3PMO

Tavataan 3PMO:ssa!

Merkitykselliset projektit onnistuvat

Meidän tulokulmamme yhtä lailla projekteihin kuin projektisalkunhallintaan on työn merkityksellisyys, sillä kokemuksemme mukaan merkitykselliset projektit onnistuvat parhaiten.

Tutustu meihin ennakkoon

Tutustu alla olevista linkeistä ajatuksiimme projektien ja työn merkityksellisyydestä, ja tule 3PMO-tapahtumassa keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, miten projektisalkunhallinnan näkökulmasta merkityksellisyys parantaa projektitoiminnan kokonaisuutta.

Käyttämällä kampanjakoodia KUMURAVIP saat 100€ alennuksen lipun hinnasta (norm. 590€)


1. Merkitykselliset projektit onnistuvat -webinaari 29.4.
Katso webinaaritallenne.

What gives my work meaning

3. Mikä on merkityksellistä projekteissa?
Lue Merja Gallerin blogi aiheesta.

ICT-Projektisalkunhallinta

4. Projektisalkunhallinta tehostaa projektitoimintaa
Lue Mikko Saastamoisen ja Merja Gallerin blogi aiheesta.


Tule tapaamaan asiantuntijoitamme 3PMO tapahtumassa

Asiantuntijamme tapahtumassa ovat 20 vuoden ICT-projektijohtamisen kokemuksella varustettu toimitusjohtamme Mikko Saastamoinen, jolla on laaja kokemus projektisalkunhallinnasta sekä laajojen ICT-projektien läpiviennistä niin tilaajan kuin toimittajan roolissa. Merja Galler, joka valmentaa ja koutsaa lukuisia asiakkaitamme kohti parempaa projektikulttuuria. Kokenut projektien johtamisen ammattilainen ja projektiliiketoiminnan kehittäjä Pasi Kivimäki. Sekä Ari Vättö, joka hoitaa Kumuran asiakkuuksia ja myyntiä ihmisläheisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella

Uusi normaali vai business as usual? 3PMO-tapahtuma 9.6.2021

3PMO on Pohjoismaiden merkittävin projekti- ja PMO-ammattilaisten kohtaaminen, joka järjestetään online-tapahtumana 9.6.

Pandemian mukana tulleet tiukat rajoitukset pakottivat organisaatiot tekemään aitoja ja pysyviä digiloikkauksia. Asenne teknologian henkilökohtaiseen hyödyntämiseen muuttui miltei yhdessä yössä. Rajoitukset tuntuvat luonnollisesti kivuliaasti myös projekteissa. Projekteja on lykätty, aikatauluja ja suunnitelmia on sovitettu uuteen normaaliin ja moni projektisalkku on avattu ja rakennettu uusiksi.

Akuutti muutostilanne asetti johtamiseen ja päätöksentekoon tarvittavalle tiedolle aivan uudet oikeellisuuden ja reaaliaikaisuuden vaatimukset. Tämä onnistuu vain niiltä organisaatioilta, joilla projektitoiminta ja siihen liittyvä tieto on valmiiksi ”hanskassa”. Tyypillisesti tätä ”hanskaa” on myös kutsuttu Projektitoimistoksi eli PMO:ksi. 

3PMO-tapahtuma nostaa valokeilaan vuoden 2020 opetukset käytännön esimerkkeinä ja niin kuin asiat ovat tapahtuneet.

Meillekö ulkoinen ICT-projektijohtaja?

Tämä opas auttaa sinua hahmottamaan milloin ulkoistus kannattaa ja mitä asioita ulkoisen projektijohtajan valitsemisessa kannattaa huomioida.

Mikko Saastamoinen

Kuulumisia

Ohjausryhmä on olemassa projektia varten

Millainen ohjausryhmän kokoonpanon tulisi olla? Mikä on ohjausryhmän puheenjohtajan rooli? Mikä on ohjausryhmän ja projektipäällikön suhde? Vastaukset näihin kysymyksiin ja vinkkejä jokaiseen kohtaan löydät tästä blogista.

Lue lisää

Kesäpäivä-live, vol2 / Varjolan tila

Maanantaina firman Teamsiin alkoi tupsahdella valokuvia helteisestä Helsingistä Kumuran Helsingin kesäpäiviltä samalla kun muun Suomen jengi silmäili hermostuneesti sääennustetta nouseeko myrsky vai pääsemmekö koskenlaskuun. Lue tästä miten kävi!

Lue lisää

Rekry: Modernin myynnin ammattilainen

Jos olet jo kokenut asiantuntija- ja ratkaisumyynnin ammattilainen ja haluat syventää jo hankittua osaamistasi relevantilla työnkuvalla, lue miksi sinun kannattaisi tulla meille työkaveriksi!

ICT muutosprojekti
Lue lisää