Kumuralle jälleen Platina-tason Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Kumuralle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Sertifikaatti kertoo, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.

Olemme Kumuralla saaneet Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, koska taloudelliset tunnuslukumme ovat erinomaiset, taustatietomme positiiviset ja maksukäyttäytymisemme hyvää. Platina-tason sertifikaattia varten yrityksen on oltava korkeimmassa luottoluokitusluokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena vuonna peräkkäin. Tämä on toteutunut Kumuralla vuodesta 2010.

Yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Sertifikaatti kertoo, että olemme Kumuralla luomassa voimaa suomalaiseen talouteen sekä nyt että tulevaisuudessa. Samalla sertifikaatti kertoo sidosryhmillemme, kuten asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyö Kumuran kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Sertifikaatin myöntää Suomen Asiakastieto.

Haluaisitko tietää, miten autamme asiakkaitamme? Tutustu asiakastarinoihimme!

Asiakastiedon myöntävä Suomen vahvimmat Platina -sertifikaatti, 2010–2023.

Kumura

Kuulumisia

Olisiko sinunkin aika katsoa Peiliin ja opiskella ihmisten johtamista?

"Odotan jo innolla, että pääsen soveltamaan käytäntöön saamiani vinkkejä eri tyylejä edustavien ihmisten kohtaamiseen", Ilona kertoo vuorovaikutusvalmennuksesta saamastaan annista. Lue lisää, miten vuorovaikutustaitojen opiskelu parantaa projektien onnistumista ja tuloksia!

Lue lisää

5 keinoa projektipäällikön lataamiseen

Kumuralle tullessaan Jaanalla puski pintaan harvinainen tunne: tähän joukkoon hän haluaa kuulua. Artikkelissaan Jaana kertoo Kumuran elävästä elämästä esimerkkejä siitä, miten projektipäällikön hyvinvointia voi tukea.

Lue lisää