Webinaari: Merkitykselliset projektit onnistuvat

Projektien parissa ammatikseen työskenteleville kokemus työn merkityksellisyydestä syntyy suurelta osin juuri projekteissa. Merkityksellinen työ motivoi ja lisää hyvinvointia. Merkitykselliseksi koetuilla projekteilla on myös parhaimmat onnistumisen edellytykset.

Mutta mistä merkityksellinen projektityö oikein muodostuu ja miten voimme tähän vaikuttaa?

Olemme kutsuneet Suomen kuuluisimman tunnetaitovalmentajan Mikko Parikan sekä ihmisläheisenä ICT-johtajana tunnetun Sami Kettusen keskustelemaan aiheesta kanssamme paneelimuotoiseen webinaariin 29.4. klo 15-16

Webinaari on maksuton ja se tallennetaan.

Tervetuloa mukaan!

Saat tämän webinaarin tallenteet maksutta käyttöösi klikkaamalla alta.

Kuulumisia

Kokemuksia tekoälystä projektipäällikön työkaluna

Millaisia käyttötapoja projektipäällikkömme Päivi on löytänyt tekoälylle projektityössä? Missä tekoäly on erityinen valttikortti? Lue Päivin ajatukset tästä kirjoituksesta.

Lue lisää

Helpotusta muutoskylläisyyteen muutosportfolion johtamisella

Milloin muutosta on liikaa? Silloin, kun ämpäri valuu yli. Muutosjohtamistakin valmentaja ja siinä konsultoiva Virpi Elers kertoo, kuinka muutosportfolio parantaa muutoksessa onnistumista muutoskylläisyyttä ehkäisemällä.

Lue lisää

Yksilön muutosmatka osana laajaa muutosohjelmaa

Niin pienen kuin isonkin muutoksen onnistuminen on loppujen lopuksi kiinni ihmisistä. Muutoksen johtaminen myös yksilön tasolla auttaa sitouttamaan ihmiset tavoiteltuun muutokseen ja saamaan aikaan pysyvän toiminnan muuttamisen.

Lue lisää