Webinaari: Avaimia merkitykselliseen projektityöhön

Työn merkityksellisyys on jo megatrendi

Työn merkityksellisyys nousee yhä useammin mediassa otsikoihin. Sekä STM että Sitra ovat todenneet työn merkityksellisyyden korostuneen ja nostaneet aiheen esimerkiksi työelämän muuttuviin trendeihin viitatessaan.

Tiedämme, että merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat parhaiten, sillä työn mielekkyys on yleisesti tunnettu työn imua vahvistava osatekijä. Merkityksettömäksi koettu työ puolestaan ei motivoi tai kannusta antamaan omaa parasta työpanostaan.

Webinaarista saat käytännön vinkkejä siihen, miten projektien merkityksellisyyttä vahvistetaan ja siten parannetaan sen onnistumisen edellytyksiä. Paneudumme etenkin kysymyksiin miten ja miksi, jotka ovat projektin tärkeimpiä kysymyksiä. Syntyyhän merkityksellisyys yhtä lailla projektitiimin yhdessä kulkemasta matkasta kuin projektin päämäärästä.

Webinaari on maksuton.

Aika 31.5. klo 8:30-10

Ohjelma

  • Mielekkään projektityön tärkeimmät kysymykset. Johdatus päivän aiheeseen – Mikko Saastamoinen, Kumura
  • Projektin miksiMilla Ranta, Adapro
  • Mitä on merkityksellinen projektityö korkeakoulukentässä – visionääristä tulevaisuustyötä vai voimavaroja kuluttavaa pakkopullaa? – Annukka Tapani, TAMK
  • Terveisiä projekteista – Ammattiprojektipäällikkömme kertovat kokemuksiaan ja käytännön vinkkejään projektityön mielekkyyden rakentamiseen projektin yhteiselle matkalle.
  • Mielekäs projektityö – Yhteinen keskustelu, osallistujien kysymykset ja key take-awayt Mikko Saastamoisen johdolla

Tutustu webinaarivieraisiimme

Annukka Tapani, TAMK

Annukka on paremman työelämän puolestapuhuja, Tampereen korkeakouluyhteisön yliopettaja ja tutkija. Annukka on tutkimustyössään Kasvu ja oppiminen (hybridi)yhteisöissä -tutkimusryhmän jäsenenä paneutunut mm. työn merkityksellisyyteen, muutoskyvykkyyteen ja hyvinvointiin. 

Milla Ranta, Adapro

Milla on Adapron energinen, innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen projektitoiminnan kehittämisen ammattilainen. Millan luottaa ensisijaisesti yhteistyön voimaan ja siihen, että kaikissa organisaatioissa saadaan aikaan vaikuttavia tuloksia yhteisellä projektikulttuurilla ja ammattimaisilla projektitoiminnan käytännöillä.

Mikko Saastamoinen, Kumura

Mikko Saastamoinen, Kumura

Mikko on Kumuran ihmisistä ja projekteista välittävä toimitusjohtaja. Mikolla on pitkä kokemus projektipäällikkönä laajoista ICT-muutosprojekteista eri toimialoilla niin toimittajan kuin tilaajankin puolella.

Ilmoittaudu webinaariinKumura

Kuulumisia

Ensimmäistä kertaa yhdessä

"Olen oppinut Kumura-urallani kolme asiaa. Kaikki ne toteutuivat, kun matkasimme Kumuran ja Adapron voimin yhteisille kevätpäiville Tampereelle."

Lue lisää

Merkityksellisyys rakentuu palautteesta ja täsmäkysymyksistä

Isännöimme huhtikuun 2022 lopulla PM Clubia, jossa pysähdyttiin miettimään, mikä tekee työstä merkityksellistä. Tämä onkin tärkeä kysymys, sillä tekemämme selvityksen mukaan merkitykselliset projektit onnistuvat paremmin.

Lue lisää

Kumuralaisuus on ihmisistä välittämistä

Kumuralla työntekijä on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. ICT-projektijohtamiseen erikoistuneessa yrityksessä on ymmärretty, miten hyvä työpaikka syntyy.

Lue lisää