Kumuralle Platina-tason Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Kumura Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Sertifikaatti kertoo, että yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Kumura on saanut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, koska Kumuran taloudelliset tunnusluvut ovat erinomaiset, taustatiedot positiiviset ja maksukäyttäytyminen hyvää. Platina-tason sertifikaattia varten yrityksen on oltava korkeimmassa luottoluokitusluokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena vuonna peräkkäin. Tämä on toteutunut Kumuralla.

Yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomalaisista yrityksistä vain noin 12 prosenttia on siinä kunnossa, että ne voidaan sertifioida Suomen Vahvimpien joukkoon kuuluvaksi. Kumura onkin siis sertifikaatin saaneena yrityksenä mukana luomassa voimaa suomalaiseen talouteen sekä nyt että tulevaisuudessa. Samalla sertifikaatti kertoo sidosryhmillemme, kuten asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Sertifikaatin myöntää Suomen Asiakastieto.

Haluaisitko tietää, millaisia töitä teemme? Tutustu asiakastarinoihimme!

Sinikka Kauhanen

Kuulumisia

Nähdään Projektipäivillä!

Olemme mukana vuoden 2022 Projektipäivillä pääyhteistyökumppanina! Tuomme lauteille vakuuttavan asiantuntijajoukon puhumaan kasvun kiihdyttämisestä merkityksellisyyden kokemuksella ja kantapääopeista oppimisella. Nähdään 25.–26.10.!

Lue lisää