Rekry: IT-projektipäällikkö

Meillä Kumuralla johdetaan valtavasti erilaisia projekteja, sillä asiakkaidemme toimialat vaihtelevat laidasta laitaan. Haluamme tarjota näihin tärkeisiin projekteihin taitavat ja työhönsä sitoutuneet projektipäälliköt, joten etsimme nyt kokenutta IT-projektipäällikköä.

Asiakastyössä onnistumisessa sinua tukee kumuralaisen yhteisön tuki ja sen tarjoama laaja osaaminen sekä kumuralainen projektien johtamistyyli, joka kirkastaa projektien merkityksen, hyödyntää tekoälyä ja huomioi projektien inhimillisen puolen.

Olisimmeko seuraava työpaikkasi?

Juttele hetki rekrybottimme kanssa ja testaa, olisimmeko sinulle sopiva työpaikka. 👇 Rekrybotille voit myös jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haku päättyy 30.9.2024. Käsittelemme rekrybotin kautta jätettyjä hakemuksia sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu. Lisätietoja IT-projektipäällikön paikasta antaa Kumuran liiketoimintajohtaja Mika Punta, mika.punta@kumura.fi, +358 50 551 4263.

Kumuralainen kaveri auttaa alkuun

Sinulle nimetyn kumuralaisen kaverin kanssa pääset sparraamaan kumuralaista projektityöskentelyn tyyliä heti projektisi alusta alkaen. Säännölliset keskusteluhetket esihenkilösi kanssa puolestaan varmistavat, että kysymyksesi saavat vastaukset ja tunnet olosi mukavaksi Kumuralla.

Työskentelet sitten etänä tai toimistolla Espoossa tai Jyväskylässä pääset monin eri tavoin osaksi yhteisöämme:

Kumuralla kouluttaudumme projektiammattilaisen tarvitsemiin taitoihin niin itsenäisesti kuin isommalla porukallakin, minkä lisäksi kumuralaisilla on mahdollisuus osallistua asiakastarjoamassamme oleviin kaikille avoimiin projektivalmennuksiin.

Panostamme hyvinvointiisi monipuolisesti

Tarjoamme käyttöösi ergonomiatuen, jolla saat myös etäkonttorin työolosuhteet hyviksi. Käytössämme on myös lounasetu, jonka rinnalle tarjoamme erilaisiin palveluihin käyvää virkistys-/hyvinvointietua. Työterveyden puolella olemme laajan palvelukokonaisuuden piirissä, ja matkapuhelin- ja laajakaistaetu varmistavat toimivat yhteydet.

Tätä odotamme sinulta

Lisäksi arvostamme, jos

Näin haet

Jos et sitä vielä tehnyt, juttele rekrybotin kanssa hetki ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! 👇

Haku päättyy 30.9.2024. Käsittelemme rekrybotin kautta jätettyjä hakemuksia sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu. Lisätietoja IT-projektipäällikön paikasta antaa Kumuran liiketoimintajohtaja Mika Punta, mika.punta@kumura.fi, +358 50 551 4263.

Kumura

Kuulumisia

Muutosjohtamisen uusi aikakausi: Tekoälyn käyttöönotto projektialalla

Tekoälyn potentiaalin täysimääräinen hyödyntäminen pidemmällä tähtäimellä vaatii suunnittelua ja osaavaa muutosjohtamista. Tässä artikkelissa Virpi Elers ja Mika Purola käsittelevät tekoälyn käyttöönottoa projektialalla muutosjohtamisen ADKAR-mallin kautta.

Lue lisää

Projektipäivät 2024

Olemme mukana vuoden 2024 Projektipäivillä! Tutustu ohjelmaamme ja lataa ennakkoon Tekoäly projektityössä -pikaopas.

Lue lisää

Resilienssin rakentaminen tekoälyn aikakaudella

Tekoälyn aikakaudella resilienssin rakentaminen on muutosjohtajien tärkeimpiä tehtäviä. Lue valmentajamme ja projektityön tekoälyn tienraivaajan Mika Purolan artikkelista!

Lue lisää