Nähdään projekti­päivillä 27.10.

Olemme mukana Projektipäivillä 27.10., jossa työn merkityksellisyydestä kanssamme ovat keskustelemassa kolme inspiroivaa puhujaa Jaakko Sahimaa, Mikko Parikka sekä Merja Galler.

Merkitykselliset projektit onnistuvat

Projektien parissa ammatikseen työskenteleville kokemus työn merkityksellisyydestä syntyy suurelta osin juuri projekteissa. Merkityksellinen työ motivoi ja lisää hyvinvointia. Merkitykselliseksi koetuilla projekteilla on myös parhaimmat onnistumisen edellytykset.

Mutta miksi näin on ja miten voimme siihen vaikuttaa? Teetimme kattavan kyselyn projektiammattilaisten keskuudessa. Julkaisemme kyselyn tulokset Projektipäivillä 27.10., jolloin kanssamme ovat aiheesta keskustelemassa kolme inspiroivaa puhujaa Jaakko Sahimaa, Mikko Parikka sekä Merja Galler.

Aika: 27.10. klo 10:10
Paikka: Projektipäivät 2021 (hybridi tapahtuma) / Track 1

Piipahdathan paikan päällä ständillämme joko livenä tai virtuaalisesti. Arvomme kävijöiden kesken Oura -älysormuksen!

Tutustu inspiroiviin keskustelijoihimme

Jaakko Sahimaa

Jaakko Sahimaa on elävä ja oivalluttava organisaatiopsykologi ja työyhteisövalmentaja. Jaakko on intohimoinen merkityksellisyyden metsästäjä ja määrätietoinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, jonka missiona on tehdä suomalaisesta työelmästä entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää.

Mikko Parikka, Adeptus

Mikko Parikan Tunneäly -valmennukset ovat nousseet yritysmaailmassa käsitteeksi kun puhutaan ihmiskeskeisestä ja tuottavasta työyhteisön kehittämisestä. Mikko onkin vetänyt myös aikaisemmilla Projektipäivillä salin täyteen kuulijoita. Mikon ihmiskeskeiset tunneäly-valmennukset eivät ole pehmeää hyssyttelyä, vaan hyvin tavoitteellista itsensä ja sitä kautta koko tiimin kehittämistä tuottavien tunteiden avulla.

Merja Galler, Kumura

Merja on Kumuran projektikulttuurin lähettiläs ja merkityksellisen työn puolestapuhuja. Merjan aseista riisuvan lempeä lähestymistapa projektityöhön ja sen merkityksellisyyteen koskettaa jäyhintäkin kuulijaa. Merja toimii Kumuran johtavana projektijohtamisen ja vuorovaikutustaitojen asiantuntijana ja työyhteisömme hyvinvoinnin varmistajana.

Tilaa tallenne ja kyselyn tulokset sähköpostiisi

Etkö pääse paikalle Projektipäiville? Ei hätää, sillä osuutemme tallenne samoin kuin kyselymme tulokset on saatavilla pian tilaisuuden jälkeen.
Tilaa molemmat sähköpostiisi niin saat ne ensimmäisten joukossa.