Kuulumisia

Miten projektien merkityksellisyyden saa esiin, miksi se auttaa projekteja onnistumaan paremmin? Mikä on uutta projektien maailmassa ja mitä kumuralaisille kuuluu? Tervetuloa artikkeliemme ja uutistemme pariin!

Seuraamalla meitä LinkedInissä kuulet uusista artikkeleistamme ensimmäisten joukossa. Jos olet kiinnostunut meistä työpaikkana, lue lisää täältä.

Vastuunmuotoisen pilven alla

Olemme mukana vuoden 2023 Projektipäivillä pääyhteistyökumppanina! Tuomme lauteille vakuuttavan asiantuntijajoukon puhumaan inhimillisyydestä vastuullisuuden muotona. Järjestämme myös kaikille avoimet Virtuaalijatkot 26.10.! Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Rekry: Toimitusjohtaja

Etsimme arvomaailmamme jakavaa, visionääristä ja toimeenpanevaa toimitusjohtajaa Kumura Oy:n seuraavaan voimakkaaseen kasvuvaiheeseen. Edistät yrityskulttuuria, jossa inhimillisyys ja merkityksellinen työ ovat läsnä jokaisen kumuralaisen arjessa. Noin 50 projektijohtamisen ammattilaistamme tarjoavat sinulle vankan tuen menestyä työssäsi.

Lue lisää

Kumura ja Adapro ovat nyt yhtä!

Fuusiomme Adapron kanssa astui voimaan tammikuun alussa. Nyt kysymmekin: saisimmeko auttaa myös teidän organisaatiotanne laajentuneilla projektitoiminnan palveluillamme?

Lue lisää

Kumura ja Suomen Projekti-Instituutti fuusioituvat

Kumura Oy ja Adapro-nimellä toimiva Suomen Projekti-Instituutti Oy yhdistyvät 1.1.2023 alkaen muodostaen Suomen johtavan projektitoiminnan kehittämiseen ja ICT-projektien johtamiseen keskittyvän asiantuntijaorganisaation. Jatkossa toimimme yhteisellä nimellä Kumura Oy.

Lue lisää

Nähdään Projektipäivillä!

Olemme mukana vuoden 2022 Projektipäivillä pääyhteistyökumppanina! Tuomme lauteille vakuuttavan asiantuntijajoukon puhumaan kasvun kiihdyttämisestä merkityksellisyyden kokemuksella ja kantapääopeista oppimisella. Nähdään 25.–26.10.!

Lue lisää

Kumuralle ensimmäisenä Suomessa IPMA REG -sertifiointi

International Project Management Association (IPMA) on sertifioinut IPMA C -sertifiointivalmennuksemme 12.5.2022. Tällä hetkellä Exam Preparation Course -rekisteröintejä on maailmalla yhteensä kolme.

Lue lisää

Webinaari: Avaimia merkitykselliseen projektityöhön

Työn merkityksellisyys on jo megatrendi, joka nousee mediassa keskusteluun yhä useammin. Tässä webinaarissa paneudumme työn merkityksellisyyteen juuri projektityön kontekstissa.

Lue lisää

Kumura ostaa Suomen Projekti-Instituutin

1.2.2022 toteutetussa yrityskaupassa Kumura Oy on ostanut Adapro-nimellä toimivan Suomen Projekti-Instituutti Oy:n osake-enemmistön.

Lue lisää