Kumuralle ensimmäisenä Suomessa IPMA REG -sertifiointi

International Project Management Association (IPMA) on sertifioinut IPMA C -sertifiointivalmennuksemme. IPMA REG Exam Preparation Course -sertifikaatti on tarkoitettu valmennuksille, jotka valmistavat osallistujaa johonkin IPMAn nelitasoisesta henkilösertifikaateista.

Tällä hetkellä Exam Preparation Course -rekisteröintejä on maailmalla yhteensä kolme. Näistä kaksi on Euroopassa, ja Suomessa Kumura on saanut sen ensimmäisenä. Sertifikaatti myönnettiin 12.5.2022.

”Olemme valmentaneet IPMA C-sertifiointiin kandidaatteja jo 1990-luvun lopulta lähtien. Olimme aktiivisesti tuomassa Suomeen sertifiointia silloin, ja historia on näyttänyt, että se on ollut erittäin onnistunut hanke. Suomessa on jo tuhansia sertifioituneita projektipäälliköitä.

Siksi olikin selvää, että IPMAn mahdollistaessa koulutuksen sertifioinnin ja rekisteröinnin, olemme siinä heti mukana. Valmennuksemme perustuu paitsi kansainväliseen IPMA Competence Baseline -standardiin myös käytännönläheisiin harjoituksiin ja esimerkkeihin. Valmennuksiimme osallistuneet ovat monena vuonna olleet enemmistönä sertifioinneissa ja uskomme, että IPMA REG -sertifioinnin jälkeen suunta pysyy edelleen samana”, Kumuran konsultointipalveluista vastaava Markku Aarni kertoo.

”Vaikka arvioitava valmennuksemme läpäisikin arvioinnin kirkkaasti nykyisessä muodossaan, saimme siitä hyviä ideoita seuraavaa kehitysversiota varten.”

Sertifioinnin myönsivät IPMA:n kouluttamat REG-arvioitsijat Tuomas Ahola Tampereen yliopistosta ja koulutus- ja tutkimuspäällikkö Teppo Neuvonen Turun ammattikorkeakoulusta.

Ahola ja Neuvonen toteavat lausunnossaan muun muassa näin:

Monipuolinen ja vaihteleva materiaali sekä valmennuksen harjoitukset kattavat käytäntöpätevyydet varsin hyvin. Myös ihmispätevyydet on käyty kattavasti läpi ja materiaalista löytyy kaikki sen vaativat osa-alueet.

Näkökulmapätevyyteen liittyvät asiat käydään läpi sekä käytäntöpätevyyksien että osin myös ihmispätevyyksiin liittyvissä materiaaleissa. Valmennus soveltuu hyvin siihen tarkoitukseen, jota varten se on laadittu: koulutus kattaa kaikki IPMA:n ICB 4 -pätevyydet vähintään riittävällä tasolla.

Kaikki IPMA C -sertifiointiin valmistavat koulutuksemme näet avointen projektikoulutusten kalenteristamme.

Kumura

Kuulumisia

Projektipäivät 2024

Olemme mukana vuoden 2024 Projektipäivillä! Tutustu ohjelmaamme ja lataa ennakkoon Tekoäly projektityössä -pikaopas.

Lue lisää

Resilienssin rakentaminen tekoälyn aikakaudella

Tekoälyn aikakaudella resilienssin rakentaminen on muutosjohtajien tärkeimpiä tehtäviä. Lue valmentajamme ja projektityön tekoälyn tienraivaajan Mika Purolan artikkelista!

Lue lisää

Näin tekoäly auttaa muutossalkun hallinnassa

Muutossalkku, tai muutosportfolio, on tärkeä strateginen työkalu, joka kokoaa yhteen organisaation kaikki muutokset mahdollistaen niiden kokonaisvaltaisen hallinnan ja seurannan. Salkun ja muutoksen johtamisessa tekoälystä on paljon hyötyjä. Lue artikkelistamme!

Lue lisää