Kumura ja Adapro ovat nyt yhtä!

Tammikuun alusta alkaen olemme olleet Adapron kanssa yksi, Kumuran brändin alla toimiva yritys. Strategiamme ytimet pysyvät samana ja arjessamme mukana kuten aiemmin: luomme erityisen hyviä työntekijä- ja asiakaskokemuksia ja lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella. 

Olemmekin huomanneet, että merkityksellisyys on projektitoiminnan ja -osaamisen kehittämisessä samalla tavalla hyödyksi kuin projektien johtamisessa: se saa ihmiset sitoutumaan, motivoitumaan ja kokemaan työnsä mielekkääksi.

Saisimmeko auttaa myös sinua? 

Tieto fuusiostamme on herättänyt mielenkiintoa, sillä nyt voimme tarjota “yhdeltä luukulta” useampaa palvelua. Esimerkiksi projektinjohtoasiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita mahdollisuudesta saada kehittämisapua myös salkunjohtamiseen. Mitä monipuolisempaa palvelua he voivat samalta kumppanilta saada, sitä kattavammin heidän organisaatiotaan ymmärretään kokonaisuutena. Tämä luonnollisesti vastaa projektien kehitys- ja johtamistarpeisiin paremmin. 

Yhdessä oleminen innostaa myös sisäisesti 

Myös sisäisesti fuusio on synnyttänyt myönteisiä tunnelmia. Kumuralaiset ovat olleet iloisia siitä, että olemme nyt virallisesti yhtä työyhteisöä, sillä tunne yhteisestä kumuralaisuudesta kasvoi pitkin syksyä. Aktiivinen sparrailukulttuurimme on päässyt uudelle tasolle, kun meihin kuuluu nyt ammattilaisia yhä useammalta projektiosaamisen alueelta. Kiinnostus Kumuraa kohtaa työnantajanakin on lisääntynyt tämän myötä. 

Olemme samanaikaisesti ylpeitä ja nöyriä kaikesta tästä. Yhä useampien asiakkaiden auttamismahdollisuus sekä hyvän työntekijä- ja työnhakijakokemuksen luominen ovat meille kunnia-asia. Kaipaat siis omien projektitaitojesi kasvattamista, projekteillesi johtajaa tai organisaatiosi projektiosaamisen kehittämistä, kysymme: saisimmeko auttaa? 

Tutustu palveluihimme!

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan palveluihimme.

Kaikille avoimet projektivalmennukset >> 

Investointiprojektien kehittäminen >> 

Asiakastoimitusprojektien kehittäminen >>

Henkilöstön projektiosaamisen kehittäminen >>

Merkityksen johtaminen projekteissa >>

Projektitoiminnan ketteröittäminen >>

Organisaation toiminnan uudistaminen >>

Projektitoiminnan ulkoinen arviointi >>

Osaamisen sertifiointi >>

ICT-projektinjohto palveluna >>

Kumura

Kuulumisia

Kokemuksia tekoälystä projektipäällikön työkaluna

Millaisia käyttötapoja projektipäällikkömme Päivi on löytänyt tekoälylle projektityössä? Missä tekoäly on erityinen valttikortti? Lue Päivin ajatukset tästä kirjoituksesta.

Lue lisää