Parhaat palat vuoden 2024 3PMO:sta

Pohjoismaiden merkittävin projekti- ja PMO-ammattilaisten kohtaaminen, 3PMO-tapahtuma, oli tänäkin vuonna loppuunmyyty. Tampere-talolla keskusteltiin 5.6.2024 teemalla Muutoksen moottorina?.

Tänä vuonna 3PMO:ssa hyödynnettiin yhteistä Howspace-työtilaa, jonne osallistujat kirjoittivat puheenvuorojen aikana ajatuksia, havaintoja ja erityisen herätteleviä kolahduksia. Näistä Howspacen tekoäly koosti yhteiset ”muistiinpanot”, jotka heijastettiin seinälle tapahtuman lopuksi pidetyn paneelikeskustelun ajaksi.

Kumuran tekoälydraiveri Mika Purola jännitti etukäteen, lähtevätkö osallistujat mukaan ajatusten kirjaamiseen ja jatkuuko jaksaminen kaikkien neljän ohjelmanumeron kohdalla. Huoli oli turha, sillä osallistujat innostuivat todella aktiivisiksi! Ensimmäinen puheenvuoro sai 121 havaintoa ja tahti jatkui hyvänä loppuun asti.

Poimimme alle muutamia oivalluksia osallistujien Howspace-kirjauksista.

Meitä kumuralaisia ilahdutti lisäksi erityisesti PM Master® -valmennusohjelman alumnien kertomat terveiset, miten PM Masterin käytännönläheiset opit ovat olleet hyödyksi PMO-roolissa onnistumisessa vielä vuosien jälkeenkin. Kiitos tästä palautteesta! On ilo kuulla, että olemme onnistuneet auttamaan teitä.

Tekoälyn hyötyjä projekti- ja PMO-työssä opettavat valmennuksemme näet sivulta kumura.fi/tekoäly, minkä lisäksi tarjoamme muun muassa muutosjohtamisen valmennuksen teidän organisaatiollenne rakennettuna kokonaisuutena.

Kiitos jälleen onnistuneesta tapahtumasta ja mielenkiintoisista keskusteluista!

Kumura

Kuulumisia

Näin tekoäly auttaa muutossalkun hallinnassa

Muutossalkku, tai muutosportfolio, on tärkeä strateginen työkalu, joka kokoaa yhteen organisaation kaikki muutokset mahdollistaen niiden kokonaisvaltaisen hallinnan ja seurannan. Salkun ja muutoksen johtamisessa tekoälystä on paljon hyötyjä. Lue artikkelistamme!

Lue lisää

Resilienssin rakentaminen tekoälyn aikakaudella

Tekoälyn aikakaudella resilienssin rakentaminen on muutosjohtajien tärkeimpiä tehtäviä. Lue valmentajamme ja projektityön tekoälyn tienraivaajan Mika Purolan artikkelista!

Lue lisää