Kumura ja Suomen Projekti-Instituutti fuusioituvat

Kumura Oy ja Adapro-nimellä toimiva Suomen Projekti-Instituutti Oy yhdistyvät 1.1.2023 alkaen muodostaen Suomen johtavan projektitoiminnan kehittämiseen ja ICT-projektien johtamiseen keskittyvän asiantuntijaorganisaation. Jatkossa toimimme yhteisellä nimellä Kumura Oy.

Entistä laajemmat palvelut asiakkaillemme

Fuusio ei aiheuta muutoksia Kumura Oy:n nykyisten asiakkaiden sopimuksiin, yhteyshenkilöihin tai sovittuihin projekteihin, eikä siten edellytä Kumuran asiakkailta toimenpiteitä. Sen sijaan fuusio tuo asiakkaidemme saataville Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen kattavat projektinjohtoon sekä projektiosaamisen kehittämiseen liittyvät palvelut.

Uusia rekrytointeja ja kansainvälistymismahdollisuuksia

”Yhdistyminen on luonnollinen ja merkittävä seuraava askel helmikuussa 2022 toteutetun yrityskaupan jälkeen, sillä yhtiöiden välinen yhteistyö on käynnistynyt erinomaisesti. Molempien yhtiöiden työntekijät ovat ottaneet tiedon innostuneina vastaan, ja moni on saanut ottaa osaa fuusion valmisteluun. Myös asiakkaamme ovat kokeneet yrityskaupan ja laajentuneen tarjoamamme hyvin positiivisesti. Samalla voimme tarjota entistäkin monipuolisemmat kehittymismahdollisuudet työntekijöillemme, jotka ovat strategiamme ytimessä. Tarve projektijohtamisen ammattilaisille kasvaa, joten rekrytointimme jatkuvat.”Mikko Saastamoinen, toimitusjohtaja, Kumura Oy

Kumura jatkaa riippumattomana yhtiönä

Sulautuminen on luonnollinen jatkumo 1.2.2022 toteutetulle yrityskaupalle, jossa Kumura osti Adapron nimellä toimivan Suomen Projekti-Instituutin osake-enemmistön. Sulautumisen jälkeinen Kumura Oy on edelleen riippumaton suomalainen projektijohtamisen asiantuntijayritys, jonka omistavat yhtiön toimiva johto ja avainhenkilöt. Yhtiön kotipaikka on Tampere, jonka lisäksi yhtiöllä on toimipisteet Jyväskylässä ja Espoossa. Yhtiö työllistää yli 50 asiantuntijaa valtakunnallisesti ympäri Suomen ja sen liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 5 milj. euroa. Yhdistymisen myötä yhtiön tarjooma on koko Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen ja mahdollistaa entistä kattavampien projektinjohtopalveluiden tuottamisen eri toimialojen asiakkaillemme sekä Suomessa että ulkomailla.

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Pasi Kivimäki, puh. +358 400 635 690, pasi.kivimaki@kumura.fi

Toimitusjohtaja Mikko Saastamoinen, puh. +358 50 384 3767, mikko.saastamoinen@kumura.fi

Kumura

Kuulumisia

Projektipäivät 2024

Olemme mukana vuoden 2024 Projektipäivillä! Tutustu ohjelmaamme ja lataa ennakkoon Tekoäly projektityössä -pikaopas.

Lue lisää

Resilienssin rakentaminen tekoälyn aikakaudella

Tekoälyn aikakaudella resilienssin rakentaminen on muutosjohtajien tärkeimpiä tehtäviä. Lue valmentajamme ja projektityön tekoälyn tienraivaajan Mika Purolan artikkelista!

Lue lisää

Näin tekoäly auttaa muutossalkun hallinnassa

Muutossalkku, tai muutosportfolio, on tärkeä strateginen työkalu, joka kokoaa yhteen organisaation kaikki muutokset mahdollistaen niiden kokonaisvaltaisen hallinnan ja seurannan. Salkun ja muutoksen johtamisessa tekoälystä on paljon hyötyjä. Lue artikkelistamme!

Lue lisää