Antti Hellberg on nimitetty Kumuran uudeksi toimitusjohtajaksi

Konsulttina ja kasvuyrityksen toimitusjohtajana pitkään työskennellyt Antti Hellberg on nimitetty Kumuran uudeksi toimitusjohtajaksi 2.10.2023 alkaen. Hellberg saa johdettavakseen vahvassa kasvussa olevan projektijohtamisen asiantuntijatalon, joka työllistää n. 50 projektijohtamisen eturivin asiantuntijaa ympäri Suomen. Kumuran asiakkaita ovat Suomen suurimmat julkiset ja yksityisomisteiset organisaatiot.

Hellbergillä on vahva tausta ICT-projektijohtamisen toimialalta sekä runsaasti kokemusta kasvavan asiantuntijaorganisaation johtotehtävistä, joten hän tuntee kentän ja sidosryhmät entuudestaan.

”Uuden toimitusjohtajan valinnassa painottui kokemus kasvuyrityksen johtamisesta, sillä tavoitteenamme on kolminkertaistaa liikevaihtomme muutaman vuoden sisällä. Lisäksi halusimme löytää henkilön, jolla on osaamista ja kokemusta johtaa Kumuran kaltaista asiantuntijayritystä, ja jonka asiakkailla on kaikilla uniikit ja haastavat ratkaisutarpeet. Tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta, mutta näimme, että juuri Antissa yhdistyi kokemus ja into viedä Kumuraa alan johtavana toimijana eteenpäin meidän arvojemme mukaisesti. Tervetuloa Antti, odotan innolla tulevaa yhteistyötä.” – Pasi Kivimäki, hallituksen puheenjohtaja.

”Kumuran ydintehtävä on varmistaa, että asiakkaidemme projektit onnistuvat ja projektikulttuuri kehittyy – ja tässä tehtävässä kumuralaiset ovatkin aina onnistuneet erinomaisen hyvin. Erityisen innostavaa on, että Kumura on jo pitkään painottanut perinteisten projektihyveiden lisäksi välittävää ja inhimillistä johtamisotetta projekteissa ja muutoksissa. Tästä uniikista kombinaatiota onkin muodostunut Kumuran keskeinen kilpailuetu. Projektien onnistuminen ja liiketoiminnan kehittämisen tehokkuuden parantaminen ei myöskään koskaan ole ollut niin tärkeää kuin nyt. Juuri siksi olen erittäin iloinen, että pääsen yhdessä huikeiden osaajiemme kanssa toimeenpanemaan Kumuran seuraavaa, merkittävää kasvuvaihetta.” – Antti Hellberg

Toimitusjohtajana Kumuran perustamisesta lähtien toiminut Mikko Saastamoinen siirtyy omasta pyynnöstään muihin tehtäviin Kumuralla. ”On ollut ilo ja kunnia johtaa tätä mahtavaa joukkoa ja nähdä aitiopaikalta Kumuran kasvu yhden miehen yrityksestä viidenkymmenen hengen eturivin asiantuntijataloksi. Ojennan hyvillä mielin kapulan Antille. Hän sopii erinomaisesti niin Kumuran arvomaailmaan kuin kasvuvisiomme edellyttämään toimitusjohtajan rooliin.”

Mikko Saastamoinen (vasemmalla) siirtää hyvin ja luottavaisin mielin toimitusjohtajan vastuut Antti Hellbergille

Tarvitsetko lisäkäsipareja alkamassa olevaan projektiin tai haluatko keskustella lisää projektitoiminnan kehittämisestä?

Voit tietenkin soittaa myös suoraan Antille!
Yhteystiedot löydät alta 👇Lisätietoja antavat

Pasi Kivimäki, pasi.kivimaki@kumura.fi, +358 40 063 5690
Antti Hellberg, antti.hellberg@kumura.fi, +358 50 3866 503

Kumura

Kuulumisia

Kokemuksia tekoälystä projektipäällikön työkaluna

Millaisia käyttötapoja projektipäällikkömme Päivi on löytänyt tekoälylle projektityössä? Missä tekoäly on erityinen valttikortti? Lue Päivin ajatukset tästä kirjoituksesta.

Lue lisää