Rekry: Toimitusjohtaja

Edit: Haku on päättynyt.

Haluatko johtaa inhimillisesti toimivaa ja kansainvälisen kasvun alkumetreillä olevaa projektijohtamisen asiantuntijayritystä, jonka asiakkaisiin kuuluvat Suomen kiinnostavimmat organisaatiot eri toimialoilta?

Etsimme arvomaailmamme jakavaa, visionääristä ja toimeenpanevaa toimitusjohtajaa Kumura Oy:n seuraavaan voimakkaaseen kasvuvaiheeseen. Edistät yrityskulttuuria, jossa inhimillisyys ja merkityksellinen työ ovat läsnä jokaisen kumuralaisen arjessa. Noin 50 projektijohtamisen ammattilaistamme tarjoavat sinulle vankan tuen menestyä työssäsi.

Tehtävänkuvaus

Toimitusjohtajana johdat Kumuran tuoreen strategian toimeenpanoa, operatiivista toimintaa ja liiketoiminnan kehittämistä. Luotsaat alan edelläkävijää ja vaikutat siten koko alan tulevaisuuteen.

Vastuut ja velvollisuudet

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa ja olla osa innostunutta organisaatiota, jossa ihmisistä välittäminen näkyy niin sisäisesti kuin asiakkaillemme. Meillä pääset kasvamaan johtajana ja kehittämään yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa liiketoimintaratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme onnistumaan projekteissaan.

Näin haet

Lähetä ilmoitus kiinnostuksestasi (mukaan lukien CV) hallituksen puheenjohtajan Pasi Kivimäen sähköpostiin 31.7.2023 mennessä. Liitä mukaan noin kahden minuutin video, jossa esittelet itsesi sekä kerrot, miksi tehtävä kiinnostaa ja miksi olet siihen juuri se oikea.

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään 2.8.2023 antaaksemme palautteen hakemuksestasi.  Pyrimme saamaan hakuprosessin päätökseen elokuun loppuun mennessä, jolloin uusi toimitusjohtaja voi aloittaa loppuvuoden aikana.

Lisätietoja

Pasi Kivimäki, hpj

0400 635 690

pasi.kivimaki@kumura.fi

Me Kumuralla välitämme ihmisistä ja projekteista. Tarjoamme projektitoiminnan asiantuntijoille työpaikan, jossa viihtyä ja kehittyä ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa.

Kumura Oy

Kuulumisia

Nähdään 2023 Projektipäivillä!

Olemme mukana vuoden 2023 Projektipäivillä pääyhteistyökumppanina! Tuomme lauteille vakuuttavan asiantuntijajoukon puhumaan inhimillisyydestä vastuullisuuden muotona. Järjestämme myös kaikille avoimet Virtuaalijatkot 26.10.! Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Toiminnan inhimillisyys konkretisoituu arkisissa päätöksissä

Vaikka emme olisikaan täysin yhtä mieltä siitä, mitä inhimillisyys tarkoittaa, se on totta, että sen poissaolo heikentää toiminnan kannattavuutta ja henkilöstön hyvinvointia. Lue valmentavan projektitoiminnan inhimillistäjän Millan artikkelista, kuinka johtoryhmä hallitus ja omistajat tukevat inhimillisyyttä päätöksenteon kautta.

Lue lisää

Projektiammattilaisen hyvinvointi on vastuullisen projektitoiminnan ytimessä

Vastuullisuus on noussut ilahduttavasti globaaliin keskusteluun sekä sitä kautta myös projektitoimintaan kuuluvaksi teemaksi. Aihetta on jo joitain vuosia käsitelty melko aktiivisesti niin lehdissä kuin verkossakin. Internetissä alan johtavat yhteisöt ovat julkaisseet kirjoituksia aiheeseen liittyen, aiheen ympärillä järjestetään myös webinaareja, valmennuksia sekä tapahtumia.

Lue lisää