Konsultoiva projektipäällikkö

Juha EerolaJuha on toiminut yli 10 vuotta projektipäällikkönä Sote-ICT-projektien parissa niin järjestelmätoimittajan kuin asiakkaankin puolella. Juha tuo kokemuksellaan projekteihin projektinhallinnan lisäksi asiakaslähtöisyyttä.

juha.eerola@kumura.fi
+358 40 526 1623

Konsultoiva projektipäällikkö

Merja GallerMerja on kansainvälisellä taustalla varustettu projektijohtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen. Merjalla on laaja kokemus projektitoiminnan kehittämisestä niin yksittäisen projektin kuin koko organisaationkin näkökulmasta. Merja on myös sertifioitu Peili™ valmentaja ja vuorovaikutustaitojen asiantuntija.

merja.galler@kumura.fi
+358 50 577 1368

Konsultoiva projektipäällikkö

Jarmo KotkajuuriJarmo on saanut yli 25 vuoden työuran aikana laaja-alaisen kokemuksen ICT-palveluiden tuotteistamisesta ja toimittamisesta asiakkaalle sekä ICT:n hyödyntämisestä yrityksen sisällä. Tätä kautta Jarmolla on myös monipuolista näkemystä erilaisista projektimaailman menetelmistä sekä työkalujen kehityksestä ja mahdollisuuksista.

jarmo.kotkajuuri@kumura.fi
+358 40 511 0451

Konsultoiva projektipäällikkö

Mika MannonenMikalla on vahvaa näyttöä laajojen ICT hankkeiden menestyksekkäästä johtamisesta, sekä hän on ollut kehittämässä projekti-, sekä jatkuvien palveluidenhallinnan menetelmiä eri organisaatioihin. Ketteryys ja sen hyödyntäminen projektityössä sekä ihmisten johtaminen ovat Mikalle erityisesti lähellä sydäntä.

mika.mannonen@kumura.fi
+358 40 576 7250

Tietojärjestelmäkonsultti

Juha MiettinenJuhalla on 20 vuoden kokemus ICT-projekteista eri rooleissa ohjelmistokehittäjästä palvelupäällikköön sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Erityisosaamiseen kuuluu sujuva toimiminen tulkkina liiketoiminnan, tekniikan ja toimittajien välillä.

juha.miettinen@kumura.fi
+358 50 384 3785

Konsultoiva projektipäällikkö

Mika PuntaMika on kokenut projektinhallinnan ammattilainen, jolla on laajaa kokemusta suurten hankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä sekä projektien ja tuotekehityksen toimintamallien tehokkaasta kehittämisestä mm. seuraavilla liiketoiminta-alueilla: matkapuhelin, operaattorit, energiateollisuus, rahoitus & terveydenhuolto. Projektit Mika hoitaa asiakaslähtöisesti ja ketterästi.

mika.punta@kumura.fi
+358 50 551 4263

Konsultoiva projektipäällikkö

Milla RuotsiMilla on 19 vuoden työuransa aikana kerännyt monipuolisesti kokemusta projektipäällikkönä erilaisista ICT-projekteista sekä tuotekehityksessä että käyttöönottoprojekteissa.

milla.ruotsi@kumura.fi
358 40 839 3424

Toimitusjohtaja

Mikko SaastamoinenMikko on Kumura Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Mikko on kokenut projektipäällikkö laajoissa ICT-muutosprojekteissa eri toimialoilla niin toimittajan kuin tilaajankin puolella. Mikolla on monipuolista kokemusta myös projektitoiminnan kehittäjänä ja valmentajana.

mikko.saastamoinen@kumura.fi
+358 50 384 3767