Kumuralle Platina-tason Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Kumura Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Sertifikaatti kertoo, että yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Kumura on saanut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, koska Kumuran taloudelliset tunnusluvut ovat erinomaiset, taustatiedot positiiviset ja maksukäyttäytyminen hyvää. Platina-tason sertifikaattia varten yrityksen on oltava korkeimmassa luottoluokitusluokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena vuonna peräkkäin. Tämä on toteutunut Kumuralla.

Yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomalaisista yrityksistä vain noin 12 prosenttia on siinä kunnossa, että ne voidaan sertifioida Suomen Vahvimpien joukkoon kuuluvaksi. Kumura onkin siis sertifikaatin saaneena yrityksenä mukana luomassa voimaa suomalaiseen talouteen sekä nyt että tulevaisuudessa. Samalla sertifikaatti kertoo sidosryhmillemme, kuten asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Sertifikaatin myöntää Suomen Asiakastieto.

Haluaisitko tietää, millaisia töitä teemme? Tutustu asiakastarinoihimme!

Sinikka Kauhanen

Kuulumisia

Ensimmäistä kertaa yhdessä

"Olen oppinut Kumura-urallani kolme asiaa. Kaikki ne toteutuivat, kun matkasimme Kumuran ja Adapron voimin yhteisille kevätpäiville Tampereelle."

Lue lisää

Merkityksellisyys rakentuu palautteesta ja täsmäkysymyksistä

Isännöimme huhtikuun 2022 lopulla PM Clubia, jossa pysähdyttiin miettimään, mikä tekee työstä merkityksellistä. Tämä onkin tärkeä kysymys, sillä tekemämme selvityksen mukaan merkitykselliset projektit onnistuvat paremmin.

Lue lisää

Webinaari: Avaimia merkitykselliseen projektityöhön

Työn merkityksellisyys on jo megatrendi, joka nousee mediassa keskusteluun yhä useammin. Tässä Tervetuloa webinaarissa paneudumme työn merkityksellisyyteen juuri projektityön kontekstissa.

Lue lisää