Kumura ja Adapro ovat nyt yhtä!

Tammikuun alusta alkaen olemme olleet Adapron kanssa yksi, Kumuran brändin alla toimiva yritys. Strategiamme ytimet pysyvät samana ja arjessamme mukana kuten aiemmin: luomme erityisen hyviä työntekijä- ja asiakaskokemuksia ja lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella. 

Olemmekin huomanneet, että merkityksellisyys on projektitoiminnan ja -osaamisen kehittämisessä samalla tavalla hyödyksi kuin projektien johtamisessa: se saa ihmiset sitoutumaan, motivoitumaan ja kokemaan työnsä mielekkääksi.

Saisimmeko auttaa myös sinua? 

Tieto fuusiostamme on herättänyt mielenkiintoa, sillä nyt voimme tarjota “yhdeltä luukulta” useampaa palvelua. Esimerkiksi projektinjohtoasiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita mahdollisuudesta saada kehittämisapua myös salkunjohtamiseen. Mitä monipuolisempaa palvelua he voivat samalta kumppanilta saada, sitä kattavammin heidän organisaatiotaan ymmärretään kokonaisuutena. Tämä luonnollisesti vastaa projektien kehitys- ja johtamistarpeisiin paremmin. 

Yhdessä oleminen innostaa myös sisäisesti 

Myös sisäisesti fuusio on synnyttänyt myönteisiä tunnelmia. Kumuralaiset ovat olleet iloisia siitä, että olemme nyt virallisesti yhtä työyhteisöä, sillä tunne yhteisestä kumuralaisuudesta kasvoi pitkin syksyä. Aktiivinen sparrailukulttuurimme on päässyt uudelle tasolle, kun meihin kuuluu nyt ammattilaisia yhä useammalta projektiosaamisen alueelta. Kiinnostus Kumuraa kohtaa työnantajanakin on lisääntynyt tämän myötä. 

Olemme samanaikaisesti ylpeitä ja nöyriä kaikesta tästä. Yhä useampien asiakkaiden auttamismahdollisuus sekä hyvän työntekijä- ja työnhakijakokemuksen luominen ovat meille kunnia-asia. Kaipaat siis omien projektitaitojesi kasvattamista, projekteillesi johtajaa tai organisaatiosi projektiosaamisen kehittämistä, kysymme: saisimmeko auttaa? 

Tutustu palveluihimme!

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan palveluihimme.

Kaikille avoimet projektivalmennukset >> 

Investointiprojektien kehittäminen >> 

Asiakastoimitusprojektien kehittäminen >>

Henkilöstön projektiosaamisen kehittäminen >>

Merkityksen johtaminen projekteissa >>

Projektitoiminnan ketteröittäminen >>

Organisaation toiminnan uudistaminen >>

Projektitoiminnan ulkoinen arviointi >>

Osaamisen sertifiointi >>

ICT-projektinjohto palveluna >>

Kumura

Kuulumisia

Nähdään 2023 Projektipäivillä!

Olemme mukana vuoden 2023 Projektipäivillä pääyhteistyökumppanina! Tuomme lauteille vakuuttavan asiantuntijajoukon puhumaan inhimillisyydestä vastuullisuuden muotona. Järjestämme myös kaikille avoimet Virtuaalijatkot 26.10.! Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Toiminnan inhimillisyys konkretisoituu arkisissa päätöksissä

Vaikka emme olisikaan täysin yhtä mieltä siitä, mitä inhimillisyys tarkoittaa, se on totta, että sen poissaolo heikentää toiminnan kannattavuutta ja henkilöstön hyvinvointia. Lue valmentavan projektitoiminnan inhimillistäjän Millan artikkelista, kuinka johtoryhmä hallitus ja omistajat tukevat inhimillisyyttä päätöksenteon kautta.

Lue lisää

Projektiammattilaisen hyvinvointi on vastuullisen projektitoiminnan ytimessä

Vastuullisuus on noussut ilahduttavasti globaaliin keskusteluun sekä sitä kautta myös projektitoimintaan kuuluvaksi teemaksi. Aihetta on jo joitain vuosia käsitelty melko aktiivisesti niin lehdissä kuin verkossakin. Internetissä alan johtavat yhteisöt ovat julkaisseet kirjoituksia aiheeseen liittyen, aiheen ympärillä järjestetään myös webinaareja, valmennuksia sekä tapahtumia.

Lue lisää