
Osaamismerkki on todiste projektitaidoista
Projektikoulutuksissamme on käytössä digitaaliset osaamismerkit, jotka todentavat valmennuksiin osallistuneiden oppimat projektitaidot. Osaamismerkin saa jokaisesta avoimesta projektivalmennuksesta sekä organisaatioiden valmennuksista pyydettäessä.
Olemme jakaneet osaamismerkkejä elokuusta 2019 lähtien, ja nyt olemme ylittäneet 2 500 osaamismerkin rajan! Merkeistä 460 on ollut sertifiointikokeeseen perustuvia sertifikaattimerkkejä, joihin kuuluvat PMO-ammattilaisten PM Master® -valmennusohjelman hintaan sisältyvä Certified PMO Manager (CPMO®) ja perusvalmennuksien pohjalta suoritettava sertifikaatti Certified Project Practitioner. Loput merkit ovat valmennukseen osallistumisen osoittavia osaamismerkkejä.
Sertifikaateista voit lukea lisää tältä sivulta: Sertifioi osaamisesi.
Mitä hyötyä osaamismerkistä tai sertifikaatista on?
”Valmennuksen suorittaneet saavat konkreettisen ja luotettavan todisteen osaamisestaan, jota voi jakaa helposti esimerkiksi LinkedInissä tai liittää sen ansioluetteloon”, Kumuran myynti ja asiakkuudet -tiimiin kuuluva Juuso Äikäs kertoo. ”Sertifikaattimerkkejä on käytetty myös sähköpostien allekirjoitukseen liitettynä.”
Osaamismerkin avulla työnantajat ja yhteistyökumppanit näkevät selkeästi saavutetun projektiosaamisen ja tiedon tason.
”Sertifikaatit ja merkit auttavat myös erottumaan rekrytointiprosessissa ja osoittavat sitoutumista ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen”, Juuso kertoo.
Tahtoisitko itsekin todentaa osaamisesi tai parantaa organisaationne projektitaitoja? Kysy lisää osaamismerkeistä ja projektivalmennuksista asiakkuustiimiltämme!
Kuulumisia
Miten Howspace mahdollistaa yhteisen tilan projektitiimeille – myös virtuaalisesti?
Siinä, missä ennen kokoonnuimme neuvotteluhuoneisiin tai toimiston kahviloihin, nykyään tiimimme ovat virtuaalisia verkostoja. Mistä löytyy virtuaalinen kahvipöytä, jonka ääressä syntyy parhaat ideat? Lue artikkelista Mika Purolan vinkit Howspacen hyödyntämiseen virtuaalisen tiimin yhteisöllisyyden rakentamisessa!

Näin ratkaiset IT-projektipäällikön 7 yleisintä haastetta
IT-projektipäällikön työ on usein jatkuvaa tasapainoilua: yhtäällä tulisi vastata liiketoiminnan odotuksiin, toisaalla hallita teknistä toteutusta, budjettia ja aikataulua. Projektinhallinnan ja muutosjohtamisen konsultti ja kouluttaja Virpi Elers kokosi artikkeliin seitsemän yleistä haastetta, joihin IT-projektipäälliköt törmäävät – ja käytännön ratkaisut, joilla niitä voidaan hallita.

Projektijohtamisen prosessit ja johtamisarkkitehtuuri – mitä PMO:n tulisi kehittää?
PMO:n on siirryttävä perinteisestä projektien hallinnasta kohti kokonaisvaltaista muutosjohtamista ja strategian toteuttamista. Miten tämä tehdään? Johtava konsulttimme Markku Aarni kertoo!
