Kumura työpaikkana

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. Meillä ihmiset ja hyvät työntekijäkokemukset ovat toimintamme keskiössä.

Juttele Mikko-botin kanssa ja testaa, sopisimmeko toisillemme 👇

Kumura_ict-projektijohtaminen

Kumura on projekti­ammattilaisten kotipesä

Tule tekemään kanssamme työtä, jolla on merkitystä! Asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa ja lukemattomien onnistuneiden projektien myötä kysyntä kumuralaisille ICT-projektijohtamisen ammattilaisille on jatkuva. Siksi etsimme jatkuvasti uusia kumuralaisia työkavereiksemme.

1.1.2023 fuusioidumme Adapron kanssa, minkä jälkeen tarjoamme merkityksellisen työyhteisön myös projektitoiminnan kehittäjille ja konsulteille.

Meillä sinua odottaa kokeneiden työkaverien yhteisö. Kumuralaisia yhdistää halu keskinäiseen sparraukseen: oman kokemuksen ja osaamisen jakaminen tiimimme muille jäsenille, sekä vastaavasti oppiminen muilta. Toimiessaan asiakasprojekteissa kumuralaisilla on käytettävissään koko yhteisömme osaaminen ja kokemus. Meillä kollegaa autetaan aina, kun apua pyydetään. Tämä näkyy positiivisesti myös asiakkaillemme, kun yksittäisen konsultin taustatukena toimii koko yhteisömme.

Meitä kumuralaisia on reilu kolmekymmentä eri puolella Suomea. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Jyväskylässä, mutta suuri osa meistä työskentelee kukin oman elämäntilanteensa mukaan myös muilla paikkakunnilla. Henkilöstömme fyysisellä sijainnilla ei siis ole merkitystä.

Tutustu kumuralaisten tarinoihin myös heidän omin sanoin kerrottuna.

Kumura_ict-projektijohtaminen

Panostamme työnhakija­kokemukseen

Haluamme tuottaa työnhakijalle lisäarvoa, vaikka prosessi ei johtaisikaan rekrytointiin. Annamme hakijoille rehellistä palautetta ja vinkkejä jatkoon riippumatta rekrytointipäätöksestämme.

Viestimme työnhakijalle aktiivisesti hakuprosessin etenemisestä ja tiedotamme prosessin seuraavista vaiheista, jolloin emme jätä hakijaa epätietoisuuden tilaan. Avoimuus ja läpinäkyvyys on tärkeää, jotta hakija tietää oman tilanteensa avoinna olevan paikan suhteen. Jos olemme epävarmoja tai päätöksemme on kielteinen, kerromme tämän suoraan perustelujen kera.

ICT-Projektisalkunhallinta

Haemme myös kumppaneita

Haluamme riveihimme hyviä tyyppejä, joko työntekijöinä tai oman yrityksensä kautta työskentelevinä kumppaneina. Oman henkilöstömme ohella kumppaneidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Otamme kumppanimme soveltuvin osin osaksi yhteisöämme. Näin he pääsevät hyödyntämään esimerkiksi yhteisömme sparrausta. Pyrimme myös tukemaan muilla tavoin heidän ammatillista kehittymistään ja hankkimaan asiakasprojekteja, jotka tukevat heidän omia toiveitaan urakehityksensä suhteen. Moni yksin toimiva freelancer arvostaa näitä asioita. Toki näemme taustalla mahdollisuuden myös siihen, että henkilö saattaa ajan myötä siirtyä Kumuran omaksi työntekijäksi.

Mitä tarjoamme?

Sen lisäksi, että tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut kattavasta terveydenhuollosta virike- ja lounasetuihin sekä ergonomisiin työvälineisiin, tarjoamme pitkän linjan projektijohtamisen ammattilaiselle paikan, jossa voit kehittyä edelleen. Lupaamme myös välittää sinusta ja hyvinvoinnistasi sekä arvostaa tekemääsi työtä. Meillä hyvät työntekijäkokemukset ovatkin arvojemme keskiössä.

Koska keskinäinen tuki ja sparraus on meillä arvojen ja kehittymisen perustana, kokoonnumme muutaman kerran vuodessa viettämään aikaa yhdessä, oppimaan uutta ja suunnittelemaan tulevaa.

Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat julkiset organisaatiot ja kiinnostavimmat yritykset. Ammattilaisemme työskentelevät hyvin erilaisten ja vaativien projektien parissa. Siksi arvostammekin kaikissa hakijoissa juuri laajaa kokemusta eri toimialoilta ja erityyppisistä projekteista, sillä kumuralaisten vetämät ICT-projektit eivät ole aloittelijoiden paikkoja. Meillä sinua odottaakin kokeneet kollegat, joiden kanssa uuden oppiminen ei koskaan lopu.

Kumura on projektiammattilaisten kotipesä

Toimarimme Mikko Saastamoinen bloggasi taannoin siitä, miksi meillä viihdytään ja mitkä asiat Kumuralle työnantajana ovat tärkeitä sekä rekrytoinneissa että työsuhteessa. Tutustu Mikon ajatuksiin blogissamme.

Kuulumisia

Vuoden 2022 Projektipäivien parhaat palat

Projektipäivät toivat taas mukanaan monta ajatusta, oppia ja kohtaamista. Tämä artikkeli kokoaa kohokohtia paikalla olleilta kumuralaisilta, ja tarjoaa linkin esitysmateriaaleihin.

Lue lisää

Kumura ja Suomen Projekti-Instituutti fuusioituvat

Kumura Oy ja Adapro-nimellä toimiva Suomen Projekti-Instituutti Oy yhdistyvät 1.1.2023 alkaen muodostaen Suomen johtavan projektitoiminnan kehittämiseen ja ICT-projektien johtamiseen keskittyvän asiantuntijaorganisaation. Jatkossa toimimme yhteisellä nimellä Kumura Oy.

Lue lisää

Rekry: ICT-projektijohtamisen ammattilainen

Välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme ICT-projektijohtamisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. Haluamme riveihimme merkityksellisyydestä innostuvia, joko työntekijöinä tai kumppaneina.

Lue lisää