Product Owner

Tehtävänkuvaus:

Etsimme motivoituneita ja kokeneita Product Ownereita/Tuoteomistajia liittymään osaksi Kumura Tribe -verkostoamme. Kauttamme pääset tekemään monipuolisesti sekä julkisen että yksityispuolen liiketoiminta- & IT-projekteja.

Hakumme on paikkariippumaton.

Toivoisimme +5 vuoden kokemusta Product Ownerin roolissa toimimisesta.

Yleisiä vaatimuksia Product Owner roolissa toimiville:

 1. Liiketoimintaosaaminen: Tuoteomistajan tulee ymmärtää liiketoimintaa ja asiakkaan tarpeita. Hänen on kyettävä priorisoimaan toiminnallisuuksia, jotka tuottavat arvoa liiketoiminnalle.
 2. Kommunikaatiotaidot: Tuoteomistajan on oltava hyvä kuuntelija ja selkeä viestijä. Hänen on pystyttävä kommunikoimaan tiimin, sidosryhmien ja kehitystiimin kanssa.
 3. Priorisointikyky: Tuoteomistajan tehtävänä on valita oikeat asiat toteutettavaksi. Hänen on osattava sanoa ei ja keskittyä olennaiseen.
 4. Tiimityötaidot: Tuoteomistaja työskentelee tiiviisti kehitystiimin ja Scrum Masterin kanssa. Hyvät tiimityötaidot ovat välttämättömiä.
 5. Empatia: Tuoteomistajan on ymmärrettävä käyttäjien tarpeita ja oltava empaattinen. Hänen päätöksensä vaikuttavat suoraan loppuasiakkaisiin.
 6. Ketterän kehityksen tuntemus: Tuoteomistajan on ymmärrettävä ketterän kehityksen periaatteet ja osattava soveltaa niitä käytännössä.
 7. Analyyttiset taidot: Tuoteomistajan on kyettävä analysoimaan dataa ja tehtävä päätöksiä sen perusteella.
 8. Innostus ja aloitteellisuus: Hyvä tuoteomistaja on innostunut työstään ja haluaa jatkuvasti parantaa tuotetta.

Tarjoamme:

 • Joustavan freelance-sopimuksen.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa projektinhallinnan alan kehittämiseen.
 • Mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa.
 • Etuhinnan avoimiin projektitoiminnan valmennuksiimme.

Toimi näin

 • Täytä tämän nettisivun lomake, jolla kerrot olevasi kiinnostunut tästä roolista.
 • Asiakashaastatteluun kutsuttavilta asiantuntijoilta edellytetään Kumuran ilmeellä oleva yksisivuinen CV. Saat ladattua CV-pohjan itsellesi tästä (PPTX). Muista nimetä CV-tiedosto uudelleen.
 • Lomakkeen täyttämällä tilaat itsellesi myös verkostokirjeen, josta kuulet Kumura Triben avautuvista toimeksiannoista. Jos et myöhemmin haluakaan kuulla toimeksiannoista, voit peruuttaa kirjeen tilauksen helposti.

Olen pikimmiten yhteydessä. Palataan!

Terveisin
Joni Ojala
joni.ojala@kumura.fi
Kumuran kumppaniverkostot

Ilmoita kiinnostuksesi tehtävään täyttämällä tämä lomake