Kumuralle jälleen Platina-tason Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Kumuralle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Sertifikaatti kertoo, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.

Olemme Kumuralla saaneet Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, koska taloudelliset tunnuslukumme ovat erinomaiset, taustatietomme positiiviset ja maksukäyttäytymisemme hyvää. Platina-tason sertifikaattia varten yrityksen on oltava korkeimmassa luottoluokitusluokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena vuonna peräkkäin. Tämä on toteutunut Kumuralla vuodesta 2010.

Yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Sertifikaatti kertoo, että olemme Kumuralla luomassa voimaa suomalaiseen talouteen sekä nyt että tulevaisuudessa. Samalla sertifikaatti kertoo sidosryhmillemme, kuten asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Sertifikaatin myöntää Suomen Asiakastieto.

Haluaisitko tietää, miten autamme asiakkaitamme? Tutustu asiakastarinoihimme!

Asiakastiedon myöntävä Suomen vahvimmat Platina -sertifikaatti, 2010–2023.

Kumura

Kuulumisia

Verkostolaiseksi

Työskenteletkö oman yrityksesi kautta ja tahdot osaksi projektiammattilaisten yhteisöä, jonka kautta pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Hae verkostoomme!

Lue lisää