Kumuralla jokainen saa olla juuri sellainen kuin on

Syyskuun viimeisinä päivinä kokoonnuimme Lepolammelle Espooseen tapaamaan toisiamme – niin vanhoja kuin uusiakin kumuralaisia. 

Paikalla oli nelisenkymmentä kumuralaista projektiammattilaista, joista tuoreimmat ovat liittyneet joukkoomme viimeisen puolen vuoden aikana. Olen itsekin yksi heistä, ja oli mahtavaa päästä näin pian näkemään melkein koko porukkaa kasvotusten!

Hymyt olivat herkässä kumuralaisten kokoontuessa Lepolammella.

Osa meistä oli löytänyt tiensä perille jo torstaina illalla ja viihtynyt yhdessä hyvän ruoan ja juoman kera sekä saunoen, paljuillen että kastautuen viileässä lammessa. Taisivat kaikkein pirteimmät juhlijat kokoontua vielä jatkoillekin erään onnekkaan kumuralaisen sviittiin. 

Fuusio Adapron kanssa innostaa 

Perjantaina tutustuimme vapaamuotoisesti ohjatun ohjelman lomassa sekä söimme hyvin ja usein.

Tarjoilut olivat erinomaiset, ja kahvitauoilla tutustuttiin ahkerasti.

Koska Kumuran ja Adapron fuusioituminen kolkuttelee ovella, vaihdoimme myös ajatuksiamme vaihtuvissa ryhmissä Kumuran strategiasta, tulevasta uudesta organisaatiostamme, yhteisöllisyydestämme ja sen tukena käytettävistä työkaluista sekä työn sisällöstä. 

Hymyssä suin, sallivassa hengessä ja huumorintäyteisesti.

Suhtautuminen tulevaan fuusioon on luottavainen, ja strategiasta keskustellessa ideat lensivät ja rohkeaakin kritiikkiä kuunneltiin avoimesti. Päivä eteni hymyssä suin, sallivassa hengessä ja huumorintäyteisesti. Koenkin, että kaikkia kuunneltiin ja osallistettiin.

Taukojumppa piti mielen virkeänä.

Mieleeni jäi erityisesti, miten erilaisia ihmisiä, ihan vastakohtiakin, meissä kumuralaisissa on ja saamme olla juuri sellaisia kuin olemme. 

Tässä porukassa on helppo ja hyvä olla.

Kati Vainio

Kati on tulkki liiketoiminnan ja tekniikan välillä, jolle kokemusta on kertynyt laajojen hajautettujen monitoimittajaympäristöjen projekteista – kotimaisesta kansainväliseen, ja erityisesti teleoperaattorien parissa. Kati keskittyy projekteissa ihmisten auttamiseen ja yhteiseksi tekemiseen.

Kuulumisia

Kokemuksia tekoälystä projektipäällikön työkaluna

Millaisia käyttötapoja projektipäällikkömme Päivi on löytänyt tekoälylle projektityössä? Missä tekoäly on erityinen valttikortti? Lue Päivin ajatukset tästä kirjoituksesta.

Lue lisää