
Osaamismerkki on todiste projektitaidoista
Projektikoulutuksissamme on käytössä digitaaliset osaamismerkit, jotka todentavat valmennuksiin osallistuneiden oppimat projektitaidot. Osaamismerkin saa jokaisesta avoimesta projektivalmennuksesta sekä organisaatioiden valmennuksista pyydettäessä.
Olemme jakaneet osaamismerkkejä elokuusta 2019 lähtien, ja nyt olemme ylittäneet 2 500 osaamismerkin rajan! Merkeistä 460 on ollut sertifiointikokeeseen perustuvia sertifikaattimerkkejä, joihin kuuluvat PMO-ammattilaisten PM Master® -valmennusohjelman hintaan sisältyvä Certified PMO Manager (CPMO®) ja perusvalmennuksien pohjalta suoritettava sertifikaatti Certified Project Practitioner. Loput merkit ovat valmennukseen osallistumisen osoittavia osaamismerkkejä.
Sertifikaateista voit lukea lisää tältä sivulta: Sertifioi osaamisesi.
Mitä hyötyä osaamismerkistä tai sertifikaatista on?
”Valmennuksen suorittaneet saavat konkreettisen ja luotettavan todisteen osaamisestaan, jota voi jakaa helposti esimerkiksi LinkedInissä tai liittää sen ansioluetteloon”, Kumuran myynti ja asiakkuudet -tiimiin kuuluva Juuso Äikäs kertoo. ”Sertifikaattimerkkejä on käytetty myös sähköpostien allekirjoitukseen liitettynä.”
Osaamismerkin avulla työnantajat ja yhteistyökumppanit näkevät selkeästi saavutetun projektiosaamisen ja tiedon tason.
”Sertifikaatit ja merkit auttavat myös erottumaan rekrytointiprosessissa ja osoittavat sitoutumista ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen”, Juuso kertoo.
Tahtoisitko itsekin todentaa osaamisesi tai parantaa organisaationne projektitaitoja? Kysy lisää osaamismerkeistä ja projektivalmennuksista asiakkuustiimiltämme!
Kuulumisia
Onnistu strategisessa muutoksessa
Strateginen muutos on organisaation pitkän aikavälin suunnitelmien ja tavoitteiden merkittävä uudistaminen. Entä mitä ihmisen huomioiminen strategisessa muutoksessa tarkoittaa?

10CON Oy ja Kumura Oy ryhmittymänä Hanselin johtamisen ja kehittämisen konsultointi 2024–2032 DPS:ssä
Kumura Oy ja 10CON Oy ovat iloisia voidessaan ilmoittaa, että yritykset on hyväksytty ryhmittymänä osaksi johtamisen ja kehittämisen konsultoinnin hankintajärjestelmää (DPS) vuosiksi 2024–2032.

Tekoälylukutaito projektipäälliköille – vastauksia webinaarin kysymyksiin
Järjestimme 17.3.2025 Tekoälylukutaito projektipäälliköille – Pakollinen taito vai turhaa hypeä? -webinaarin. Tässä artikkelissa webinaarin asiantuntijat projektityön tekoälydraiveri Mika Purola ja muutosjohtamisen konsultti Virpi Elers vastaavat webinaarin aikana nousseisiin kysymyksiin.
