ovat oman yrityksensä kautta työskentelevät verkostolaiset. Meidän kanssamme pääset työskentelemään moniin erilaisiin kiinnostaviin projekteihin.

Täytä hakemus, niin verkostopäällikkömme Joni Ojala ottaa sinuun yhteyttä!

Mitä tarjoamme?

Sen lisäksi, että tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut kattavasta terveydenhuollosta virike- ja lounasetuihin sekä ergonomisiin työvälineisiin, tarjoamme pitkän linjan projektijohtamisen ja projektitoiminnan kehittämisen ammattilaiselle paikan, jossa kehittyä edelleen. Lupaamme myös välittää sinusta ja hyvinvoinnistasi sekä arvostaa tekemääsi työtä. Meillä hyvät työntekijäkokemukset ovatkin arvojemme keskiössä.

Koska keskinäinen tuki ja sparraus on meillä arvojen ja kehittymisen perustana, kokoonnumme muutaman kerran vuodessa viettämään aikaa yhdessä, oppimaan uutta ja suunnittelemaan tulevaa.

Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat julkiset organisaatiot ja kiinnostavimmat yritykset. Ammattilaisemme työskentelevät hyvin erilaisten ja vaativien projektien parissa. Siksi arvostammekin kaikissa hakijoissa laajaa kokemusta eri toimialoilta ja erityyppisistä projekteista. Meillä sinua odottavat kokeneet kollegat, joiden kanssa uuden oppiminen ei koskaan lopu.

Kuulumisia

Kokemuksia tekoälystä projektipäällikön työkaluna

Millaisia käyttötapoja projektipäällikkömme Päivi on löytänyt tekoälylle projektityössä? Missä tekoäly on erityinen valttikortti? Lue Päivin ajatukset tästä kirjoituksesta.

Lue lisää